top of page

❤️  HEALING HEART ART ❤️

DELAVNICE INTUITIVNEGA SLIKANJA

Mesečna srečanjaAktiviraj svoj pretok energije in izrazi svoj notranji jaz na lahkoten način

(tudi, če ti je čopič "španska vas").

Mihi_Banner_skupina_2022maj_brez_napisa.jpg

Tako, kot večina, najbrž tudi ti čutiš, da se dogajajo velike spremembe, tako zunaj, kot znotraj nas. Si želiš lahkotneje in bolj sproščeno krmariti svojo ladjo med čermi, ki nam jih nastavlja življenje?

Da boš lahko to dosegla, je nujno, da povežeš svoj um in srce in začneš poslušati svojo dušo, ki edina ve, kaj je najbolje zate. 

Če želiš na drugačen način priti do svojega dušnega potenciala in do informacij, ki so globoko skrite za krinko uma in podzavestnih prepričanj, se mi pridruži na Healing Heart Art mesečnih srečanjih (delavnicah intuitivnega slikanja), ki  so idealna možnost, da aktiviraš svoj pretok energije in izraziš svoj jaz na lahkoten, a obenem globok način.

Na teh delavnicah se mi lahko pridružiš v živo v Ljubljani ali Kopru, kjer se boš lahko povezala s svojo dušo in dobila kompas za različne izzive, ki nam jih prinaša življenje. In to boš potem prelila na platno. Tvoje srčne umetnine bodo postale tvoj zemljevid samospoznavanja in kažipot, kam in kako usmerjati svoje življenje. Ob tem pa se bomo družile, zabavale, izmenjevale svoje izkušnje in se podpirale.

 

 

Če želiš živeti v skladu s svojo notranjo resnico, ki ti prinaša lahkotnejše življenje, je potrebno, da začneš spoznavati sebe,  se sprejemati točno takšna, kot si in si dovoliti odpreti vrata do svoje duše, ki pozna vse odgovore.

Delavnice intuitivnega slikanja - MESEČNA SREČANJA

 

Posamezno mesečno srečanje vključuje:

  • ustvarjalno izražanje z intuitivnih slikanjem na temo meseca (ali pa tega, kar v tistem trenutku želiš raziskati, ne glede na temo meseca),

  • voden proces za povezavo s svojim srcem, ki ti bo odprla pot do svojih podzavestnih sanj in želja ter te povezalo s svojim dušnim načrtom,

  • mojo mentorsko pomoč pri izražanju svojih srčnih želja na platno.

Mesečna srečanja oz. delavnice intuitivnega slikanja so namenjena tistim, ki si želijo:

 ❤️ aktivirati svoj pretok energije, ki nam omogoča, da lahko izrazimo svoj notranji jaz,

 ❤️ dešifrirati jezik svoje duše,

 ❤️ raziskovati svoje potenciale,

 ❤️ poskusiti nekaj novega,

 ❤️ premagati blokade in odpreti vrata navdihu,

 ❤️ doživeti svojo izvirnost in spontanost izražanja,

 ❤️ aktivirati prirojene ustvarjalne sposobnosti,

 ❤️ ustvarjati iz srca in duše,

 ❤️ osvoboditi svojega ustvarjalnega duha,

 ❤️ odpreti srce in razširi svojo zavest,

 ❤️ osredotočiti se na proces in ne na rezultat,

 ❤️ priti onkraj uma in najti direktno povezavo s srcem,

 ❤️ odkriti moč ustvarjalnosti za samozdravljenje in preobrazbo,

 ❤️ naučiti se zaupati sebi in svojemu procesu,

 ❤️ dovoli si spustiti vse, kar je staro in mrtvo in si dovoli odpreti se novemu in živemu,

 ❤️ dostopiti do modrosti svoje duše,

 ❤️ se sprostiti v varnem okolju,

 ❤️ se spoznavati na lahkoten način,

 ❤️ biti to, kar resnično so brez obsojanja in kritike,

 ❤️ se zabavati,

 ❤️ ustvariti radost in uspeh v svojem življenju/poslu na nov, lahkotnejši način.

