top of page

Ko je duša nahranjena ❤️🧠🎨🖼️🖌️🌞⛵

Kalimera ❤️,

še vedno sem na krilih našega grškega Healing Heart Art retreata, ki smo ga preživele na otoku Krf. ❤️🧠🎨🖼️🖌️🌞⛵


Vtisov je ogromno, skupni imenovalec pa so povezovanje, podpora, sodelovanje, medsebojno zaupanje ter sprejemanje sebe in drugih točno takih, kot smo. ❤️

Ob tem pa tudi odkrivanje svojih potencialov in izzivov, ki so samo zamaskirane priložnosti, da bomo lahko najglobje želje naše duše v polnosti živele tudi v tej realnosti.

Tako smo skozi teden z artom poravnavale naše zvezde in jih uskladile na višjo frekvenco, ob tem pa imele še vedno dovolj časa tudi za uživanje v zemeljskih zadevah, kot so sonce, čudovito morje, super družba, odlična hrana in ostale sladkosti... ❤️🧠🎨🖼️🖌️🌞⛵ Pa seveda super grški vibe in prečudoviti razgledi. In arhitekturnih bombončkov prav tako ni manjkalo.


Da seveda o veliko smeha in zabavnih prigodah niti ne govorim.


Uvidov in daril smo dobile veliko, vsaka je prišla tudi do svojega energijskega zemljevida, ki nam bo pomagal živeti stopničko višje in bolj v sozvočju s sabo. ❤️🧠🎨🖼️🖌️🌞⛵


Spodaj je nekaj utrinkov našega energijskega potovanja. Če bi želela prikazati vse, bi to bil že celovečerni film, hehe.. Klikni in si oglej video.


Punce so se že med potovanjem strinjale, da že kliče po ponovitvi… Lahko mi pišeš, če te tovrstno potovanje zanima in te za naslednje leto vključim na prednostno listo. Mest tudi tokrat ne bo več kot 4.


Če želiš tudi ti nahraniti svojo dušo in se povezati z njo na nežen, ljubeč in obenem globok način, so naše mesečne delavnice intuitivnega slikanja odlična možnost, da to izkusiš.. Naslednja priložnost bo v soboto, 30.9.2023, ko se dobimo na mesečnem srečanju Healing Heart Art v Kopru. Srčno dobrodošla.

Prijaviš se lahko TUKAJ.


56 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page