top of page

Grški
ART & SOUL ODDIH
7.-14. september

DOŽIVI EDINSTVENO KOMBINACIJO USTVARJALNEGA IZRAŽANJA, GLOBOKIH POVEZAV, SPROSTITVE IN NOTRANJEGA MIRU

Izkoristi priložnost, da se prepustiš toku ustvarjalnosti, odkriješ svoje skrite talente in se povežeš s svojo notranjo esenco na popolnoma nov način.

Ali si želiš:

 • nekaj časa zase v drugem okolju?

 • razvajanja brez slabe vesti?

 • povezave s svojo esenco na čisto drugačen način?

 • dovoliti svojemu notranjemu umetniku, da zažari?

 • uživati v ustvarjalnem procesu brez pričakovanja rezultatov?

 • naužiti se sonca, modrine morja in dišečega morskega zraka?

 • druženja in sprostitve v družbi, kjer si lahko ti ti?

 • da ti nekaj dni ne bi bilo treba skrbeti za nič?

 

Če je vsaj en odgovor da, si na pravem mestu!

20230908_150214.jpg
20230910_123830.jpg

Zato te vabim,

da se mi pridružiš na 

Art & Soul oddihu na grškem otoku Kos, ki bo od 

7.9. do 14.9.2024. 

20230912_131345.jpg
20230913_201222.jpg

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ NA TEM ODDIHU?

Soul Art® proces: Poveži svoje telo, um, srce in dušo. Omogoča ti, da se povežeš s svojo notranjo modrostjo in dekodiraš sporočila v jezik, ki ga razume tudi tvoj um. Ta sporočila lahko preneseš v svojo zavest in realnost na kreativen način, ne da bi potreboval-a slikarske izkušnje. Tvoje telo bo most za prenos energije dušnih uvidov na platno.

Izražanje resnice in potencialov: Skozi ta proces se boš naučila, kako komunicirati s svojo dušo in z umetnikom v sebi. Namenjeno je izražanju tvoje resnice, ne pa ustvarjanju všečnih slik. Cilj je premik in zdravljenje na nivojih, ki jih želiš doseči. S tem procesom imaš moč kreirati svoj svet ter poravnati in rekreirati sebe.

Povezava z dušo: Osrednji del oddiha bo posvečen povezavi s svojo dušo in dešifriranju njenih sporočil, ki ti bodo pomagala do lahkotnejšega življenja v skladu s svojo esenco. Program vključuje 5 dni Soul Art delavnic, ki jih bomo izvajale v dopoldanskem času.

 

PROGRAM ODDIHA

Vsakodnevne aktivnosti:

 • Jutranje rutine: Energijske vaje, meditacije, Mindfulness vaje in samomasaže.

 • Dopoldanske delavnice: 5 dni ustvarjalnih delavnic v dopoldanskem času.

 • Popoldanski izleti: Raziskovanje otoka Kos z najetim avtomobilom in obisk čudovitih plaž, vključno z enodnevnim izletom z ladjico na bližnje otočke.

 • Večeri: Večerje v lokalnih tavernah, uživanje v pristnem grškem gostoljubju in tudi čas za kak shopping.

 • Natančen urnik: Dobiš ob prijavi.

20230908_192912.jpg

O GRŠKEM OTOKU KOS

Zibelka medicine: Otok Kos je znan kot rojstni kraj Hipokrata, očeta medicine. Obiskale bomo Hipokratovo drevo in Asklepion, starodavno zdravilišče.

Idilične plaže: Kos se ponaša s čudovitimi plažami, od mirnih, peščenih zalivov do bolj živahnih. Vsak dan bomo raziskale kakšno novo plažo.

Bogata zgodovina: Otok je poln zgodovinskih zakladov, vključno z ostanki antičnih mest, srednjeveškimi gradovi in bizantinskimi cerkvami.

Naravne lepote: Poleg čudovitih plaž Kos ponuja osupljive pokrajine z gorami, dolinami in termalnimi vrelci v morju, kot je Therma Beach. Res nekaj posebnega!

