top of page

Politika zasebnosti

Zadnja posodobitev maja 2018

 V Podjetju VIBRAPLUS, Mihaela Lederhas, s.p., Majcigerjeva 1, 2000 Maribor. (»Mihaela Lederhas«, »mi«, »nas« ali »naši«) smo ustvarili ta pravilnik o zasebnosti (ta »Politika zasebnosti«), ker vemo, da vas skrbi, kako se podatki, ki nam jih posredujete, uporabljajo in delijo. Ta pravilnik o zasebnosti se uporablja za naše postopke zbiranja in uporabe podatkov: (i) na spletu, ko obiščete katerokoli od naših spletnih strani, vključno, brez omejitev, vibraplus.net (“Spletna stran”); in (ii) brez povezave, ko nam posredujete podatke.

 Kapitalizirani izrazi, ki niso opredeljeni v tem pravilniku o zasebnosti, imajo pomen, določen v naših pogojih storitve.

 Sprejem pogojev

Če obiščete našo spletno stran, se strinjate s pogoji tega pravilnika o zasebnosti in spremljajočimi pogoji storitve, ki urejajo vašo uporabo spletnih mest. S tem, ko nam posredujete informacije brez povezave, se strinjate tudi s pogoji te politike zasebnosti.

 Informacije, ki jih zbiramo

 Med izvajanjem spletne strani in / ali komuniciranjem z vami bomo sprejeli naslednje tipe informacij.

  1. Osebne informacije.

Ko se prijavite za prejemanje naših glasil, ali se odzovete na anketo, se registrirate v program, naložite brezpalčnik ali za nakup katerega koli izdelka ali storitve, boste morda morali posredovati osebne podatke o sebi, kot so vaše ime, naslov, e-poštni naslov in telefonsko številko. Od obiskovalcev ne zbiramo nobenih osebnih podatkov, kadar uporabljajo spletne strani, če ne predložijo takšnih podatkov prostovoljno, na primer z registracijo ali pošiljanjem e-pošte ali prijave na glasilo. Vsi podatki, ki jih zbiramo in / ali prejemamo v skladu s tem oddelkom, se skupaj imenujemo »Osebne informacije«.

2. Informacije o naročilu.

Ko oddate naročilo, nam morate posredovati določene podatke o izdelkih in storitvah, ki jih želite kupiti. Takšne informacije se skupaj imenujemo “Informacije o naročilu”.

3. Informacije o obračunu.

 Ko želite kupiti izdelek ali storitev, boste morali poleg zgoraj navedenih osebnih podatkov in informacij o naročanju navesti določene informacije. Takšne informacije lahko vključujejo številko debetne kartice, številko kreditne kartice, datum poteka veljavnosti, naslov za izstavitev računa, kode za aktiviranje in podobne informacije. Take informacije se skupaj imenujemo »Podatki za zaračunavanje storitev«. Čeprav bomo imeli dostop do informacij o plačevanju, jih bodo tudi naši ponudniki plačil tretjih strank zbrali in obdelali v skladu s pogoji in pogoji njihove zasebnosti in pogoji uporabe.

4.Druge informacije.

Poleg zgoraj navedenih informacij lahko zbiramo dodatne informacije (skupaj, “Druge informacije”). Take druge informacije lahko vključujejo:

 a. O sebi. Dodatne informacije o sebi, ki nam jih posredujete prostovoljno (npr. preko ankete), kot so domeni dohodka gospodinjstev, spol, izbira izdelkov in storitev ter druge informacije, ki vas osebno ne prepoznajo.

b. Iz vaše dejavnosti. Informacije, ki jih samodejno zbriramo, ko uporabljate spletne strani, vključno brez omejitev:

  • - IP-naslove, ki lahko vsebujejo statični ali dinamični naslov IP in včasih kažejo na določen računalnik ali napravo, ki jo je mogoče identificirati; vrsta brskalnika in jezik; sklicevanje in izstopanje strani in URL-jev; datum in čas; čas, porabljen za posamezne strani; katere dele spletnega mesta obiščete; in podobni podatki;

