• Facebook Social Icon

Kdo je Mihaela?

Mihaela Lederhas, energijska coachinja

 

Za vrati Vibraplus vas pričaka Mihaela Lederhas, v osnovi ekonomistka, magistrica poslovnih in ekonomskih ved, z dolgoletnimi izkušnjami v bančništvu na področju informacijske tehnologije in projektnem delu.

Skozi neustavljivo željo po nenehnem učenju in odkrivanju neznanega na različnih področjih, danes ljudem pomaga do boljšega življenja kot ACTP (ICF) coachinja, mentorica, svetovalka, predavateljica, energijska coachinja, refleksoterapevtka po metodah SorensensistemTM in še bi lahko naštevali…

​Pri svojem delu združuje pridobljena znanja za uravnovešanje dobrega telesnega in duševnega počutja, ki je pogoj za uspešno življenje na osebnem in poslovnem področju. Svojo energijo, entuziazem, optimizem, znanje, strast, izkušnje in modrost, z velikim veseljem vlaga v to, da strankam pomaga in jih celovito podpira na poti k harmoniji na fizičnem, mentalnem, čustvenem, energijskem in duhovnem področju.

​Skozi svojo izkušnjo stresa in izgorelosti, ki jo je skoraj stala najpomembnejšega, danes veliko časa nameni temu, da pomaga »super ženskam«, ki vse zmorejo samo in držijo veliko žogic v zraku, ob tem pa zaznavajo (ali pa tudi ne), da nekaj »ne štima«, nimajo pa moči nekaj narediti za to.

Pri teh procesih coaching podporo, mentorstvo in svetovanje tesno prepleta z obraznimi refleksoterapijami ter energijskimi tretmaji. Povejte ji, kaj je vaš problem in pove vam, kako vam lahko pomaga.