top of page

Če se najdete v zgoraj zapisanem, je NUJNO, da se ustavite in poiščete kreativno rešitev za svoje simptome, ki vas bo po lahkotnejši poti peljala OD TAM, KJER STE, NA BOLJŠE.

DOBRODOŠLA

Sem Mihaela Lederhas, multistrastna kreativka in raziskovalka življenja

 

Pomagam ti obuditi svojo vrednost, se premakniti iz zataknjenosti v flow in s tem v bolj zadovoljno, mirno in izpopolnjeno življenje.

Čustvena in energetska podpora pa ni vse, kar ti lahko ponudim.

V mojih programih je zbrano in strnjeno vse, kar potrebuješ, da lahko svojo poslovno pot začneš postopno in varno. V nadaljevanju pa ti lahko ob strani stojim s tem, da ti prevzamem del bremena in posle, ki te ne veselijo in izpolnjujejo, tako, da se lahko v celoti posvetiš bistvu svojega posla.

 

Ob tem pa poskrbim še za to, da (p)ostaneš zdrava in sproti uspešno premaguješ tako notranje, kot zunanje ovire.

Prav tako pa ti lahko pomagam tudi, če obstoječe službe NE želiš pustiti, želiš pa izstopiti iz hrčkovega kolesa, ozavestiti in rešiti to, zaradi česar se v vrtiš v enih in istih situacijah dan na dan in zaživeti manj stresno in zadovoljno življenje. 

Mihaela Lederhas

KAKO LAHKO POMAGAM?

PROGRAMI

KAJ JE LAHKO VAŠ PRVI KORAK K SPREMEMBI?

BREZPLAČNO! Prečuti stres

BREZPLAČNO! Prečuti stres

Z uporabo pripomočka za samopomoč "Prečuti stes - v 3 korakih do sprostitve stresa", ki ga delim s teboj, se boš lahko izognila nabiranju novega stresa in sprostitvi obstoječega. Seveda, če boš proces izvajala dnevno in sproti.

BREZPLAČNO! OBVLADAJ STRES

BREZPLAČNO! OBVLADAJ STRES

Brezplačno orodje za upravljanje z dnevnim stresom.

bottom of page