OSEBNI IN POSLOVNI COACHING, MENTORSTVO, SVETOVANJE

Uravnoteži svoje življenje - Ustvari nove priložnosti - Odpravi notranjo napetost, frustracije in tesnobo.

Kako sem ti lahko na voljo?

Kaj je coaching?

Coaching je ciljno usmerjen proces, ki omogoča, da poiščeš nove rešitve, ki so pisane na kožo tebi osebno. Je tudi razvojno orodje, namenjeno vsem tistim, ki si želijo spremembe na osebnem in poslovnem področju.

Coach v pogovoru s stranko uporablja posebej izbrana vprašanja. Ta vprašanja vzpodbujajo razmišljanje, iskanje notranjih virov, še neodkritih možnosti in strategij. Coach stranki nikoli ne predlaga rešitev ali podaja sugestij , prav tako ne prevzema odgovornosti za rezultate. Coaching temelji izključno na vzpodbujanju miselnih procesov stranke, s katerimi stranka pride do rešitev, do katerih bi sicer prišla veliko težje ali pa morda celo ne.

Coaching je namenjen posameznikom, ki želijo delati na sebi in aktivirati vse notranje potenciale za doseganje osebnih ciljev. Coach stranko s postavljanjem vprašanj spodbudi, da se obrne vase in išče odgovore v sebi. S tem coach in stranka pridobivata jasno sliko, kaj točno si želi doseči, katere omejitve je potrebno preseči in na kakšen način bo zastavljeni cilj lahko dosežen.

Vzdušje na coachingu je sproščeno. Razgovor je načrtno voden ter naravnan v to, da se najdejo najboljše možne rešitve. Postavljamo precej vprašanj. Precej je takšnih, ki si jih stranka ni še nikoli postavila in strankini odgovori nanje so dejansko rešitve za njen problem ali izziv.

Kako poteka?

Vsaka stranka je obravnavana individualno in za vsako skupaj dorečeva program, ki je popolnoma prilagojen njenim potrebam.

Najpogostejše teme, ki jih v coachingu nagovarjamo, so: zdravstvene težave, partnerski odnosi, odnosi med starši in odraslimi otroci, vzgoja otrok, slabe navade, učne težave, pomanjkanje samozavesti itd.

Osebni coaching je lahko usmerjen tudi v situacije, povezane s poslovnim svetom, kot so npr.: menjava zaposlitve, sprememba kariere, upokojitev, ravnotežje med delom in zasebnim življenjem, izboljšanje drugih življenjskih situacij doseganje zastavljenih osebnih ciljev.

Kaj so rezultati osebnega coachinga:

  • osvoboditev omejujočih  prepričanj,

  • več zdravja,

  • sprememba strankinih čustvenih odzivov v izbranih situacijah,

  • izboljšanje komunikacije z zahtevnimi sogovorniki tako zasebno, kot poslovno,

  • ustvarjanje priložnosti namesto težav,

  • konstruktivno, mirno in učinkovito vedenje,

  • več časa za svoje zasebno življenje,

  • povečanje svoje učinkovitosti in ustvarjalnosti,

  • razvoj novih veščin,

  • uporaba rezultatov coachinga na vseh področjih svojega življenja.

Coaching izvajam po metodologiji Mednarodne coaching federacije  (ICF). Strankam zagotavljam strikten in visok nivo zagotavljanja zaupnosti in zasebnosti, skladno z etičnim kodeksom Mednarodne coaching federacije.

​​Vabim te na uvodnI posvet oz. razgovor brez obveznosti, kjer se pogovoriva o načinu dela in tvoji  investiciji. Začutila boš ali je med nama kemija za skupno delo, če ti  program ustreza in kako želiš naprej. Investicija je odvisna od tega, kaj potrebuješ in zato boš informacije prejela na podlagi uvodnega razgovora.

Za rezervacijo termina klikni na spodnji gum,  me pokliči ali mi piši.