  • - in informacije o vaši napravi, vključno z vrsto naprave; univerzalno edinstven ID (“UUID”); oglaševalski identifikator (“IDFA”); Mac naslov; operacijski sistem in različico (npr. iOS, Android ali Windows); prevoznik in lokacija države; informacije o strojni opremi in procesorju (npr. shranjevanje, hitrost čipa, ločljivost fotoaparata, omogočena NFC); vrsta omrežja (WiFi, 3G, 4G, LTE); in podobne podatke.

c. Od piškotkov. Informacije, ki jih zbiramo s tehnologijo »piškotki«. Piškotki so majhni paketi podatkov, ki jih spletna trgovina shrani na trdi disk vašega računalnika ali mobilne naprave, tako da bo vaš računalnik “zapomnil” podatke o vašem obisku. Uporabljamo lahko oba piškotka seje (ki poteče, ko zapremo spletni brskalnik) in trajne piškotke (ki ostanejo v računalniku, dokler jih ne izbrišete), da nam pomagajo zbrati druge informacije in izboljšati svoje izkušnje z uporabo spletnih mest. Če ne želite, da piškotek postavimo na vaš trdi disk, boste morda lahko to funkcijo izključili v računalniku ali mobilni napravi. Za informacije o tem, kako to narediti in kako izbrisati obstojne piškotke, se obrnite na dokumentacijo vašega spletnega brskalnika. Če pa se odločite, da ne sprejmete piškotkov od nas, spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

d. Analitika tretjih oseb. Za analizo vaše uporabe spletnih mest, zbiranjem poročil o dejavnostih, zbiranjem demografskih podatkov, analiziranjem meritev uspešnosti in zbiranjem ter vrednotenjem drugih informacij, povezanih s spletnimi mesti ter uporabo mobilnih naprav in interneta, uporabljamo storitve analitike drugih ponudnikov (na primer Google Analytics). Te tretje stranke uporabljajo piškotke in druge tehnologije, ki nam pomagajo analizirati in posredovati podatke. Z dostopanjem do spletnih strani in uporabo teh podatkov soglašate z obdelavo podatkov o vas s strani teh ponudnikov analitike na način in za namene, določene v tem pravilniku o zasebnosti. Če želite več informacij o storitvi Google Analytics, vključno z načinom onemogočanja zbiranja podatkov, obiščite https://www.google.com/analytics. Upoštevajte, da morda ne boste mogli uporabljati celotne funkcionalnosti spletnih mest, če se odločite za katero koli storitev.

e. Iz drugih virov. Prav tako lahko zbira ali sprejemamo informacije od tretjih oseb, kot so Facebook in / ali druga spletna mesta za socialne medije.

Informacije, ki jih zbirajo tretje osebe preko oglaševalskih podjetij  Druge informacije o vaši dejavnosti na spletnih straneh tretjih oseb lahko delimo za namene prilagajanja, analize, upravljanja, poročanja in optimiziranja oglaševanja, ki ga vidite na spletnih mestih in drugod. Te tretje stranke lahko uporabijo piškotke, oznake pikslov (imenovane tudi spletne svetilnike ali gifi) in / ali druge tehnologije za zbiranje takšnih drugih informacij za te namene. Oznake pikslov omogočajo nam in tretjim osebam, da prepoznajo piškotek brskalnika, ko brskalnik obišče spletno mesto, na katerem je oznaka piksla, da bi se naučili, kateri oglas prinaša uporabnika na določeno spletno mesto.

