top of page

Hawaii - najboljše potovanje


Hawaii - Big Island. Potovanje. Intuicija. Oddih. Delfini. Mistika. Mir. Širitev. Narava. Ocean. Nova spoznanja. Novi cilji. Nova prijateljstva. Kar ne vem, kje začeti, ker konca še ni.. Pravijo, da je tvoja duša še en mesec na lokaciji, kjer si prebival…. Moja je zagotovo še tam.. Dnevno se predajam tem čudovitim energijam in mislim na vsa dogajanja.

Dodatno me grejejo tudi čudovite fotke in prelepi spomini. Vse to me po tihem podpihuje v nameri, da se kmalu vrnem tja, v okolje, ki mi je pričaralo to posebno kategorijo potovanja in s tem posebno mesto v mojem srcu..

Mhm, o čem pisati, ko je preveč lepega, da bi lahko samo izbrano povzela... Ogromno se je dogajalo med vrsticami, česar se z besedami skorajda ne da opisati. Računam, da boste lahko z malo domišljije tudi vi začutili te čudovite vibracije (mimogrede, tudi letos se lahko pridružiš skupini s Tamaro Belšak - jo zelo priporočam. Več informacij lahko najdeš TUKAJ.)

Za začetek bi ti želela podati kakšen lep utrinek ali fotko. Sicer obožujem sama organizirati svoja potovanja, tokrat pa sem se prepustila klicu delfinov, ki so me pripeljali do Tamare Belšak. Nekako brez pomislekov in strahov sem se prepustila toku in ni mi bilo žal, saj se je to potovanje spremenilo v enega od najboljših ravno zaradi Tamare in ostalih udeleženk, ki smo skupaj tvorile intimno skupino petih raziskovalk.


Bila je idealna kombinacija dinamike, prebojev in miru. Po nekaj zapletih na poti, ki sedaj več niso omembe vredni, takrat pa so nas kar malo pretresali (predolgi carinski pregledi zaradi napake pri vnosu ESTE s strani letalske družbe, neprijetna obravnava s strani "oblasti", posledično zamuda notranjega leta in dodatna nepričakovana nočitev v Los Angelesu), se je pa raj začel takoj, ko smo stopile na havajsko zemljo na Big Islandu. Že na letališču me je objel njihov »hang and loose«, kot da stopiš na en easy vlak, ki te v takem cool slogu pelje skozi življenje tam.

Že takoj me je tudi prijetno presenetila neka, sicer ležerna prijaznost, ki pa je bila izjemno pristna, vsi nasmejani, dobro razpoloženi, ustrežljivi… Kdaj se ti je na zadnje zgodilo, da te je neznanec vprašal, kako si, ker ga je to resnično zanimalo? Kdaj ti je nekdo sam po sebi na plaži ponudil svojo opremo za uporabo v času, ko je on ni potreboval?

Pa vse to izjemno okusno sadje, rastlinje in odlična kava, čisto drugačna od naše? In glasba, s katero kar lebdiš v tej lahkotnosti…


Prav vsak dan je bil nabit s toliko energije, da bi jo lahko kar prijel.. Vse od obiska nacionalnega parka Place of refuge, preko sprehoda po džungli na 30 stopinjah do vulkana pri nič stopinjah in mogočne gore Manua Kea na 4205 metrih višine. In še in še bi lahko naštevala.. Nenazadnje pa še najbolj magične izkušnje plavanja z delfini na odprtem morju, ki smo ga doživele kar trikrat.. Vsaka od teh dogodivščin si zasluži malo bolj konkreten vpogled v dogajanje, zato bom o njih še pisala…

Izjemno sem hvaležna, da sem lahko vse to doživela.. Toliko smeha, zgodbic in magičnih prigod, lepot, uvidov in mističnih debat res ne doživiš kar tako…

DARILO

Eno od daril, ki sem zate jih prinesla s Havajev, je tudi energijski tretma "Healing heart". Ključ do vsega je v srcu. Srce, kot dobesedno in metaforično središče svojega bitja, ima moč, da nas pripelje do večjega ravnotežja, zdravljenja in sreče. Srce je koordinator energetskega polja in je sam po sebi senzorični organ in informacijski procesor, ki si prizadeva udejanjati zdravljenje na več ravneh.

Bistvo "Healing heart" tretmaja je v sproščanju in povezovanju srca z božansko energijo preko individualnega svetovanja in energijske podpore. Rezultat je celjenje srca in s tem zgraditev boljšega odnosa s srcem kot duhovnim centrom, utrditev srca s čustveno močjo, popolna sprostitev, regeneracija energije in boljše počutje. Ne vem, če lahko to začutiš skozi te besede, jaz lahko.. :)


Za rezervacijo termina mi piši na info@vibraplus.net ali me pokliči na 031365490.

ALOHA, ostani z mano še v nadaljevanjih, ki sledijo.. :)


93 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page