top of page

VIBRAPLUS SOS ORODJE ZA UPRAVLJANJE Z DNEVNIM STRESOM

SOS orodje za upravljanje z dnevnim stresom

Če bi lahko v samo 15 minutah na dan reševali tvoje dnevne STRESNE IZZIVE, ali bi se odločila za uporabo orodij in pripomočkov za to?

VIBRAPLUS SOS rešitev skozi izkušnjo, ki mi je dobesedno REŠILA ŽIVLJENJE.
 
To orodje je zate, če:

  • Si podjetnica oz. na vodilni poziciji in vodiš zahtevne projekte, ki od tebe terjajo fokus, žongliranje z mnogo obveznostmi, izjemno veliko energije in nenormalen delovnik.

  • Veš, da si izčrpana, a si govoriš, samo še tole dokončam.

  • Potihoma veš, da drviš proti zidu, a se ne znaš ustaviti.

  • Ti primanjkuje energije.

 ADRENALIN ME JE DRŽAL POKONCI, VSE DOKLER ...
»Nekega jutra nisem mogla vstati iz postelje, bolelo me je vse, zdelo se mi je, kot da imam gripo. Pomislila sem, poležim nekaj dni in bo bolje. Najprej niti k zdravniku nisem šla, saj v teh letih še nisem bila resneje bolna. Ko pa mi ni bilo boljše, občutki so bili nenavadni, kot še nikoli, sem šla k zdravniku. Sledile so preiskave, krvna slika je bila čisto pobrkana, vsega preveč ali premalo. Pot je vodila od specialista do specialista. Pika na i, je bila končna informacija o stanju srca. To je bila potrditev, da se za druge ni vredno ubiti«.

Izpolni obrazec in pridobi takojšen dostop do najboljšega orodja za upravljanje z dnevnim stresom. Uporaba ti bo vzela 15 minut na dan.


Orodje pride v dveh delih:

  •  Najprej v obliki pdf dokumenta, za katerega priporočam, da ga prebereš, kajti lahko se najdeš v tej zgodbi.

  • V drugem delu pa kot SOS posnetek, ki ti bo takoj pomagal pripraviti se na nov dan in uspešneje upravljati vsakodnevni stres.

Priporočam, da ga uporabljaš vsak dan, najbolje takoj zjutraj, lahko tudi večkrat, če je potrebno.

Hvala, da si z mano. Veselim se tvojih uspehov. 💕

Ali izpolni spodnji obrazec.

___________________________________________________________________

Spoštujemo tvojo zasebnost. Tvoji podatki so varno hranjeni v skladu z veljavno zakonodajo. Pričakuješ lahko obveščanje o programih ter koristnih informacijah in novicah VIBRAPLUS. Prejemanje novic lahko odjaviš kadarkoli s klikom na odjavo v nogi sporočila, ki ga prejmeš. Klikni za več informacij o  Splošnih pogojih poslovanja in Politiki zasebnosti..

bottom of page