VIBRAPLUS DOGODKI

Združujemo moči - Ustvarjamo skupaj -

Zaživimo življenje v polnosti

Kaj še potrebuješ, da bi lahko zaživela življenje, ki ga resnično želiš?

PRIHAJAJOČI DOGODKI

Stopite v energijo soncevega labirinta.p

STOPITE V ENERGIJO SONČEVEGA LABIRINTA

18.6.2021-20.6.2021

Sonce predstavlja vir življenja in zavesti. Nas pogreje, razveselil in napolni z energijo. Prav poseben dan v letu pa je poletni solsticij, čarobni trenutek v letu, ko je na nebu na voljo največ svetlobe. Ko poletno sonce razpre liste na drevesih, takrat se tudi naša srca dovolj odprejo, da lahko sprejmejo kar največ svetlobe vase. Energije sonca, ki s svojo močjo prebudi in razsvetli skrite potenciale, ki so dani vsakomur izmed nas. Semena naših darov, ki globoko v nas čakajo na trenutek, ko smo pripravljeni in dovolj močni, da lahko vzklijejo. V času solsticija so le-ta posajena v energijo obilja, ljubezni in ekspanzije.

 

Solsticij bomo letos skupaj praznovali na starodaven način in s tem omogočili prebujanje življenjske sile v nas in v stvarstvu. Povezali se bomo z zemljo, elementom plodnosti in obilja, elementom ognja, simbolom sonca, ki prinaša srečo in odganja temo. Postavili pa bomo tudi labirint, starodavni mistični portal, ki nam bo služil kot pomoč pri aktiviranju sonca in narave, da se prebudijo naše skrite moči ter notranji darovi.

 

PRETEKLI DOGODKI

 • POT DO RESNICE
  pet., 24. jul.
  Bo sporočena naknadno
  24. jul. 2020 19:00 – 26. jul. 2020 16:00
  Bo sporočena naknadno
  Share
 • POT DO SRCA
  sob., 15. feb.
  Devi Joga center
  15. feb. 2020 09:30 – 20:30
  Devi Joga center, Bobenčkova ulica 4, 1000 Ljubljana, Slovenia
  Pridružite se dogodku, kjer bomo poslušali in gledali s srcem in se z meditativno hojo po labirintu sprehodili do duhovnega centra v nas samih.
  Share