• Facebook Social Icon

Kaj je "Healing heart" energijski tretma?

 

Ključ do vsega je v srcu. Srce, kot dobesedno in metaforično središče svojega bitja, ima moč, da nas pripelje do večjega ravnotežja, zdravljenja in sreče. Srce je koordinator energetskega polja in je sam po sebi senzorični organ in informacijski procesor, ki si prizadeva udejanjati zdravljenje na več ravneh.

 

Bistvo "Healing heart" tretmaja je v sproščanju in povezovanju srca z božansko energijo preko individualnega svetovanja in energijske podpore.  Rezultat je celjenje srca in s tem zgraditev boljšega odnosa s srcem kot duhovnim centrom, utrditev  srca s čustveno močjo, popolna sprostitev, regeneracija energije in boljše počutje.

 

Ta metoda je učinkovita in brez stranskih učinkov. Ni pa ni metoda, s katero bi postavljali diagnoze, niti ni metoda s katero bi lahko nadomestili medicinsko zdravljenje. Število terapij je odvisno od posameznika. Priporočamo od 6 do 10 terapij.

Cena 1 tretmaja do 60 minut: 77 EUR.

ENERGIJSKI TRETMAJI VIBRAPLUS

 Zacelite svoje srce - Poskrbite za zdravje iz notranjosti - Odpravite notranjo napetost - Uravnovesite delovanje telesa in duha