top of page
Art Soul vikend odklop.jpg

ART & SOUL VIKEND ODKLOP

DOŽIVI EDINSTVENO KOMBINACIJO KREATIVNEGA IZRAŽANJA, GLOBOKIH POVEZAV, SPROSTITVE IN NOTRANJEGA MIRU

Izkoristi priložnost, da se prepustiš toku ustvarjalnosti, odkriješ svoje skrite talente in se povežeš s svojo notranjo esenco na popolnoma nov način.

Ali si želiš:

 • malo časa zase v drugem okolju?

 • razvajanja brez slabe vesti?

 • povezave s svojo esenco na čisto drugačen način?

 • dovoliti svojemu notranjemu umetniku, da zažari?

 • uživati v ustvarjalnem procesu brez pričakovanja rezultatov?

 • malo naužiti sonca, modrine morja in dišečega morskega zraka?

 • druženja in sprostitve v družbi, kjer si lahko ti ti?

 • da ti nekaj dni ne bi bilo treba skrbeti za nič?

 

Če je vsaj en odgovor da, si na pravem mestu!

HHA vikend odklop.jpg
20220918_122314.jpg

Zato te vabim, da se mi pridružiš na

Art & Soul vikend odklopu, ki bo potekal v vikendu od petka, 24.5.2024 popoldne,

do nedelje, 26.5.2024 do 15. ure.

20220918_132456(0).jpg
vikend odklop.jpeg

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ NA TEM ODKLOPU?

 

1. Čas Zase in Umik Od Vsakdana: Ustvari si prostor za svojo dušo, kjer se lahko osredotočiš na svoje notranje potrebe in želje. To je tvoj čas, da se osvobodiš od zunanjih pričakovanj in se poglobiš vase.

2. Sprostitev in Regeneracija: Vzemi si čas za sprostitev in obnovitev svoje energije ob soncu, svežem morskem zraku in modrini morja. Z vsakim vdihom se boš počutila bolj osvobojena in obnovljena.

3. Druženje z Istomislečimi: Poveži se z ljudmi, ki delijo tvojo strast do kreativnosti, in osebne rasti. Skupaj boste ustvarjali vzdušje radosti, podpore in navdiha.

4. Odkrivanje Novih Sposobnosti in Talentov: Ne glede na to, ali si že izkušena  ali popolna začetnica na tem področju, boš našla navdih in podporo za razvoj svojih ustvarjalnih sposobnosti. Vsakdo nosi v sebi neizmeren potencial, ki čaka, da ga razkrije.

5. Izstopi iz Cone Udobja: Priložnost za raziskovanje novih načinov izražanja, premikanje meja svojih ustvarjalnih sposobnosti in odkrivanje skritih globin svoje ustvarjalne duše.

6. Nepozabno Doživetje:  Art & Soul vikend odklop na morju ni le dogodek, je doživetje, ki ga boš nosila v svojem srcu še dolgo po tem, ko se boš vrnila domov.

PROGRAM ODKLOPA

PETEK, 24.5.2024

Petkov večer bomo po nastanitvi začele z ogledom sončnega zahoda, zatem pa bomo na izjemno zanimiv in lahkoten, a kot vedno tudi globok način raziskale, kaj bo tema tega vikenda.

 

Zaenkrat naj to ostane še skrivnost, lahko samo povem, da bo lahkotno, a globoko in zdravilno.

20230930_191201.jpg
26.jpg

SOBOTA, 25.5.2024 - NEDELJA , 26.5.2024

Oba naslednja dneva bomo začele s sproščanjem, meditativnim sprehodom ob morju ali jutranjimi energijskimi vajami, ki ti bodo dvignile krila in odprla vse kanale.

 

Po zajtrku, ki ga pripravimo skupaj (po tvoji meri), bomo v soboto in nedeljo dan izkoristile za ART raziskovanje naše teme, odprle svoj kreativni kanal in se povezale s svojo dušo (no, seveda bomo tudi ustvarjale).

Ob vsem tem bo pa veliko druženja, kopanja, smeha in visoke vibracije. Da o okolici, ki nas bo obdajala, sploh ne izgubljam besed.

