top of page

PRED KOLAPSOM DO BALANSA

3 mesečni program za ravnovesje telesa, srca in uma

Oh, kako sem si želela, da:

 • bi se zjutraj zbudila spočita,

 • bi si zjutraj sploh želela vstati,

 • bi zjutraj imela dovolj časa in energije za svoj ritualček,

 • me ne bi čakala gora nedokončanih stvari kljub delu 12 ur in več,

 • bi bila sposobna reči NE,

 • bi se počutila učinkovito,

 • bi dan imel 48 ur,

 • bi se veselila dneva,

 • me negativna presenečenja v dnevu ne bi spravila iz tira,

 • bi čutila notranji mir ne glede na vse zunanje okoliščine.

Namesto tega pa sem:

 • se iz dneva v dan zbudila na smrt utrujena,

 • ko sem pomislila na vse, kar me v dnevu čaka, sem si želela, da mi ne bi bilo treba vstati,

 • da sem o zajtrku samo sanjala, prvo kavo pa pila med jutranjim urejanjem stvari,

 • bila velikokratprebujena že s prvim klicem iz službe z novim problemom,

 • se že zjutraj počutila totalno neučinkovito,

 • svoje občutke dala popolnoma na stran in sem funkcionirala kot robot,

 • čutila, da bi lahko eksplodirala že ob najmanjšem izzivu.

Iz dneva v dan sem si zatiskala oči, da vse to ni ok, dokler nisem zbolela. Šele takrat sem si dovolila ozavestiti, da je v bistvu stres tisti, ki upravlja z mojim telesom in življenjem in da ne gospodari ravno v mojo dobrobit.

Šele to je bila moja kretnica pri tem, da sem se posvetila spoznavanju tehnik in orodij za učinkovito obvladovanjem stresa in samozdravljenjem posledic stresa.

Ker sem ugotovila, da pri nisem edina, ki se s tem sooča (sem se zavezala, da če lahko vsaj eni osebi pomagam, da lahko pride do ravnovesja preden zboli, preden izgubi vse in mora nato vse znova postaviti, želim to narediti), želim to deliti tudi s tabo.

Zato sem pripravila program, ki ti pomaga telo, srce in um postaviti nazaj v ravnovesje, pred kolapsom in boleznijo.

KAKO PROGRAM POTEKA?

Uravnovešanje traja 3 mesece (saj do disbalansa tudi ni prišlo čez noč).

Srečevali se bova dvakrat mesečno, torej imeli bova 6 2-urnih srečanj.

Srečanja bova začenjali s posveti, kjer bova govorili o tvojih izzivih, kot so npr. preveč obveznosti in premalo časa, slabo počutje, notranji nemir, bolečine in napetosti, občutek nemoči…, jih ozavestili in jih s preprostimi koraki postopoma premostili.

Nadaljevali pa bova z urico samo zate, ko te bom razvajala z obrazno refleksoterapijo SorensensistemTM. Kdaj si si nazadnje brez skrbi privoščila sproščanje in v tem brez slabe vesti uživala?

No, tokrat si ga boš. :) Medtem, ko pa boš ti uživala, pa se bo v ozadju

 • uravnovešal tvoj centralni živčni sistem, ki ti bo pomagal, da zjutraj lažje vstaneš,

 • okrepili bova tvoj imunski sistem, mišice in notranje organe, ki ti bo pomagal, da boš bolj spočita in

 • uravnovešali tvoj hormonski sistem, da boš lahko dan preživela bolj umirjeno, neodvisno od zunanjih vplivov.

Na tem potovanju se boš povezala s sabo, premostila svoje blokade in ovire, tvoja energija bo dobila polet in ponovno se boš počutila uravnovešeno. Ko smo trdni in uravnovešeni, dnevne situacije na nas vplivajo popolnoma drugače, kot takrat, ko smo izčrpani in razrvani.

Obe veva, da spreminjanje navade potrebuje svoj čas, zato ti ne obljubljam, da boš že po prvem srečanju spet polna energije, ampak verjamem, da boš po treh mesecih skupnega potovanja zjutraj našla energijo in čas za svoj ritualček, ki si ga že celo leto obljubljaš.

Vem, da te velikokrat skrbi, česa še nisi naredila, najin cilj pa je,  da zjutraj pomisliš, kaj lepega me čaka v tem dnevu.

