top of page

PREČUTI STRES

Kako v 3 korakih do sprostitve stresa

Stres je danes vsakdanjost, ki posega na področje osebnega in poslovnega življenja.

Tako imamo vsi manjše ali večje stvari, ki se nas dotaknejo, nam dvignejo pritisk do stropa, ki nas zablokirajo, nam povzročajo, da bi najraje vrgli puško v koruzo, nas izžemajo… In to iz dneva v dan oz. večkrat na dan.

Če želiš v poslu in življenju na splošno uspeti, moraš znati obvladovati stres. Skozi raziskovanje in izobraževanje na tem področju sem prišla do rešitev,  ki so pomagale meni in za katere verjamem, da bodo lahko pomagale tudi tebi...

Kar potrebujemo, je  nov nabor vzorcev, ki bodo nadomestili stare programe, ki nam škodijo, nam ne služijo več in za katere velikokrat zavestno niti ne vemo, da jih imamo.

Z uporabo pripomočka za samopomoč "Prečuti stes - Kako v 3 korakih do sprostitve stresa",  ki ga delim s teboj, se boš lahko izognila nabiranju novega stresa in sprostitvi obstoječega. Seveda, če boš proces izvajala dnevno in sproti.

 

Začela boš lahko uporabljati orodja, ki jih potrebuješ za vsakodnevne situacije, da se boš lahko:

  • soočala z osebnimi in poslovnimi z izzivi pripravljena,

  • z bolj mirnim in samozavestnim pristopom

  • in začela boš videti spremembe v tvojem življenju na nepričakovane in drugačne načine.

Hvala za zaupanje! Klik na spodnji gumb te bo pripeljal do E-knjige, povezavo boš prejela tudi po E-mailu. Preveri tudi sporočila v mapi "neželena pošta" ali "promocije". V primeru, če ga najdeš tam, odpri moje sporočilo in shrani moj email v imenik oz. označi, da to ni neželena pošta oz. promocija. Objem, <3 Mihaela

Izpolni podatke
bottom of page