LOKACIJA IN DATUM ODKLOPA

Ta vikend odklop pripravljam na morju (slovenska oz. hrvaška Istra). Točna lokacija bo znana naknadno, ker je odvisna od števila udeleženk.

DATUM:

 • odklop bo potekal od petka, 24.5.2024 (od 14. ure s startom iz Maribora) do nedelje, 26.5.2024 (z zaključkom ob 15. uri).

 

O natančni lokaciji in ostalih podrobnostih boš obveščena po prijavi pred izvedbo odklopa.

Cena:

Cena odklopa z vsem spodaj navedenim je 299 EUR. Možno je tudi plačilo na 3 obroke! Če želiš obročno plačilo, mi piši.

 

Ker je število udeleženk omejeno na 6, ti predlagam, da se čimprej prijaviš. Prosta so samo še 3 mesta!

V ceno je vključeno:

 • vsi potrebni art materiali (risalni papir, barve, čopiči..),

 • voden proces in moja mentorska pomoč ves čas trajanja odklopa,

 • prigrizki, kava ter čaj,

 • fotografije in posnetki tvojega  Art procesa na odklopu

V primeru odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijavljenih, vladnih omejitev ali višje sile, dobitš povrnjen plačan znesek v celoti. Ob prijavi se strinjaš s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti organizatorja.

V ceno ni vključeno:

 • nočitve (cena je odvisna od števila udeleženk, predvidoma 80 EUR za dve nočitvi na osebo v dvoposteljni sobi),

 • hrana (se dogovarjamo sproti),

 • prevoz do lokacije (se povežemo za skupni prevoz).

Vse udeleženke prejmejo tudi darilo, ki naj zaenkrat še ostane presenečenje.

Super novica je tudi to, da za udeležbo na tem odklopu ne potrebuješ nobenih slikarskih sposobnosti ali slikarskega predznanja. Udeleženke dosedanjih delavnic so živ dokaz za to. 🤭 In ni ti potrebno skrbeti, kaj bo v procesu nastalo, ker bosta duša in srce poskrbela, da bo na plano prišlo točno to, kar mora priti.

TA ODKLOP JE ZATE, ČE SI ŽELIŠ:

 ❤️ aktivirati svoj pretok energije, ki nam omogoča, da lahko izrazimo svoj notranji jaz,

 ❤️ dešifrirati jezik svoje duše,

 ❤️ raziskovati svoje potenciale,

 ❤️ poskusiti nekaj novega,

 ❤️ premagati blokade in odpreti vrata navdihu,

 ❤️ doživeti svojo izvirnost in spontanost izražanja,

 ❤️ aktivirati prirojene ustvarjalne sposobnosti,

 ❤️ ustvarjati iz srca in duše,

 ❤️ osvoboditi svojega ustvarjalnega duha,

 ❤️ odpreti srce in razširi svojo zavest,

 ❤️ osredotočiti se na proces in ne na rezultat,

 ❤️ priti onkraj uma in najti direktno povezavo s srcem,

 ❤️ odkriti moč ustvarjalnosti za samozdravljenje in preobrazbo,

 ❤️ naučiti se zaupati sebi in svojemu procesu,

 ❤️ dovoliti si spustiti vse, kar je staro in mrtvo in si dovoliti odpreti se novemu in živemu,

 ❤️ dostopiti do modrosti svoje duše,

 ❤️ se sprostiti v varnem okolju,

 ❤️ se spoznavati na lahkoten način,

 ❤️ biti to, kar resnično si brez obsojanja in kritike,

 ❤️ se zabavati,

 ❤️ uživati v prečudoviti naravi,

 ❤️ ustvariti radost in uspeh v svojem življenju/poslu na nov, lahkotnejši način.

20220918_155402.jpg

Ta vikend sem doživela kot sproščen odklop v odlični družbi. Obenem pa sem se odkrivala in povezovala na sproščen in ustvarjalen način. Bila je igra, zabava, lahkotnost

 

Odnesla sem nove uvide, spoznanja, informacije, opuščanje česar ne potrebujem več, spoznala prijetne osebe, sprostitev, prvo letošnje kopanje v morju,dobra hrana in pijača, sonček, mir, glasba, prijeten ambient.

