• Facebook Social Icon

Več moči, več življenja

VIBRAPLUS SOS TRANSFORMACIJSKI INTENZIV

Napolnite si baterije - Obudite svojo notranjo esenco - Ublažite bolečine in odpravite notranjo napetost

Pridruži se
Mihaeli Lederhas
v programu VIBRAPLUS SOS

Opažam, da  vsakdanja rutina ter obveznosti, zaradi katerih skrb zase dajemo zmeraj na zadnje mesto, kmalu privedejo do izgube volje ali strasti do življenja.

 

Utrujenost, nejasnost v zvezi s svojo smerjo in nejasen notranji kompas, hitro privedejo do slabega počutja. Ti in še drugi simptomi pogosto vodijo v izgorelost, ki se je prepogosto zavemo šele, ko pride do zdravstvenih težav.

Da, še predobro vem o čem govorim, saj sem bila tudi jaz »ujeta« v popolnosti in občutku, da zmorem prav vse, pa naj stane kolikor hoče, kar me je privedlo do...

Raziskava Inštituta za razvoj človeških virov  je pokazala, da izgorelost najbolj ogroža menedžerke in samostojne podjetnice. Ogroženi so sicer pripadniki vseh poklicev in vsa delovna mesta. Prav sama sem bila tipični primerek slovenske statistike.

Nekje na svoji poklicni poti, po večletnem izjemnem tempu v službi, se mi je začelo dozdevati, da to, kar postajam, nisem več jaz. Iz vedno optimistične gonilne sile, sem se začela spreminjati v brezvoljno, vzkipljivo, utrujeno osebo. Pričela sem tudi dvomiti o svojih sposobnostih.

 

Nekega lepega dne sem si dovolila leči in nisem več mogla vstati. Zbolela sem. Najprej sem mislila, da imam gripo in da bo po nekaj dneh vse OK, a bolečina ni pojenjala. Šla sem k zdravniku. Diagnoza: izgorelost in kasneje še blažji infarkt. Po tem, ko sem zbolela, sem našla svojo mentorico.

 

Šele takrat sem namreč začela iskati alternative, ker sem videla, da se sama in s klasično zdravniško pomočjo ne bom izkopala iz tega stanja. Nisem čutila, da bi potrebovala psihiatrično pomoč. Čutila sem, da potrebujem energijsko pomoč. Bila sem namreč na nuli, skoraj že v minusu. Ja, če bi takšno pomoč imela prej, da bi znala uvideti, da lahko gremo iz dobrega na še boljše. Da ni potrebno priti do kolapsa, da lahko gre na boljše.

Odločila sem se, da svojo moč vzamem nazaj in naredim vse za to.

Zanima me, ali se morda najdete kje v spodnjem seznamu vprašanj? Če boste vsaj na eno odgovorili z da, vas vabim, da berete naprej...

 • Ste izgubili voljo ali strast do življenja?

 • Ste utrujeni, naveličani, brez energije?

 • Vas utrujenost hromi?

 • Ste izgubili svoj notranji kompas?

 • Se počutite slabo v svoji koži?

 • Se počutite izžeti, izgoreli in prazni?

 • Ste vpeti v tisoč in eno stvar istočasno?

 • Ali dnevno žonglirate s preveč obveznostmi?

 • Ste se trenutno nekje zataknili, pa ne znate ven?

 • Se bojite kaj spustiti iz rok, da se vam hiša iz kart ne bi podrla?

 • Se vam zdi, da vi niste več vi?

 • Se vam zdi, da ste obtičali na mestu?

 • Ignorirate sebe in svoje potrebe?

 • Se veča notranji pritisk, ki se odraža na vašem počutju in zdravju?

To so tudi simptomi, zaradi katerih k meni sedaj prihajajo ljudje, pod krinko občutka praznine, nemotiviranosti in ker ne vedo več, kako še naprej upravljati s tisoč in eno stvarjo.

Če se najdete v zgoraj zapisanem, je NUJNO, da se ustavite in poiščete kreativno rešitev za svoje simptome, ki vas bo po lahkotnejši poti peljala OD TAM, KJER STE, NA ŠE BOLJŠE.

 

VABIM VAS NA UVODNI RAZGOVOR O TEM, KAKO VAM PRI TEM LAHKO POMAGA VIBRAPLUS METODA IN KAJ LAHKO sami naredite na področju kvalitetnih izboljšav:

 

 1. Identificirali bomo vaše sive cone, ki vas držijo nazaj.

 2. Ustvarili bomo načrt za vašo transformacijo po meri in vrednostjo vaše investicije.

 3. Po razgovoru boste napolnjeni z novim zagonom in zaupanjem, da je tovrstna transformacija možna tudi za vas, tudi če ste že "vse poskusili", pa ni nič delovalo.