Super novica je tudi to, da ti za udeležbo na teh srečanjih ne potrebuješ nobenih slikarskih sposobnosti. Udeleženke dosedanjih delavnic so živ dokaz za to. 🤭 In ni ti potrebno skrbeti, kaj bo v procesu nastalo, ker bosta duša in srce poskrbela, da bo na plano prišlo točno to, kar mora priti.

Lokacija  in termin srečanj :

JULIJ 2024:

  • V ŽIVO LJUBLJANA, sobota, 27.7.2024, od 10. do 15. ure.

 

O natančni lokaciji in ostalih podrobnostih boš obveščena po prijavi pred izvedbo srečanja.

Termini za naslednje mesece bodo razpisani za mesec vnaprej.

Cena:

Cena delavnice z vsem spodaj navedenim je 99 EUR.

 

Ker je število udeležencev omejeno na manjše število, da so srečanja lahko bolj osebna in intimna, ti predlagam, da se čimprej prijaviš.

V ceno je vključeno:

  • vsi potrebni art materiali (risalni papir, barve, čopiči..),

  • voden proces in moja mentorsko pomoč pri izražanju tvojih srčnih želja na platno,

  • kava ter čaj,

  • fotografije in posnetki tvojega Healing Heart Art procesa na delavnici,

  • zaprta FB skupina za udeleženke delavnic, kjer se bomo družile, raziskovale, delile svoje svoje umetnine in se medsebojno podpirale.

V primeru odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijavljenih, vladnih omejitev ali višje sile, dobitš povrnjen plačan znesek v celoti. Ob prijavi se strinjaš s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti organizatorja.

NOVO! Delavnice bodo odslej potekale v živo in istočasno tudi ONLINE preko Zooma.

Kako se prijaviš?

Klikni na gumb glede in se prijavi  ter poravnaj znesek. Plačaš lahko s kartico, preko PayPala ali preko TRR. Po prejetem plačilu prejmeš e-mail s podrobnejšimi informacijami.

KAJ PRAVIJO UDELEŽENKE DELAVNIC:

20220122_150611_edited.jpg

Hvala ti za to super delavnico! Upam, da res postane to tradicionalna januarska delavnica.

 

Na celotni delavnici je bilo vzdušje zelo sproščeno, podporno, pozitivno. Tvoje vodenje je bilo tako sproščeno, igrivo, pa vendar si točno videla in vsaki pomagala pri tem, kaj na artu manjka, kaj je za  dodati. Super si!

 

Sama nad sabo sem bila kar malo presenečena, saj sem med meditacijo dobila nekaj informacij, nisem pa nisem dobila nekih slik, kaj naj bi dala na platno.

 

Pa kljub temu nisem začutila neke stiske, panike, kaj bi ustvarila. Sem napisala informacije na list in se samo prepustila.

 

In vse je lepo steklo, na koncu še malo tvoje spodbude in to je bilo to.  Že to je zame super izkušnja, nobene panike, prepusti se in stvari bodo stekle... Potem pa še sam art...

 

Hvala ti za vse. <3 Helena

20220122_153717_edited.jpg

Srčna hvala za čudovit dan. Bilo mi je zelo lepo in sem resnično uživala.

 

Nisem imela nobenih pričakovanj in verjetno je tako še najboljše.

Šele ko smo začele meditacijo, sem pomislila, kaj bom pa risala, kako bom risala.

 

Potem, pa me je meditacija popeljala. Sprostila sem se in začele so prihajati podobe. Zelo hitro in nisem se spraševala, če je to to. Sila me je popeljala, da sem vstala in šla slikat. Sledilo je popolno brezčasje. Ni bilo preteklosti ali prihodnosti. Bila je samo slika in sila, ki me je vodila, da sem jemala barve, pripomočke. Vnaprej nisem vedela, kako bom kaj naredila, potem pa v določenemu trenutku, sem točno vedela kaj. Že dolgo nisem bila tako v trenutku. In to je življenje, to je lahkotnost.