Prijazni domačini: Domačini na otoku Kos so znani po svoji gostoljubnosti in prijaznosti.

Slikovite vasice: Tradicionalne vasice, kot so Zia, Pyli in Kardamena, ponujajo vpogled v tradicionalni način življenja in priložnost za nakup lokalnih izdelkov ter uživanje v domačih jedeh.

Kulinarične poslastice: Otok Kos je raj za gurmane s svežimi morskimi sadeži, lokalnimi vini in tradicionalnimi grškimi jedmi. Privoščile si bomo tudi vinsko degustacijo pri lokalnem vinarju.

Idealno podnebje: Mediteransko podnebje, topla poletja in blage zime naredijo Kos idealno destinacijo za obisk v septembru.

TA ODKLOP JE ZATE, ČE SI ŽELIŠ:

DIREKTNI DOSTOP DO SVOJEGA NOTRANJEGA VODSTVA.

Doživi povezavo in komunikacijo s svojo dušo ter dešifriranje sporočil duše na lahkoten, a globok način z mednarodno certificirano Soul Art coachinjo, Mihaelo Lederhas.

DIREKTNI DOSTOP DO ČISTE INSPIRACIJE.

Poveži se s kreativnim tokom in čisto inspiracijo, ki ti bo okrepila zaupanje vase, prinesla jasnost in globoke uvide, da boš lahko to modrost tudi utelesila.

SPUSTI VSE, KAR TE OMEJUJE IN NE SLUŽI TVOJEMU NAMENU.

To je priložnost za hiter pomik naprej čez izzive, strahove, preobrazbo starih vzorcev in prepričanj, celjenje ran iz otroštva, povezavo z notranjim otrokom in ustvarjanje plodnih tal za rast ter s tem občutka radosti in notranjega miru.

TRANSFORMACIJE V ŠE BOLJŠO RAZLIČICO SEBE.

Mihaela te bo vodila in ti pomagala praktično uporabiti te uvide v vsakdanjem življenju.

SPROSTITI IN REVITALIZIRATI V TEM ČAROBNEM OKOLJU.

Vsi vemo, da  morje in prijetna klima dobrodejno delujeta na telo in duha. Sproži se samozdravljenje na telesnem in dušnem nivoju.

BITI DEL ART & SOUL SKUPNOSTI IN ŠIRITI SVOJO ZAVEST.

Ena oseba lahko naredi nekaj, skupaj pa veliko več. Pridobila boš družino prijateljic z isto energijo, ob katerih se boš počutila odlično in ti bodo pomagale rasti. Neprecenljivo.

ZAŽIVETI POTENCIAL, KI GA NOSIŠ V SEBI.

Zakaj ne? Pridruži se nam na tem nepozabnem oddihu, kjer boš lahko raziskovala globine svoje duše, ustvarjala in si dala priložnost za svojo rast in razvoj in ob tem uživala.

 

Super novica je tudi to, da za udeležbo na tem odklopu ne potrebuješ nobenih slikarskih sposobnosti ali slikarskega predznanja. Udeleženke dosedanjih delavnic in programov so živ dokaz za to.  In ni ti potrebno skrbeti, kaj bo v procesu nastalo, ker bosta duša in srce poskrbela, da bo na plano prišlo točno to, kar mora priti. Tukaj je nekaj utrinkov lanskega oddiha na otoku Krf. Prava čarovnija.

CENA IN POGOJI PLAČILA

Investicija v program Grški Art & Soul oddih je 599 EUR.

Vključuje:

 • Art & Soul 5-dnevni program (delavnice, vodenje, mentorstvo, vaje, meditacije)

 • Mojo mentorsko podporo vse dni oddiha

 • Vsi potrebni umetniški materiali (platna, barve, čopiči, ostali material)

 • Čaka te tudi super darilo!