Lilijana Holy Vertačnik, podjetnica

Tukaj je ena od mnogih zgodb uspeha mojih strank:

Intenziva sem se udeležila, ker sem želela izstopiti iz tega vrtinca izčrpavanja na delu in odkriti morebitna prepričanja, ki mi otežujejo poslovno pot in se mi odražajo na več nivojih mojega življenja (zdravju, financah in poslovni poti na splošno). Nisem več hotela izgubljati časa in želela sem hitre rešitve na bolje. To, po kar sem prišla, sem s pomočjo Mihaela tudi dobila. Odkrili sva, kar me je omejevalo in dosegla sem takojšnje olajšanje, kot da bi mi 1000 kg breme padlo z ramen. Prav tako sem s pomočjo Mihaele dobila super uvide in usmeritve za delo vnaprej. Takoj sem se napolnila z novo energijo in rezultati najinega intenziva so že vidni. Mihaela ima nekaj v sebi, da ji lahko popolnoma zaupaš in se ji prepustiš. Delo z Mihaelo priporočam vsakemu, ki si želi takojšnjih sprememb na bolje.

Se želite tudi vi razbremeniti in odložiti svojih 1000 kg stvari, ki vas bremenijo?

S pomočjo edinstvene VIBRAPLUS metode, boste v kratkem času vzeli svojo moč nazaj, imeli več energije, vzpostavili dobro počutje, imeli več jasnosti, postali boste bolj sproščeni, predvsem pa boste imeli več moči za upravljanje s tegobami turbulentnega načina življenja.

Sliši se kar preveč dobro kajne? Pa vendar drži.

SOS transformacijski intenziv je narejen prav za vas,

 

 • če si želite takojšnjih rezultatov brez dolgih terapij in zapletenih postopkov,

 • če ste poskusili že vse, pa ni pomagalo.

 

Rezultati se pokažejo v novi energiji, boljšem počutju, brez prtljage, ki se je nabirala in nabirala, neprecenljivih uvidih ter jasnosti, kako naprej in vrednosti, ki je v denarju ni moč izmeriti.

 

Zakaj?

 

Ker vse prepogosto slišim besede kot so:

 

Vse bi dala za to, da pridem ven iz tega, da živim, kar ne želim.

 

SOS transformacijski intenziv je prava energijska injekcija na fizičnem in nefizičnem nivoju za takojšnjo sprostitev, boljše počutje in zdravje. Povezali se boste s sabo, prečutili blokade in ovire, vaša energija bo dobila polet in uravnovesili boste delčke sebe, za katere

niste niti vedeli, da jih je potrebno ponovno uglasiti.

 

S pomočjo SOS transformacijskega intenziva boste ponovno našli zatajene delčke sebe in dosegli takojšnjo preobrazbo iz utrujene, naveličane, neprepoznavne osebe v osebo, ki želite biti.

 

SOS transformacijski intenziv je namenjen tistim posameznikom, ki si želijo ponovno

uravnovesiti svoje življenje na duševnem in fizičnem področju zaradi tegob, ki jih povzroča turbulentni način življenja.

 

Po SOS transformacijskem intenzivu se boste počutili kot prerojeni, olajšani, polni nove moči in nove jasnosti glede tega, kako veter usmeriti v svoja jadra.

Če si ne želite samo sprememb na boljše, ampak ste pripravljeni za to narediti, kar je potrebno in investirati resurse, čas, energijo in denar vase, je VIBRAPLUS SOS transformacijski intenziv idealen za vas.

 

K Mihaeli sem prišla po energijsko injekcijo, dobila pa sem to in še več. Sprostila sem eno od večjih blokad, uživam življenje, ponovno se počutim odlično in v svoji polni moči. Stresne situacije obvladujem z lahkoto, ki je prej nisem poznala.  Sem bolj zdrava, bolj pozitivna in zelo srečna. Z Mihaelo sedaj sodelujeva še naprej in negujeva to, kar sem dosegla. Res toplo priporočam.

Dragica Veršič, podjetnica

Kaj lahko tudi vi pridobite z VIBRAPLUS SOS metodo?

