VIBRAPLUS DOGODKI

Združujemo moči - Ustvarjamo skupaj -

Zaživimo življenje v polnosti

Kaj še potrebuješ, da bi lahko zaživela življenje, ki ga resnično želiš?

PRIHAJAJOČI DOGODKI

Trenutno ni razpisanih novih dogodkov.

PRETEKLI DOGODKI

ODKRIJTE SKRIVNOST VAŠEGA PRAVEGA POTENCIALA

25.9. -27.9.2020

Včasih se nam zdi, da smo kot barka na razburkanem oceanu življenja. Brez sidra, jadra in krmila nas meče levo in desno, v višave in globine ter prevrača ravno tako kot to z nami počnejo viharji našega življenja.

 

Vam je že postalo slabo od neurja in morskih tokov?

 

Meni vsekakor, zato sem se že pred desetletji odločila in vzela krmilo v svoje roke. S pomočjo študija ekspresivne art terapije, coachinga, joga terapije in terapije za nadarjene sem pridobila izkušnje in znanje, da lahko sedaj varno plujem tudi v najhujših vodah.

 

Si tudi vi želite spoznati del sebe, s katerim boste zajadrali bolj svobodno, bolj pogumno in bolj varno? Dovolite si odkriti skriti del, ki bo v vas prebudil vaš pravi potencial in vas popeljal na življenjsko pot, kjer boste krmar vi.

 

Četudi že imate poklic, ste učiteljica, računovodkinja, mehanik ali fotograf, se vas veliko ne čuti izpolnjenih. Globoko v sebi čutite, da je potrebno odkriti še eno plast iluzije, ki skriva vaš pravi potencial. Potencial namreč ni nekaj, kar so vam določili vaši starši, ali za kar ste se v hipu odločili v šoli. Potencial ni poklic. Pravi potencial je skrit v vaši krvi, je vaša dediščina in zajema vaše zmožnosti dojemanja, percepcije, združevanja, inovativnosti, intuicije, ustvarjanja, kreativnosti, zdravljenja… je vaš podzavestni pečat, ki se skriva in hrepeni po tem, da se realizira in zaživi.

 

Mu boste dali priložnost, da se razkrije? Boste sebi ponudili priložnost, da spoznate vašo dediščino, vaš dar, ki vam lahko spremeni življenje na bolje?

 

Pridružite se nam na potovanju do odkritja pravega zaklada, vašega potenciala.

 

Se veselim srečanja z vami, Katja

 • pet., 24. jul.
  Bo sporočena naknadno
  24. jul. 2020 19:00 – 26. jul. 2020 16:00
  Bo sporočena naknadno
  Share
 • sob., 15. feb.
  Devi Joga center
  15. feb. 2020 09:30 – 20:30
  Devi Joga center, Bobenčkova ulica 4, 1000 Ljubljana, Slovenia
  Pridružite se dogodku, kjer bomo poslušali in gledali s srcem in se z meditativno hojo po labirintu sprehodili do duhovnega centra v nas samih.
  Share