top of page

KAKO PROGRAM POTEKA?

Program traja 3 mesece. Srečevali se bova online (preko Zooma) dvakrat mesečno, torej imeli bova šest 1-urnih srečanj.

Na srečanjih bova odkrivali, kaj je ta nevidna sila, ki se skriva za tvojimi izzivi, da jih ne moreš premostiti in jih ozavestili. Spoznala boš, kako ta sila deluje, zatem pa bova delali na tem, da boš sprejela svojo resnico. To silo pa boš s preprostimi koraki postopoma preobrazila, da bo delovala v tvojo korist in ne več v tvojo škodo.

Moja želja je tudi, da te v okviru programa opolnomočim tako, da si boš lahko po koncu programa naprej pomagala sama.

To pomeni, da dobiš metode in tehnike, ki jih bova izvajali, (kot darilo) tudi »za domov«, kar pomeni, da jih boš lahko že med izvajanjem programa, predvsem pa po zaključenem programu, izvajala sama in vzdrževala "šefico svoje resničnosti" na poti, po kateri si želiš iti.  

To ne pomeni, da se ti ne bo dogajalo življenje, ki nam vsakodnevno prinaša nove izzive in da bo odslej vse tako, kot si želiš (ker ta program ni čudežna palčka). Toda imela boš orodja, da boš lahko dvignila  svojo zavest dovolj visoko nad to, kar nam povzroča podzavest, da te ne bo več potegnila navzdol in te nekontrolirano držalo tam.

 

Na tem potovanju:

  • se boš povezala s seboj,

  • preobrazila boš svoje blokade in ovire,

  • tvoja energija bo dobila polet, 

  • slišala, videla, čutila in sprejela boš svoj notranji jaz,

  • s tem boš povezala svoje srce, um in telo, da bodo delovali v skupni smeri,

  • dobila boš novega zaveznika na svoji poti,

  • s seboj boš upravljala na popolnoma nov način, skladen s teboj.

Vsebine, ki jih bova obravnavali, bodo prilagojene tebi in tvojim izzivom. In seveda tudi med posameznimi srečanji ne boš prepuščena sebi, temveč boš med srečanji izvajala različne naloge in vaje, potrebne za napredek.

 

Prav tako ti bom med programom na voljo za sprotno podporo po mailu.

Obe veva, da spreminjanje potrebuje svoj čas, zato ti ne obljubljam, da boš že po prvem srečanju popolnoma drugačna, ampak verjamem, da boš po treh mesecih skupnega potovanja našla zaklade v sebi, ki čakajo, da jih odkriješ in pričneš uporabljati.

​Vem, da te velikokrat skrbi, da je to zate nemogoče, najin cilj pa je,  da ob dnevnih izzivih pravočasno usmeriš svojo notranjo resničnost v tok, ki ti bo koristil. In spremembe boš začela opažati tudi okoli sebe.

​​ 

CENA 3-mesečnega povezovanja telesa, srca in uma, s katerim boš postala šefica svoje notranje resničnosti, je 579 EUR.

Poravnaš lahko v enem ali 3. obrokih (v obeh primerih je znesek enak). Zadnji obrok mora biti poravnan pred zadnjim srečanjem.

To pa še ni vse!

DARILNI PAKET ZA VZDRŽEVANJE DOSEŽENEGA

v vrednosti 142 EUR

   👉 PODPORA​ ☎️

Tudi po končanem programu, ko začneš udejanjati korake, ki sva jih skupaj naredili, se zagotovo pojavijo še kakšni izzivi. Da ne boš prepuščena sama sebi, sem ti pripravila to darilo, kjer se približno dva tedna po zadnjem srečanju se vidiva online na 30-minutnem posvetu, ti lahko odgovorim še na vprašanja, ki so se pojavila po programu - v vrednosti 44 EUR.

   👉 POMAGAJ SI SAMA 💪

METODE IN TEHNIKE za upravljanje s svojo resničnostjo

Kot že omenjeno, dobiš nekaj super metod in tehnik za delo doma, da boš lahko SAMA nadaljevala z upravljanjem svoje resničnosti tudi po zaključku tega programa, v vrednosti – NEPRECENLJIVO.​

   👉SPLETNI TEČAJ »Stres, da te kap!« 🧘‍♀️

Da boš lahko učinkovito obvladovala stresne situacije, dobiš tudi brezplačen dostop do spletnega tečaja »Stres, da te kap«, kjer boš  osvojila tehnike in orodja, ki ti lahko pomagajo živeti polno, sproščeno in zadovoljno in ti omogočajo, da se stres ne kopiči in ga čistiš sproti – v vrednosti 39 EUR.

   👉HEALING HEART 💚

​Da se boš lažje povezovala s sabo in svojim srcem, kjer so na voljo vsi odgovori, kot darilo prejmeš še visoko vibracijsko sliko HEALING HEART - v vrednosti 59 EUR, narejeno samo zate in naravnano na vibracijo tvojega srca.

hh collection.jpg
bottom of page