Tukaj je ena od mnogih zgodb uspeha mojih strank:

K Mihaeli sem se prišla, ker sem želela izstopiti iz tega vrtinca izčrpavanja na delu in odkriti morebitna prepričanja, ki mi otežujejo poslovno pot in se mi odražajo na več nivojih mojega življenja (zdravju, financah in poslovni poti na splošno). Nisem več hotela izgubljati časa in želela sem hitre rešitve na bolje. To, po kar sem prišla, sem s pomočjo Mihaela tudi dobila. Odkrili sva, kar me je omejevalo in dosegla sem takojšnje olajšanje, kot da bi mi 1000 kg breme padlo z ramen. Prav tako sem s pomočjo Mihaele dobila super uvide in usmeritve za delo vnaprej. Takoj sem se napolnila z novo energijo in rezultati so že vidni. Mihaela ima nekaj v sebi, da ji lahko popolnoma zaupaš in se ji prepustiš. Delo z Mihaelo priporočam vsakemu, ki si želi takojšnjih sprememb na bolje.

Lilijana Holy Vertačnik, podjetnica

SOS  INTENZIV

KAJ V PROGRAMU DOBIŠ?

Program traja 3 mesece. Srečevali se bova v živo dvakrat mesečno, torej imeli bova šest 2-urnih srečanj tekom 3-mesečnega programa.

Posamezno srečanje potekala  2 uri (posvet in razvajanje).

 

CENA 3 mesečnega uravnovešanje telesa, srca in uma preden pride do bolezni in kolapsa, je 997 EUR.

(Kar je manj kot povprečni desetdnevni dopust, s katerega se ponavadi vrneš še bolj utrujena, kot si šla in še bolj v stresu, kaj te čaka v službi, ko se vrneš.)

Poravnaš lahko v enem ali 5 ih obrokih (v obeh primerih je znesek enak). Pri plačilu v enem obroku ti podarim še

 

DARILNI PAKET ZA VZDRŽEVANJE DOSEŽENEGA

v vrednosti 122 EUR

Ni še konec

Tudi po končanem programu, ko začneš udejanjati korake, ki sva jih skupaj naredili, se zagotovo pojavijo še kakšni izzivi. Da ne boš prepuščena sama sebi, sem ti pripravila to darilo, kjer se približno dva tedna po zadnjem srečanju se slišiva še po telefonu ali Skypu na 30-minutnem posvetu, ti lahko odgovorim še na vprašanja, ki so se pojavila po programu - v vrednosti 44 EUR.

Nisi sama

SPLETNI TEČAJ »Stres, da te kap!«

Da boš lahko učinkovito obvladovala stresne situacije tudi v bodoče, dobiš tudi brezplačen dostop do spletnega tečaja »Stres, da te kap«, kjer boš  osvojila tehnike in orodja, ki ti lahko pomagajo živeti polno, sproščeno in zadovoljno in ti omogočajo, da se stres ne kopiči in ga čistiš sproti – v vrednosti 39 EUR.

Tvoj Healing heart 💚

​Da se boš lažje povezovala s sabo in svojim srcem, kjer so na voljo vsi odgovori, kot darilo prejmeš še visoko vibracijsko sliko HEALING HEART - v vrednosti 39 EUR, narejeno samo zate in naravnano na vibracijo tvojega srca.

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Klikni na gumb spodaj in se prijavi na tečaj ter poravnaj znesek. Plačaš lahko s kartico, preko PayPala ali preko TRR. Po prejetem plačilu prejmeš email z nadaljnjimi koraki.

Ker pa verjamem, da imaš kakšno dodatno vprašanje ali pa me želiš spoznati v živo, da vidiva, če je ta program primere zate, mi piši ali si rezerviraj 30 min brezplačni uvodni razgovor in najdeva primerno rešitev samo zate.

K Mihaeli sem prišla po energijsko injekcijo, dobila pa sem to in še več. Sprostila sem eno od večjih blokad, uživam življenje, ponovno se počutim odlično in v svoji polni moči. Stresne situacije obvladujem z lahkoto, ki je prej nisem poznala.  Sem bolj zdrava, bolj pozitivna in zelo srečna. Z Mihaelo sedaj sodelujeva še naprej in negujeva to, kar sem dosegla. Res toplo priporočam.

Dragica Veršič, podjetnica

bottom of page