top of page
Za web.jpg

POSTANI ŠEFICA

SVOJE NOTRANJE RESNIČNOSTI

in zaživi življenje, ki ga želiš živeti

3-mesečni program

Naše življenje hitro mine in je dragoceno. Zakaj ne bi izbrala svobode namesto trpljenja?

DA. TO JE TUDI ZATE MOŽNO.

Vse se prične z odločitvijo. Odločitvijo, da ne želiš več trpeti. Ali je to dovolj velika bolečina ali dovolj velika želja, ni pomembno. Pomembno je, da narediš korak na tej poti, ne glede na vse.

Ko si rečeš, da, naredila bom to, najbrž kar takoj znotraj sebe slišiš en glas, da tega nisi sposobna, da to ni zate, da tega nisi vredna. Te misli so strupene, paralizirajoče in te držijo tam, kjer ne želiš biti.

Verjamem pa, da, če dobro prisluhneš, slišiš tudi glasek, da to ne drži in da si na pravi poti. Ključno je, da pridobiš svojega "notranjega sovražnika" na svojo stran, da začne delovati v tvojo korist in ne v tvojo škodo, kot to počne danes.

Je to res možno?

Da, povem ti, da je možno, ker sem tudi sama šla skozi to. Bilo je dolgo in boleče, a vredno. Zato tudi vem, da ni enostavno izstopiti iz hrčkovega kolesa, kjer je bolečina najbolj domača in se zdi boljša, kot korak v neznano, vendar je z drugačnim delovanjem in vztrajnostjo možno priti do rezultatov, ki jih želiš.

Začeti je treba točno tam, kjer si, samo začeti in vztrajati je treba. Do konca in še naprej. 😊

hamster

Se sprašuješ, če si pripravljena na ta korak?

Če:

 • se iz dneva v dan zbudiš z mislijo, da ne želiš niti vstati,

 • že takoj vklopiš svojega samokritika, ki se ne ugasne dokler ne zaspiš ali pa še takrat ne,

 • se že zjutraj počutiš totalno nekoristno,

 • se bojiš svojih občutkov in jih ignoriraš ali zatiraš,

 • čutiš, da bi lahko eksplodirala že ob najmanjšem izzivu,

 • čutiš, kot da je ves svet proti tebi in ti ne pusti živeti, kot si želiš,

 • ti dnevno večkrat pritisnejo na »notranje gumbe«, zaradi katerih se počutiš , nesposobno, krivo, osramočeno in nevredno,

 • se vrtiš na mestu in te neka "nevidna sila" drži nazaj in ti onemogoča premik na bolje.

Namesto tega pa si želiš, da:

 • ti ne bi bila prva misel, ko se zjutraj zbudiš, kaj bo danes spet šlo narobe,

 • bi lahko sprejemala dnevne izzive brez čustvenih pretresov,

 • bi bila sposobna reči NE,

 • bi bila sposobna reči DA,

 • bi se počutila vredno,

 • bi se veselila dneva,

 • te negativna presenečenja v dnevu ne bi spravila iz tira,

 • bi čutila notranji mir ne glede na vse zunanje okoliščine,

 • da bi ponovno lahko zaupala sebi in življenju,

 • da bi se premaknila iz začaranega kroga zataknjenosti,

SI NA PRAVEM MESTU IN PRIPRAVLJENA.

peace

Ker usmerjamo svojo pozornost na zunanjost, nam notranja resničnost polzi med prsti. In težko je, ko se zavemo, da je notranja resničnost bolj resnična, kot zunanja, ne znamo pa z njo upravljati.

Kaj sploh pomeni moja notranja resničnost? 🔮

Naš zunanji jaz je tisto, kar kažemo svetu (npr. kako izgledam, kako delujem v družbi, kako premagujem ovire v službi, kako se kažem ljudem na splošno) in ga običajno poskušamo pripraviti na to, da kaže soj najboljši obraz. Težave se pojavijo, če se to dogaja na račun naših resničnih občutkov, ki niso takšni, kot jih kažemo navzven.