Ni vključeno:

 • Letalski prevoz, prevoz do letališča v Zagrebu iz Maribora in nazaj, parkirišče v Zagrebu, prevoz iz letališča do lokacije bivanja na otoku in nazaj, hrana in pijača, 7 nočitev v dvoposteljnih sobah v hiši, ki je najeta samo za nas, turistična taksa, najem avtomobila za 5 dni in gorivo, izlet z ladjico, vstopnine (skupaj še 1099 EUR). Morebitno turistično zavarovanje si urediš sama.

Pogoji plačila:

 • 200 EUR ob rezervaciji

 • Preostanek kotizacije do 1. septembra ali obročno do tega datuma

 • Rezervacija se ne vrača

 • V primeru višje sile, ki lahko nastane na strani izvajalke programa Mihaele Lederhas, se denar ne vrača, oddih prestavi na datum, ki ustreza vsem prijavljenim.

PROSTI STA SAMO ŠE 2 MESTI, zato se prijavi čimprej!

20230911_130151.jpg

Odličen oddih za dušo in telo. Spoznavanje sebe in uživanje . čutenje.  Odličen mix vsega.

 

Domov grem z vtisi, novimi doživetji, predvsem pa kažipotom, kako bom nadaljevala svojo pot, da bo najbolje zame. 

 

Uživala sem v vsemu, še posebej pa v art programu. 

Mihaela, tebi pa srčna hvala, da si omogočila to izkušnjo, se veselim naslednjega oddiha.  Marjeta

 

 

20230909_130003.jpg

TVOJA GOSTITELJICA

MIHAELA LEDERHAS

Mihaela pomaga ljudem živeti lahkotnejše in bolj sproščeno življenje kot mentorica, mednarodno certificirana Soul Art® coachinja, life coachinja (ICF), TT Mindfulness coachinja ter obrazna refleksoterapevtka po metodah Sorensensistem™. Certificirana je tudi na področju magnetizma in kvantne fiziologije, poleg tega pa je tudi praktik hipnoze.

S svojo neizmerno strastjo in modrostjo usmerja ljudi k globoki življenjski harmoniji in s svojim celostnim pristopom, ki zajema vse vidike bivanja – od telesnega zdravja in duševne jasnosti do energijskega pretoka in čustvene stabilnosti - pomaga svojim strankam odkriti notranje ravnovesje ter doseči uspeh na vseh področjih življenja.

Njena predanost posameznikom je vidna v vsakem koraku procesa, saj ponuja individualno prilagojen pristop, ki spodbuja trajne spremembe in osebno rast.

.

20230909_120310.jpg

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Klikni na gumb in se prijavi  ter poravnaj znesek akontacije za rezervacijo mesta. Plačaš lahko s kartico, preko PayPala ali preko TRR. Po prejetem plačilu prejmeš e-mail s podrobnejšimi informacijami za preostanek plačila. 

KAJ ŠE PRAVIJO UDELEŽENKE PRETEKLIH ODDIHOV?

20230908_141344.jpg

Mihaela, hvala ti za tako odlično vodenje. Nezemeljsko se mi zdi, da ne vidim nobene sence. Vesela sem, da ti lahko zaupam. 

Najbolj všeč mi je tvoja zagnanost za delo, našo rast in zabavo. To tako lepo zapakiraš

Hvala, Mihaela, super je bilo!  Olga      

 

20230908_140152.jpg

 Domov nosim lahkotnost, ki jo čutim po celem telesu. Všeč mi je raznolikost, ki se je prepletala med nami in nas povezala. 

Všeč mi je bilo vse. Hvala ti za vse prijetno, za to, kar si mi pomagala, da je prišlo na plano, za vse prijetno in za ves trud, predvsem pa za lahkotnost, ki jo nesem domov. Ana.  

Ta Art & Soul oddih ti bo omogočil, da za kratek čas stopiš ven iz vsakodnevnega vrtiljaka življenja, umiriš svoj zaposleni um ter se povežeš s svojo esenco, ki ti bo   pomagala dešifrirati jezik svoje duše. Dobila boš uvide, ki bodo kažipot za to, kar si želiš preobraziti ali kar si želiš uresničiti v tej realnosti. 

bottom of page