top of page
Group Hug

VIBRAPLUS DOGODKI

Združujemo moči - Ustvarjamo skupaj -
Zaživimo življenje v polnosti

Kaj še potrebuješ, da bi lahko zaživela življenje, ki ga resnično želiš?
 

PRETEKLI DOGODKI

PRIHAJAJOČI DOGODKI

Healing Heart Art Skupina.jpg

HEALING HEART ART MESEČNA SREČANJA

 PRIJAVA

Posamezno mesečno srečanje vključuje:

  • ustvarjalno izražanje preko arta na temo meseca (ali pa tega, kar v tistem trenutku želiš raziskati, ne glede na temo meseca),

  • vajo/meditacijo za povezavo s tvojim srcem, ki ti bo odprlo tvoje podzavestne sanje in želje in te povezalo s tvojim dušnim načrtom,

  • voden proces in mojo mentorsko pomoč pri izražanju tvojih srčnih želja na platno.

​​

Mesečna srečanja so namenjena tistim, ki si želijo:

 ❤️ aktivirati svoj pretok energije, ki nam omogoča, da lahko izrazimo svoj notranji jaz,

 ❤️ raziskovati svoje potenciale,

 ❤️ poskusiti nekaj novega,

 ❤️ premagati blokade in odpreti vrata navdihu,

 ❤️ doživeti svojo izvirnost in spontanost izražanja,

 ❤️ aktivirati prirojene ustvarjalne sposobnosti,

 ❤️ ustvarjati iz srca in duše,

 ❤️ osvoboditi svojega ustvarjalnega duha,

 ❤️ odpreti srce in razširi svojo zavest,

 ❤️ osredotočiti se na proces in ne na rezultat,

 ❤️ priti onkraj uma in najti direktno povezavo s srcem,

 ❤️ odkriti moč arta za samozdravljenje in preobrazbo,

 ❤️ naučiti se zaupati sebi in svojemu procesu,

 ❤️ dovoli si spustiti vse, kar je staro in mrtvo in si dovoli odpreti se novemu in živemu,

 ❤️ dostopiti do modrosti svoje duše,

 ❤️ se sprostiti v varnem okolju,

 ❤️ se spoznavati na lahkoten način,

 ❤️ biti to, kar resnično so brez obsojanja in kritike,

 ❤️ ustvariti radost in uspeh v svojem življenju/poslu na nov, lahkotnejši način.

Super novica je tudi to, da ti za udeležbo na teh srečanjih ne potrebuješ nobenih slikarskih sposobnosti. Udeleženke dosedanjih delavnic so živ dokaz za to. 🤭 In ni ti potrebno skrbeti, ker duša in srce bosta poskrbela, da bo na plano prišlo točno to, kar mora priti.

Ustvari svojo srčno tablo vizije

USTVARI SVOJO SRČNO TABLO VIZIJE

22.1.2022 LJUBLJANA - PRIJAVA,   29.1.2022 MARIBOR - PRIJAVA

Tako, kot večina nas, najbrž tudi ti čutiš, da se dogajajo velike spremembe, tako zunaj, kot znotraj nas. Ali boš v tem letu uspela stopiti na novo pot, ki je še nisi utrla, ali pa boš ostajala tukaj, kjer si?  

Sedaj je idealen čas, da ustvariš temelje za svoje preboj, neglede na to, kje na svoji poti si.

Ena od možnosti, da to narediš je tudi, da  si narišeš tablo vizije. Ampak to ne katerokoli, temveč tako, ki jo izriše srce oz. duša in ne um, oz. mentalni koncepti tega, kako naj bi naši uresničeni cilji izgledali. In rezultat tega bo lahko, da bo namesto table vizije nastala energijska slika, ki bo podprla tvojo dušo pri njenem izrazu.

Tako, kot se odmikamo od 3D sveta in se pomikamo proti 5D svetu, je tudi pri snovanju in uresničevanju svojih dušnih namenov potrebno narediti nadgradnjo in se premakniti iz uma v srce in odpreti vrata svoje duše. 🤲

 

Ko sem delala na svoji tabli vizij na nov način, je bila to zelo posebna in nepozabna izkušnja, polna globokih in močnih uvidov in čudovitih temeljev za uporabo svojih dušnih darov in krepitev hoje po poti svojega poslanstva.💙

 

Po tej izkušnji sem vedela, da si želim tudi z drugimi doživeti in razširiti to izkušnjo ter jim pomagati na nov način priti do svojega dušnega potenciala in do informacij, ki so globoko skrite za krinko uma in podzavestnih prepričanj. Te nas ne spustijo do srčike naše biti in nam ne dovolijo, da sploh vidimo svoje potenciale ali pa, da zažarimo v njih v vsem svojem sijaju. In to na osebnem področju, v vsakdanjem življenju, v odnosih ali v poslu.

Zato sem se odločila, da bom organizirala delavnico v živo (oz. dve, eno v Ljubljani in eno v Mariboru), na kateri se boš lahko povezala s svojo dušo in dobila kažipot ter kompas, ki ga boš prelila na platno. In tvoja srčna umetnina bo postala tvoja tabla vizij in vizualni spomnik, kam usmerjati svoje življenje.

Prisluhni klicu tega, kakšno življenje želiš ustvariti in ga ustvari z energijskim izrazom tvoje duše, ki ga boš dala na platno. Spomni se svojega dušnega načrta, toda ne iz glave, temveč iz srca.

Stopite v energijo soncevega labirinta.p

STOPITE V ENERGIJO SONČEVEGA LABIRINTA

18.6.2021-20.6.2021

Sonce predstavlja vir življenja in zavesti. Nas pogreje, razveselil in napolni z energijo. Prav poseben dan v letu pa je poletni solsticij, čarobni trenutek v letu, ko je na nebu na voljo največ svetlobe. Ko poletno sonce razpre liste na drevesih, takrat se tudi naša srca dovolj odprejo, da lahko sprejmejo kar največ svetlobe vase. Energije sonca, ki s svojo močjo prebudi in razsvetli skrite potenciale, ki so dani vsakomur izmed nas. Semena naših darov, ki globoko v nas čakajo na trenutek, ko smo pripravljeni in dovolj močni, da lahko vzklijejo. V času solsticija so le-ta posajena v energijo obilja, ljubezni in ekspanzije.

 

Solsticij bomo letos skupaj praznovali na starodaven način in s tem omogočili prebujanje življenjske sile v nas in v stvarstvu. Povezali se bomo z zemljo, elementom plodnosti in obilja, elementom ognja, simbolom sonca, ki prinaša srečo in odganja temo. Postavili pa bomo tudi labirint, starodavni mistični portal, ki nam bo služil kot pomoč pri aktiviranju sonca in narave, da se prebudijo naše skrite moči ter notranji darovi.

PRETEKLI DOGODKI

bottom of page