 

Hvala za tvojo spodbudo, da sem si drznila več in dobila izkušnjo, da ko grem preko je lahko še boljše in bogatejše. Zato je dragoceno, da je nekdo zunaj, ki da vzpodbudo za premik.

 

Ves proces me je napolnil in sem se na koncu počutila odlično. Tudi nad sliko sem bila navdušena, ker si nisem nikoli predstavljala, da lahko narišem tako sliko.

Odlična delavnica je bila to. Marjeta

20220122_130254_edited.jpg

 

Delavnice Ustvari svojo srčno tablo vizije sem se udeležila z radovednostjo kaj bom zares upodobila na svoji srčni tabli vizije. Radovednost je spremljal tudi ščepec zaskrbljenosti ali se bom sploh spomnila česa pametnega za svojo tablo. 

Vendar te skrbi so se hitro izkazale, da so čisto odveč, saj nas je Mihaela že v prvem delu delavnic pripelje do naših srčnih želja, katere smo v drugem delu delavnic začele prenašati na platno. 

 

Poleg napitkov in prigrizkov vseh vrst, je ustvarjanje naše srčne table vizije spremljala sproščena in zelo prijetna energija, saj nas je Mihaela ob tem ves čas podpirala in tudi poskrbela, da smo spustile kakšno ročno zavoro, da smo res lahko na tablo izlile tisto, kar si naše srce resnično želi. 

 

V zadnjem delu delavnic so sledile predstavitve naši srčnih tabel naših vizij na katere smo bile, kljub nekaterim dvomov na začetku, vse izredno ponosne. 

 

Navadno sem človek, ki se v neznanem okolju nerada sprosti, a  te delavnice sem doživela res kot da sem v trenutku sedaj, nobene preteklosti ali prihodnosti, ampak res kar si moje srce želi sedaj. 

 

Delavnice bi priporočila vsakomur, ki si želi več jasnosti in več lahkotnosti v svojem življenju, ki bi radi resnično radi sledili svojim sanjam, saj ti srčna tabla vizije pokaže kaj je tisto v tebi, kar si v tem življenju želi izraziti. Tako sem jaz doživela te delavnice. 

 

Čestitam Mihaela za odlične delavnice! Katja

Katja

20220122_154253_edited.jpg
20220129_145800_edited.jpg

Hvaležna za takšen fajn krog ... In vse kar si in smo si delile ...
Neprecenljio, ko spoznaš, koliko dobrega in brezmejnega je v nas.

Mene je delavnica popolnoma prestavila v neke druge sfere, še neodkrite. Že ob štartu sem čutila izstrelitev "ven".

 

Čisti stik s samim seboj, če pustiš, v globine, kamor želiš. Iskrena srčnost in mir razlita v slike, ki vsaka zase govori svojo zgodbo in pot.

 

Vesela, navdušana in presenečena sem, kako lahko nek na zunaj tako enostaven proces iz tebe ven privleče skrite moči, ki se jih sploh ne zavedaš, ali pa se jih ne upaš zavedati.

 

Tako spoznaš, da lahko greš naprej, onkraj sebe, ko le poslušaš srce.


Hvaležna do neba in naprej. Alenka

 

 

20220129_144433_edited_edited.jpg

Naprej hvala vsem za ta (kratek) čas, ki smo ga preživele skupaj, si dajale podporo in vibrirale na isti frekvenci od začetka do konca.

 

Draga Mihaela, že dalj časa sem si želela, da bi se lahko izrazila  s slikanjem, saj tega nisem nikoli rada počela.

 

V osnovni šoli sem se pravzaprav bala likovne vzgoje, ker so mi verjetno vcepili, da to pa ni zame.