V nasprotju z zunanjim jazom pa gre pri notranjem jazu za tisto, kar ni moč videti: občutki, intuicija, vrednote, prepričanja, osebnost, misli, čustva, fantazije in delujejo iz podzavesti.

Težave se začnejo, ko sta notranji jaz in zunanji jaz v konfliktu ali izven ravnovesja zaradi kakršnega koli vzroka. Pogosto se konflikt med notranjim in zunanjim jazom nanaša na neusklajenost: misliš eno, a počneš drugo.

 

Večji kot je konflikt, večja je razlika med tem, kaj notranji jaz verjame, da je prav in kaj počne zunanji jaz. Ta konflikt med obema lahko povzroči stres, frustracije, nemoč in bolezni. To vpliva tudi na tvoje vsakodnevno delovanje, ki lahko traja leta in leta in te po tihem uničuje.

Lahko se kaže tudi tako, da se počutiš uspešno, znotraj pa prazno ali pa imaš občutek, da nekaj upravlja s teboj, četudi želiš delovati drugače. A vedno znova pristaneš na istem.

Našo notranjo resničnost upravlja podzavest in njeni »programi«, ki so sicer, ko so nastali, nastali v našo korist, danes pa nam več ne koristijo ali celo škodijo. Ker pa ne vemo, da sploh obstajajo oz. kako delujejo, oni upravljajo z nami in nam krojijo življenje. A ni potrebno, da je tako.

Lahko se jih naučiš prepoznati, se naučiš, kako delujejo in se naučiš, kako jih preobraziti, da bodo delovali v tvojo korist.

Vztrajnost, da bom nekaj spremenila, je bila tudi zame premalo, dokler nisem po dolgem študiju, testiranju, preizkušanju tečajev, šol, programov, metod in tehnik, le prišla do tega, kaj je moj problem in kje je ključ do zdravljenja.

Ker sem ugotovila, da pri tem nisem edina, ki se s tem sooča (sem se zavezala, da če lahko vsaj eni osebi pomagam, da lahko pride iz tega lastnega hrčkovega kolesa samosabotaže), želim to, kar je delovalo zame, deliti tudi s teboj, brez tega, da za to porabiš več let in ogromno denarja (kot sem jih porabila sama).

 

Zato sem pripravila program, ki ti bo pomagal povezati telo, srce in um, da ne boš več delovala proti sebi. Prav tako ti bo pomagal (iz vrtenja na mestu ter metanja polen pod svoje noge) do premika naprej in upravljanja svoje notranje resničnosti.

 

Kako, izveš v nadaljevanju. 🙂

KAKO PROGRAM POTEKA?

Program traja 3 mesece. Srečevali se bova online (preko Zooma) dvakrat mesečno, torej imeli bova šest 1-urnih srečanj.

Na srečanjih bova odkrivali, kaj je ta nevidna sila, ki se skriva za tvojimi izzivi, da jih ne moreš premostiti in jih ozavestili. Spoznala boš, kako ta sila deluje, zatem pa bova delali na tem, da boš sprejela svojo resnico. To silo pa boš s preprostimi koraki postopoma preobrazila, da bo delovala v tvojo korist in ne več v tvojo škodo.

Moja želja je tudi, da te v okviru programa opolnomočim tako, da si boš lahko po koncu programa naprej pomagala sama.

To pomeni, da dobiš metode in tehnike, ki jih bova izvajali, (kot darilo) tudi »za domov«, kar pomeni, da jih boš lahko že med izvajanjem programa, predvsem pa po zaključenem programu, izvajala sama in vzdrževala "šefico svoje resničnosti" na poti, po kateri si želiš iti.  

To ne pomeni, da se ti ne bo dogajalo življenje, ki nam vsakodnevno prinaša nove izzive in da bo odslej vse tako, kot si želiš (ker ta program ni čudežna palčka). Toda imela boš orodja, da boš lahko dvignila  svojo zavest dovolj visoko nad to, kar nam povzroča podzavest, da te ne bo več potegnila navzdol in te nekontrolirano držalo tam.