Dostop in spreminjanje osebnih informacij in komunikacijskih nastavitev  Če ste se registrirali na naših spletnih straneh, lahko dostopate do svojih osebnih podatkov, informacij o obračunu in nekaterih drugih informacij, jih pregledujete in spremenite tako, da upoštevate navodila na spletnih mestih. Poleg tega lahko upravljate prejemanje trženjskih in ne-transakcijskih sporočil tako, da kliknete povezavo »Odjava«, ki se nahaja na dnu vsake) marketinškega e-poštnega pisma, ki ga posreduje VIBRAPLUS, Mihaela Lederhas. Stranke ne morejo onemogočiti prejemanja transakcijskih e-poštnih sporočil, povezanih z njihovim računom ali naročili. Uporabili bomo komercialno sprejemljiva prizadevanja za pravočasno obdelavo takšnih zahtev. Vendar se morate zavedati, da v naših podatkovnih zbirkah naročnine ni vedno mogoče popolnoma odstraniti ali spremeniti podatkov.

Kako uporabljamo in delimo informacije  Za zagotavljanje naših storitev uporabljamo osebne podatke, informacije o naročilu, informacije za obračun in druge informacije (skupaj, “informacije”); za obdelavo naročil; upravljanja naših darilnih in promocijskih programov; vzdrževanje in izboljševanje naših spletnih strani in storitev; za vašo  povratno informacijo; in obveščanje o naših izdelkih in storitvah ter o ponudbi naših partnerjev.

Informacije, kot je opisano spodaj, lahko uporabljamo in / ali delimo kot je opisano v nadaljevanju.

 • Mihaela Lederhas s.p. bo dostopala do podatkov, ki so potrebni za obdelavo vaših naročil in jim zagotovili podporo.

 • Za zagotavljanje naših storitev in upravljanje z našimi darilnimi in promocijskimi programi bomo lahko izmenjali informacije (brez informacij o plačevanju) z našimi partnerji za promocijo in trženje tretjih strank, vključno z, brez omejitev, podjetji, ki sodelujejo v naših različnih programih.

• Z vašim dovoljenjem lahko aplikacije ali storitve tretjih oseb dostopajo do vaših osebnih podatkov. Uporabljamo standardno OAuth (odprto dovoljenje), ki vam omogoča, da lahko svoje osebne podatke daste v skupno rabo z drugimi spletnimi mesti in storitvami, kot sta Facebook in Twitter (na primer, če se strinjate s pojavnim iskanjem, ki dovoljuje, da drugi aplikaciji omogočite dostop do vaših podatkov o računu). Prav tako uporabljamo OAuth, ki nam omogoča izmenjavo podatkov o vas, ki so shranjeni pri nas, ne da bi delili vaše varnostne poverilnice.

• V druge namene lahko zaposlujemo druga podjetja in posameznike. Primeri lahko vključujejo zagotavljanje tehnične pomoči, izpolnjevanja naročil, storitve za stranke in trženjske pomoči. Te druge družbe bodo imele dostop do informacij le, če so potrebne za opravljanje njihovih nalog in v obsegu, ki ga dovoljuje zakon

.• V tekočih prizadevanjih za boljše razumevanje naših obiskovalcev, kupcev ter naših izdelkov in storitev lahko analiziramo informacije o naročanju in druge podatke v skupni obliki, da lahko upravljamo, vzdržujemo, upravljamo in izboljšujemo spletne strani in / ali naše izdelke in storitev. Te skupne informacije vas osebno ne identificirajo. Te skupne podatke lahko delimo z našimi podružnicami, zastopniki in poslovnimi partnerji. Prav tako lahko razkrijemo agregirano statistiko uporabnikov, da bi opisali naše izdelke in storitve sedanjim in bodočim poslovnim partnerjem ter drugim tretjim osebam za druge zakonite namene.

 • Ko razvijamo svoje podjetje, lahko pride tudi prodaje podjetja ali njegovih sredstev. V primeru prodaje podjetja, združitve, reorganizacije, prodaje sredstev, razpada ali podobnega dogodka so lahko informacije del prenesenih sredstev.

 • V obsegu, ki ga dovoljuje zakon, lahko razkrijemo tudi informacije: (i) kadar to zahteva zakon, sodni nalog ali drug vladni organ ali organ pregona ali regulativna agencija; ali (ii) kadar menimo, da je razkritje takšnih informacij nujno ali priporočljivo, na primer za zaščito pravic, premoženja ali varnosti Mihaele Lederhas s.p. ali drugih.