 

V globini svojega srca pa sem vsa ta leta imela močno željo.

 

Presrečna sem in hvala tebi, Mihaela, da si me popeljala v ta svet notranje umetnosti sebe, ki je tako čudovit. 

 

Resnično priporočam vsakomur, ki si želi to doživeti, pa si iz kakršnegakoli razloga ne upa. Ana

20220129_123222_edited.jpg

 

Mene je delavnica popolnoma presenetila in prevzela. Dejstvo, da na videz tako enostavno in prijetno orodje kot je slikanje, seže tako globoko in pusti tako močno sled, mi je prav neverjetno.

 

Zame je bil to zelo močan proces, v katerega sem šla zares odprta, in Mihaela je znala tako odlično peljati in v ravno pravih trenutkih nežno potisniti in pritisniti, da si šel še dlje in segel še globje.

 

Najprej meditacija, ki te poveže s svojo dušo, s svojim srcem. In potem slikanje iz srca. Način, kako slikaš, način, kako uporabljaš barve, katere barve, vse govori zgodbo, tvojo zgodbo, in ti na koncu, ko sliko zaključiš, izriše sporočilo, ki ga potrebuješ slišati v točno tem trenutku.

 

Meni je moja slika tako pomenljiva, toliko mi pove o meni, in mi na nek način kaže pot, v katero smer naj grem.

 

Meni se je proces nadaljeval še doma, ko sem sliko prinesla domov, ampak to je že druga zgodba.

 

Toplo, toplo priporočam vsakomur. Uživali boste in hkrati prejeli dragocena sporočila vaše duše narisana v sliki, ki jo odnesete s seboj domov.

 

Hvala vsem. Super je bilo. Martina

20220129_151422.jpg
20220226_163223.jpg

 

 

Delavnica je bila super. Povezovanje s svojim srcem je res nekaj izjemnega.

 

Ko slediš srcu je vse tako enostavno, lahkotno,  logično.....

Slikanje - barve  osvabajajo, če si le to dovoliš. 

Kar se dogaja na platnu lahko preslikaš na situacije v življenju.

Hvaležna sem, da sem lahko soustvarjala čarobne trenutke. Mateja

 

20220226_162958.jpg

Bila sem vzhičena od tega:

 

katere ženske še pridejo,

 

kako misli vse skupaj potekati in

 

kako naj spravim na plano iz sebe, kar naj pride ven.

Rajši sem zaupala, da je vse v redu in sem pripravljena, saj so se mi občutki dolgo motali po telesu.

Še eno bistvo se mi zdi  pomembno. Ti občutki so s Tvojo pomočjo prišli do domovinske pravice.

Sedaj se trudim to mesto ljubezni obdržati v tem 'prostoru', ki se je odprl in zavzel svoj položaj.

Tako to jaz občutim. Olga

20220226_112959_edited.jpg

 

To je bila zame ena najlepših izkušenj v mojem življenju. Nekaj res fantastičnega za mojo dušo. Noro lepo in nepozabno. Neprecenljivo. Nikakor nisem nek umetniški tip, niti ustvarjalna nisem. Vsaj mislila sem tako, dokler nisem začutila vso enkratnost in umetnost tvojega vodenja delavnice.

 

Ves čas je bil prisoten strah v meni, če mi bo uspelo, če zmorem sploh kaj ustvariti? Začela si z odlično predpripravo v meditaciji, kjer me je moja duša kasneje ponesla v pestro ustvarjanje svoje lastne table srčne vizije, ko se je vmes slika na platnu večkrat spreminjala in na koncu tudi popolnoma spremenila.