 • Najhitrejšo rešitev za energijsko TRANSFORMACIJO s takojšnjim učinkom brez dolgotrajnih terapij.

 • Več dobrega počutja, več jasnosti, več sprostitve, več ČASA, več energije.

 • Ponovno boste našli svoj notranji KOMPAS.

 • Na hitro boste NAPOLNILI svoje baterije in obudili svojo notranjo esenco.

 • Ublažili boste bolečine in ODPRAVILI utrujenost ter napetost.

 • UKROTILI boste plenilce vaše energije.

 • Odkrili boste blokade na fizični ravni in jih SPROSTILI.

 • SPOPRIJATELJILI se boste s svojimi čustvi, da jih boste lahko izkoristili v svoj prid.

 • ŽIVLJENJE bo ponovno v vaših rokah.

 • Oblikovali boste NAČRT naslednjih korakov, ki vam bodo dali zalet za nadaljnje spremembe in celovito transformacijo.

VIBRAPLUS je edinstvena in preiskušena metoda 5. korakov:

1. korak: Vpogled v problem in razjasnitev slike problema ter s tem rešitve.

2. korak: Iniciacija takojšnje sprostitve s pomočjo masaž in/ali refleksoterapije.

3. korak: Balans – sprostitev napetosti, bolečin in boljše počutje.

4. korak: Radikalna sprememba vibracije na boljše.

5. korak: Alkimija rešitev skozi aha momente in personalizirane rešitve za samopomoč naprej.

Metoda VIBRAPLUS poteka z unikatno kombinacijo coaching podpore, refleksoterapij in masaž.

 

Vsebina intenziva je  prilagojena vašim željam, ciljem in potrebam. Poteka tako, da predhodno izpolnite vprašalnik, ki vam omogoča pripravo, meni pa, da vas spoznam še pred začetkom skupnega dela. Naslednjih nekaj ur (tipično 3 do 4 ure) je vsa najina energija usmerjena v vašo transformacijo.

Pričakujete lahko  celovit pristop k reševanju vaše specifične situacije, iz vseh zornih kotov in s sveže perspektive, ki vam bo omogočila takojšnjo transformacijo in želene rezultate.

Približno dva tedna po intenzivu se slišiva še po telefonu ali Skypu na 60-minutnem individualnem posvetu, da vam lahko odgovorim na vprašanja, ki so se pojavila po intenzivu, ko ste nadaljevali z delom sami.

 

Preverite možnosti svoje tranformacije na brezplačnem uvodnem razgovoru:

 

 1. Identificirali bomo vaše sive cone, ki vas držijo nazaj

 2. Ustvarili bomo načrt za vašo transformacijo po meri in vrednostjo vaše investicije.

 3. Po razgovoru boste napolnjeni z novim zagonom in zaupanjem, da je tovrstna transformacija možna tudi za vas, tudi če ste že "vse poskusili", pa ni nič delovalo.

Rezervirajte svoje mesto še danes!!!!

 

In kakšna je vaša investicija v program?

 

Investicija v Vibraplus SOS tansformacijski intenziv je  555 EUR.

 

Če se za program odločite v 24 urah po uvodnem razgovoru, vam za hitro odločitev in plačilo podarim 111 EUR popusta, kar pomeni, da boste za program plačali namesto 555 EUR

samo 444 EUR.

Mogoče je tudi plačilo na več obrokov – 2 obroka po 320 EUR oz. 2 obroka po 256 EUR,  v kolikor se za program odločite v 24 urah po uvodnem razgovoru.

 

DA,

In kdo sem Mihaela Lederhas?

Marsikdo me opiše kot multipraktika. V osnovi ekonomistka, magistrica poslovnih in ekonomskih ved, z dolgoletnimi izkušnjami v bančništvu in projektnem delu, z neustavljivo željo po nenehnem učenju in odkrivanju neznanega na različnih področjih, ter željo pomagati ljudem do boljšega življenja.

Tudi moje izobraževanje se je nadaljevalo v tej smeri. Sem tudi certificirana (ICF) coach-inja, refleksoterapevtka in maserka.

Pri svojem delu združujem pridobljena znanja za uravnovešanje dobrega telesnega in duševnega počutja. Svojo energijo, entuziazem, optimizem, znanje, strast, izkušnje in modrost, z velikim veseljem vlagam v to, da strankam pomagam in jih podpiram na poti k harmoniji na fizičnem, mentalnem, čustvenem ter energetskem področju.

Pri tem procesu, coaching podporo tesno prepletam z refleksoterapijami in masažami.