 Informacije, ki jih delite  Upoštevajte, da kadarkoli prostovoljno daste svoje osebne podatke na voljo tretjim osebam – na primer na oglasnih deskah ali spletnih dnevnikih; preko e-pošte; pri spletnih seminarjih, telefonskih konferencah ali skupinskih ali individualnih klicih; ali v komentarjih ali klepetih – te podatke lahko vidijo, zberejo, slišijo in / ali uporabljajo tudi drugi. Ne moremo biti odgovorni za kakršnokoli nepooblaščeno uporabo takšnih informacij od tretjih oseb.

 Kako zaščitimo informacije  Sprejemamo komercialno ustrezne ukrepe za zaščito informacij pred izgubo, zlorabo in nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spreminjanjem ali uničenjem. Prosimo, upoštevajte, da noben varnostni sistem ni neprepusten. Ne moremo jamčiti za varnost naših podatkovnih baz, niti ne moremo jamčiti, da informacije, ki jih dobite, ne bodo prestrežene, medtem ko jih bomo posredovali od nas preko interneta. Zlasti e-poštna sporočila, poslana na spletne strani ali iz njih, morda niso varna, zato morate biti posebej pozorni pri odločanju, katere informacije nam pošljete po e-pošti.

 Pomembno obvestilo prebivalcem, ki niso prebivalci Slovenije  Pomembno je omeniti, da se spletne strani in njihovi strežniki uporabljajo v Sloveniji in izven Slovenije za namene emarketinga. Če ste zunaj Slovenije, se zavedajte, da bodo vse informacije, ki nam jih posredujete, prenesene v Slovenijo in izven Slovenije. Z uporabo spletnih strani in z zagotavljanjem informacij pri uporabi naših storitev, s tem s tem nepreklicno soglašate s tem prenosom in našo uporabo informacij in podatkov, ki ste jih zagotovili v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

 Otroci  Preko spletnih strani ne zbiramo osebnih podatkov (ne zavedno) od otrok, mlajših od 13 let. Če ste mlajši od 13 let, nam ne posredujte osebnih podatkov. Starše in zakonite skrbnike spodbujamo k spremljanju uporabe interneta za otroke in za pomoč pri uveljavljanju naše Politike o zasebnosti tako, da svojim otrokom naročite, naj nikoli ne posredujejo osebnih podatkov prek spletnih strani brez njihovega dovoljenja. Če imate razlog za domnevo, da nam je otrok, mlajši od 13 let, posredoval osebne podatke, se obrnite na nas. Prizadevali si bomo izbrisati te podatke iz naših podatkovnih baz.

 Zunanje spletne strani  Spletne strani lahko vsebujejo povezave do spletnih mest tretjih oseb. Nimamo nadzora nad praksami zasebnosti ali vsebino kateregakoli našega poslovnega partnerja, oglaševalcev, sponzorjev ali drugih spletnih strani, na katere zagotavljamo povezave. Kot taki nismo odgovorni za vsebino ali pravilnike o zasebnosti teh spletnih strani tretjih oseb. Če obiščete katerokoli drugo spletno mesto, preverite veljavno politiko zasebnosti in pogoje uporabe tretjih oseb.

 Spremembe tega pravilnika o zasebnosti  Ta pravilnik o zasebnosti velja od datuma, navedenega na vrhu tega pravilnika o zasebnosti. To politiko zasebnosti lahko občasno spremenimo. Če dostopate do spletnih mest in / ali uporabljate naše storitve, se šteje, da ste sprejeli spremembe pravilnika. Upoštevajte, da v obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, našo uporabo informacij ureja pravilnik o zasebnosti, ki velja na dan zbiranja informacij. Redno se pbračajte na pravilnik o zasebnosti.

 Kako nas kontaktirati  Če imate vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, nam pišite na naslov mihaela.vibraplus@gmail.com z naslovom »Pravilnik o zasebnosti« v naslovni vrstici.

 

 

 

bottom of page