top of page

Tvoja rast iz pti膷je perspektive 馃


Zdravljenje 馃挭 je postopek iskanja ravnovesja in umerjanja na拧ega srca, uma, telesa in energije 鈽笍 v prostoru, kjer je vse, kar je, ok. To se zgodi v popolnem sprejemanju, ko se zdru啪i tisto, kar je bilo, tisto, kar je in to, kar lahko naredimo od te to膷ke naprej.


Ob tem klju膷no zavedanje, da:

路 skozi to rastemo, ne glede na to, koliko zna ta proces biti bole膷,

路 啪ivljenje ne dela proti nam, 膷etudi se nam velikokrat tako zdi

路 se vse dogaja z razlogom.


Zagotovo se ti je 啪e kdaj zgodilo, da si si kaj mo膷no 啪elela, pa se ni uresni膷ilo in si 膷ez 膷as, ko si pogledala nazaj, rekla: 禄艩e dobro, da se ni zgodilo!芦 馃槍


Pogled nazaj ima dolo膷eno modrost, ki jo dobimo s 膷asom, informacijami in razdaljo. Toda 啪e zdaj lahko vadimo, da pridobimo to novo, 拧ir拧o perspektivo. To lahko naredimo tudi s tem, da odpremo svoja srca 馃挆 in na svoje izzive gledamo s perspektivo, ki nas lahko spodbudi, da se spreminjamo, razvijamo in rastemo, oz. se vsaj nehamo boriti s sabo in s svetom.


To, kar nas obi膷ajno ustavlja pri tem, da bi lahko dobili tak uvid, je odpor do sprememb, za katerimi se skriva strah, ki nas hromi. In sprejemanje je protistrup za strah.


Kaj lahko naredim?


Razmisli in si zapi拧i, katere izzive pre啪ivlja拧 in ima拧 ob njih ob膷utek, da je vse obrnjeno proti tebi.


Ali lahko stopi拧 korak nazaj in vidi拧 vzorec, ki se morebiti ponavlja, ob tem pa kak拧no novo perspektivo ali mo啪nost?


Morda 拧e nima拧 vseh informacij, ki se bodo razkrile ob pravem 膷asu?


Ko lahko pogledamo na拧e izzive kot prilo啪nosti, se prestavimo iz miselnosti 啪rtve v miselnost kreatorja in najdemo nove mo啪nosti za upravljanje s situacijo namesto fokusiranja na zaprta vrata, za katera izgleda, kot da nas blokirajo in nas onemogo膷ajo.


Sem na to temo pred kratkim prebrala lepo prispodobo Ane Bu膷evi膰 na to temo (povzemam):


禄Si lahko predstavlja拧 nekoga, ki ga ima拧 neizmerno rad, v labirintu, kjer i拧膷e izhod, ti pa ga opazuje拧 od zgoraj in ima拧 celo sliko na dlani? Vidi拧 to膷no, kje je, kje je izhod in mu lahko pomaga拧 samo tako, da pred njega postavlja拧 ovire, ki ga bodo ustavile in obrnile v smeri izhoda. Bi mu pomagala? Bi pred njega polagala ovire in zidove, 膷etudi on trenutno ne ve, da mu to slu啪i na poti k izhodu? Bi te to dejstvo odvrnilo od pomo膷i? Spomni se na to naslednji膷, ko naleti拧 na oviro ali zid.芦


Tukaj je 拧e vaja, ki ti lahko pomaga pri ozave拧膷anju 拧ir拧e slike. 锔忦煣樷嶁檧锔


Najdi si miren prostor, kjer se usedi in zapri o膷i. Po nekaj vdihih in izdihih si prikli膷i izziv, ki se ne odvija po tvojih 禄na膷rtih芦. Vpra拧aj se: 禄Kaj moram vedeti?芦 Ali 禄Kako mi ta situacija koristi?芦 In samo poslu拧aj.


Pomaga拧 si lahko tudi tako, da si predstavlja拧,kako plava拧 v balonu navzgor v nebo in gleda拧 situacijo navzdol. Vidi拧 celo sliko. Opazuj, vzemi si 膷as.


Ali vidi拧 kak拧no novo mo啪nost? Ali lahko situacijo 拧e kako druga膷e razume拧? Kaj je nasprotna plat tega, kar vidi拧? Ali lahko 膷uti拧 so膷utje do sebe, ker ve拧, da obstaja 拧ir拧a slika, a 拧e nisi tam?


Vadi z odprtim srcem in s podporo temu, kar pride. Podporo sebi, da lahko zdr啪i拧, dokler se ne poka啪e ve膷. 馃挆


Sedi s tem, dokler ne 膷uti拧 lahkotnosti ali olaj拧anja. To je pokazatelj odpiranja srca, rasti in sprejemanja. Ko si pripravljena, se lahko vrne拧 v ta svet.


膶e 啪eli拧 pomo膷 pri odpiranju srca ali uravnove拧anju srca, uma, energije in telesa, ti lahko pomagam tudi s programom Postani 艩efica svoje notranje resni膷nosti. Ve膷 podrobnosti izve拧 TUKAJ.


Objem, 馃挌


Mihaela

41 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page