 

Začela sem z eno vizijo slike, ki mi je bila zelo všeč, vsaj tisti trenutek, nakar si mi nežno nakazala in me spodbudila, da vse zbrišem in začnem znova. Kaj? Zakaj? To je bil zame šok, ker je pomenilo, da je treba iti v korak z spremembami, ven iz cone udobja. Pa zakaj bi to naredila, če mi je trenutna slika všeč? Ti si imela odgovor zame, zato si mi želela pomagati, da grem ven iz svojih ozkih okvirjev. Uspelo ti je! Sama sem obstala kot vkopana. Trenutni upor in boj z seboj. Nato pa sem naredila izbris celotne slike. Ni bilo narejeno iz uma, to je naredila moja duša, moje srce. Um mi tega ne bi dopustil. Takoj po izbrisu sem se res malce čudno počutila, kot da mi je nekaj odvzeto. Vendar mi ni bilo, ker sem potem dobila darilo svoje duše in njen nežni odgovor, da za vsako spremembo, ki jo naredim, pride vedno lahko še veliko več lepšega do mene. Le upati si je treba. Šele, ko počistiš staro ,daš s tem prostor novemu. Zame prej, lažje reči, kot storiti.

 

In dobila sem dokaz v svoji končni kreaciji, ko sem zagledala popolnoma drugačno sliko, ki si jo niti v sanjah nisem zamišljala. Neverjetno, kaj lahko ustvariš, če izhajaš iz svojega srca, če te vodi tvoja duša. To ni samo slika, ki jo vidijo moje ali tvoje oči. To je ogledalo moje duše. V njej je vsa preteklost, ki se prepleta v sedanjost in izliva v prihodnost. Slika, ki ima nešteto obrazov, kjer vsakič znova, ko jo pogledam, dobim nov vpogled in novo sporočilo. Slika me subtilno vodi, da se povezujem s seboj in odstiram tančice vsega tistega, kar mi ne služi več, kar ni dobro zame. Da to prepoznam in spremenim v sebi. V njej je neverjetna moč kanaliziranja. Tako je, ko tvoja duša spregovori.  

 

Z besedami res težko opišem, vse te moje krasne občutke in močne preboje znotraj mene. To je treba enostavno doživeti. Najbolj me je fasciniralo to, da z svojim zares zelo močnim in analitičnim umom, kot ga imam, lahko na tak način, pridem preko slikanja v stik z mojo dušo in iz nje ustvarim tako čudovito  kreacijo. Prepričana sem bila, in to skoraj do konca delavnice, da sem vseskozi v umu. Pa nisem bila. In to zato, ker um nikakor ni sposoben kaj takega ustvariti. Tak čudež lahko ustvari le naša duša.

 

Hvaležna sem ti do neba in nazaj, ker se mi je odprlo novo obzorje. Potujem z dušo ,z odprtim srcem, proti svetlobi. Z lahkotnostjo in radostjo. Mir v sebi. Neprecenljiva izkušnja. Čudovito darilo, ki sem ga dala sama sebi.

 

Naj doseže čim več duš, ker je to zdravilna umetniška terapija, kjer najdeš in osvobodiš samega sebe ter začutiš in zaživiš svojo avtentičnost, svoj pristni JAZ.

 

Hvala, da deliš med nas tako čudovito in močno zdravilno umetniško delavnico.

 

Toplo priporočam, da si podarite to čudovito delavnico, ker vaša duša vam bo nadvse hvaležna. Natalija

20220226_163819-03.jpeg
Utrinki delavnic

UTRINKI PRETEKLIH DELAVNIC

Delavnice intuitivnega slikanja

Delavnice intuitivnega slikanja

Delavnice intuitivnega slikanja
Search video...
All Categories
All Categories
People & Blogs
Healing heart art, Ribnica, junij 2024

Healing heart art, Ribnica, junij 2024

00:59
Play Video
Art & Soul vikend odklop maj 2024

Art & Soul vikend odklop maj 2024

01:19
Play Video
Healing Heart Art, Ljubljana, april 2024

Healing Heart Art, Ljubljana, april 2024

00:38
Play Video
Healing Heart Art Greek Retreat

Healing Heart Art Greek Retreat

04:09
Play Video
bottom of page