 

Na tem potovanju:

 • se boš povezala s seboj,

 • preobrazila boš svoje blokade in ovire,

 • tvoja energija bo dobila polet, 

 • slišala, videla, čutila in sprejela boš svoj notranji jaz,

 • s tem boš povezala svoje srce, um in telo, da bodo delovali v skupni smeri,

 • dobila boš novega zaveznika na svoji poti,

 • s seboj boš upravljala na popolnoma nov način, skladen s teboj.

Obe veva, da spreminjanje potrebuje svoj čas, zato ti ne obljubljam, da boš že po prvem srečanju popolnoma drugačna, ampak verjamem, da boš po treh mesecih skupnega potovanja našla zaklade v sebi, ki čakajo, da jih odkriješ in pričneš uporabljati.

​Vem, da te velikokrat skrbi, da je to zate nemogoče, najin cilj pa je,  da ob dnevnih izzivih pravočasno usmeriš svojo notranjo resničnost v tok, ki ti bo koristil. In spremembe boš začela opažati tudi okoli sebe.

​​ 

CENA 3-mesečnega povezovanja telesa, srca in uma, s katerim boš postala šefica svoje notranje resničnosti, je 444 EUR.

Poravnaš lahko v enem ali 3. obrokih (v obeh primerih je znesek enak). Zadnji obrok mora biti poravnan pred zadnjim srečanjem.

SOS  INTENZIV

To pa še ni vse!

DARILNI PAKET ZA VZDRŽEVANJE DOSEŽENEGA

v vrednosti 122 EUR

   👉 PODPORA​ ☎️

Tudi po končanem programu, ko začneš udejanjati korake, ki sva jih skupaj naredili, se zagotovo pojavijo še kakšni izzivi. Da ne boš prepuščena sama sebi, sem ti pripravila to darilo, kjer se približno dva tedna po zadnjem srečanju se vidiva online na 30-minutnem posvetu, ti lahko odgovorim še na vprašanja, ki so se pojavila po programu - v vrednosti 44 EUR.

   👉 POMAGAJ SI SAMA 💪

METODE IN TEHNIKE za upravljanje s svojo resničnostjo

Kot že omenjeno, dobiš nekaj super metod in tehnik za delo doma, da boš lahko SAMA nadaljevala z upravljanjem svoje resničnosti tudi po zaključku tega programa, v vrednosti – NEPRECENLJIVO.​

   👉SPLETNI TEČAJ »Stres, da te kap!« 🧘‍♀️

Da boš lahko učinkovito obvladovala stresne situacije, dobiš tudi brezplačen dostop do spletnega tečaja »Stres, da te kap«, kjer boš  osvojila tehnike in orodja, ki ti lahko pomagajo živeti polno, sproščeno in zadovoljno in ti omogočajo, da se stres ne kopiči in ga čistiš sproti – v vrednosti 39 EUR.

   👉HEALING HEART 💚

​Da se boš lažje povezovala s sabo in svojim srcem, kjer so na voljo vsi odgovori, kot darilo prejmeš še visoko vibracijsko sliko HEALING HEART - v vrednosti 39 EUR, narejeno samo zate in naravnano na vibracijo tvojega srca.

hh collection.jpg

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Klikni na gumb spodaj in se prijavi na tečaj ter poravnaj znesek. Plačaš lahko s kartico, preko PayPala ali preko TRR. Po prejetem plačilu prejmeš email z nadaljnjimi koraki.

Ker pa verjamem, da imaš kakšno dodatno vprašanje ali pa me želiš spoznati v živo, da vidiva, če je ta program primere zate, mi piši ali si rezerviraj 30-min brezplačni uvodni razgovor in najdeva primerno rešitev samo zate.

Objem, 💚

Mihaela

bottom of page