top of page

Se tudi ti s kom primerjaš?


Te dni se intenzivno pripravljam na moj prvi webinar, ki bo by the way 25. novembra ob 10.00 uri. Če še nisi prijavljen-a, še nisi ničesar zamudil-a, a mesta so že skoraj zapolnjena, zato ti svetujem, da si čimprej rezerviraš svoj sedež na webinarju. :)

Še vedno se lahko prijaviš tukaj. Aja, kakšna pa je tema webinarja? Adijo stres.

Zanimivo je, da stres in njegovo obvladovanje dobro poznam, pa vendar ugotavljam, da sem te dni sama spet v stresu. Super je, ko to zaznaš, ker potem si že na poti k rešitvi.

Aja, zakaj?

Na eni strani so pričakovanja do sebe, kako najboljše izpeljati webinar, na drugi pa spoznanje, da se primerjam. Primerjam se z drugimi. In to ne s komerkoli, temveč z najboljšimi na različnih področjih. Najboljši nastop, najboljši coach, najboljši mentor, najboljši terapevt, najuspešnejši govorec, najboljši pisatelj, najuspešnejši biznismen…

Haloo? Kaj si delam? Hold your horses!

Sedela sem s tem (saj veš, po metodi, ki sem jo s teboj delila v enem od prejšnjih blogov) in ugotovila, da si mislim, da če bom sestavljanka 10 drugih najboljših ljudi, bom šele takrat dovolj dobra. Kje sem pa potem tukaj jaz, moja esenca? Soočila sem se s tem in uvidela, da je to razmišljanje čista ego konstrukcija, narejena iz strahu.

Ali želim iz sebe sprogramirat super mašino iz delov vseh drugih?

Saj potem to ne bom več jaz. Lahko pa za svoje seme, ki klije v meni, naredim hranilen prostor, da lahko vzklije. In zaupam, da to seme v sebi imam. In da dopustim, da me nekaj večjega, kar imam v sebi, vodi naprej. In ok je, če me je strah ob tem. Samo ne tega zanikati in bežati.

To in še več bom delila na webinarju 25. novembra. Poleg tega pa še, kako lahko to energijo negativnega stresa izkoristiš za napredek, saj veš, tako kot danes iz odpadkov ustvarjajo energijo.

Veselim se, da se kmalu vidimo in da lahko izpeljem ta webinar čisto »po moje«.

P.S. Pridruži se mi 25. novembra kar iz svojega naslonjača. Poslovi se od stresa kot ga poznaš. Zate imam kar nekaj hitrih in učinkovitih »odstranjevalcev« stresa. Adijo stres, pozdravjena Vibraplus. Klikni tukaj in se prijavi še danes. :)23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page