 

Mihaela je kot mentorica blaga, vendar vztrajna. Na nevsiljiv način vodi skozi program, ki je v celoti namenjen odkrivanju sebe in povezovanju.

Ves čas je prisotna in usmerja, pa vendar pušča občutek svobode, kot da je vse skupaj oddih in zabava. Vedno si vzame čas za pogovor in svetovanje.

Je odlična organizatorica in poskrbi, da so bivanje in hrana zares kvalitetni, program pa pester.

 

Najbolj pa sem navdušena s kakšno natančnostjo sem dobila odgovor in nasvet, kaj trenutno najbolj potrebujem zase. Skozi slikanje, karte, pogovore sem dobivala uvide, ki mi pomagajo.

 

Ta vikend bi priporočila vsakemu, ki si želi najprej nekaj narediti zase. Se mogoče še malo bolj spoznati, kaj odpustiti iz svojega življenja. Ali če mogoče rešuje kakšno težavo, včasih pomaga, če se malo odmaknemo, sprostimo in rešitev lažje pride do nas. Saj preko slikanja pridemo v stik s svojo dušo in nas ta lažje nagovori. Obenem pa si lahko še malo oddahneš in sprostiš. Preživiš vikend v prijetni družbi, poklepetaš, se nasmejiš in še česa novega naučiš.

Odlično ustvarjalno druženje. Marjeta

 

 

20220514_203509.jpg

TVOJA VODIČKA NA TEM ODKLOPU:

MIHAELA LEDERHAS

Mihaela, Soul Art coachinja ter mentorica za lahkotnejše in bolj sproščeno življenje.

Mihaela Vibraplus.png

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Klikni na gumb in se prijavi  ter poravnaj znesek. Plačaš lahko s kartico, preko PayPala ali preko TRR. Po prejetem plačilu prejmeš e-mail s podrobnejšimi informacijami. Ostale stroške plačaš na lokaciji (nočitve, hrana).

KAJ ŠE PRAVIJO UDELEŽENKE PRETEKLIH ODKLOPOV?

20220918_155613.jpg

Nekih posebnih pričakovanj glede vikenda sploh nisem imela. Želela sem si sprostitev, odklop in odmik od vsega. Vse, kar sem si od vikenda želela, sem tudi dobila. Vikend je bil zelo sproščen, poln pozitivne energije, sprejemanja, topline in spoznavanja sebe. 

Čez vikend sem se sprostila, odklopila, pozabila na vse probleme doma, v službi, bila sem samo jaz. Vikend mi je tako dal veliko miru, pozitivne energije in seveda spoznanj o sebi. Dal mi je tudi spoznanje, da je možno preživet vikend brez napetosti, brez hitenja, brez obvez, ki bi me obremenjevale.

Se mi zdi, da je v tem vikendu prišel ven en del mene, ki je bil zelo globoko.

Mihaela je super mentorica. Je zelo topla, sočutna oseba, stoji ti ob strani, ko jo potrebuješ, da ti spodbudo, ko jo rabiš.

Všeč mi je bilo vse. Že sama lokacije je bil enkratna. Med oljkami, pogled na morje, mehka trava... Družba je bila tudi super, brez obsojanja, samo sprejemanje, pa še Mihaelino nežno vodenje. Ob ustvarjanju in poglobitvi vase, pa sem sploh uživala.

Dogodek bi priporočila vsakemu, ki želi na zelo prijeten način spoznavati sebe in se je pripravljen prepustiti ob ustvarjanju, spustiti vsa pravila risanja, slikanja in samo biti s platnom in barvami. Spoznavanje sebe ob ustvarjanju je super, zelo sproščujoče.

Hvala, Mihaela! Helena

                                  

Helena

20220515_130815.jpg

Ta Art & Soul odklop  ti bo omogočil, da za kratek čas stopiš ven iz vsakodnevnega vrtiljaka življenja, umiriš svoj zaposleni um ter se povežeš s svojo esenco, ki ti bo   pomagala dešifrirati jezik svoje duše. Dobila boš uvide, ki bodo kažipot za to, kar si želiš preobraziti ali kar si želiš uresničiti v tej realnosti. 

bottom of page