top of page

JAPONSKI COSMO LIFTING Sorensensistem

 Pomladi obraz na naraven način - Izboljšaj splošno počutje - Uravnovesi delovanje telesa in duha

Kaj prinaša Japonski cosmo lifting SorensensistemTM?

Japonski cosmo lifting SorensensistemTM (naravni lifting obraza) je ena izmed najboljših naravnih, predvsem pa nekirurških metod za pomladitev obraza. Pri naravnem liftingu kombiniramo različne metode obrazne refleksoterapije. Metodo je razvila svetovno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen,

S to metodo vplivamo na telo in obraz iz notranjosti telesa. S tem tretmajem ne izboljšujemo samo strukture vaše kože, temveč tudi blagodejno vplivamo na ostale dele telesa. Pomaga pri vzpostavitvi notranjega ravnovesja in ugodno vpliva na dobro počutje v celem telesu, kar se seveda izraža tudi na obrazu. Pri tem se učvrstijo obrazne mišice, znaki staranja v obliki gubic se omilijo, koža postane napeta in sijoča, celotno telo pa se napolni z energijo. In ob tem ni stranskih učinkov, kot jih poznamo pri nekaterih invazivnih metodah (npr. botoks).

S stimulacijo refleksnih točk in con na obrazu stimuliramo notranje organe, delujemo na celotni limfni sistem in uravnovešamo mišični tonus. Z metodo dosežemo učinek čiščenja organizma in izločanja toksinov iz telesa, vključujoč s kožo obraza. Ob tem tudi sprostimo notranje napetosti, kar lahko pojasni dobro počutje, ki nas prevzame ob tej terapiji. Tako istočasno poskrbimo za zdravje in lepoto.

Za koga je primeren?

Naravni lifting obraza je primeren za oba spola in vse starosti. Pri mlajših ljudeh je odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. S terapijami ostane koža napeta in zdrava.

Pri zrelejši koži naravni lifting zmanjša učinke staranja, kot so drobne gubice in starostne pege. Z rednim izvajanjem terapije te postopoma izginejo.

​Kako poteka in koliko tretmajev potrebujem?

Naravni lifting obraza izvajamo izključno ročno in ne uporabljam nobenih aparatov. Za izvedbo tretmaja uporabljamo samo 100% šipkovo olje. Na koncu tretmaja obraz ohladim s himalajskimi solnimi kroglicami.

Že po eni sami terapiji naravnega liftinga opaziš in občutiš spremembe na obrazu. Za najboljši rezultat je priporočenih 12 terapij, ki jih izvedeva 3x tedensko. Po tem lahko  učinek primerjamo tudi npr. z botoksom. Učinek podaljšujemo z vzdrževanjem enkrat mesečno. Sicer se lahko odločiš samo za enkraten obisk ali pa za terapijo z več ponovitvami.

Cena 1 tretmaja do 60 minut: 59 EUR.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Cene veljajo od 3.9.2023.

 

Urnik prilagajam  tvojim potrebam, zato se je na tretma potrebno predhodno naročiti.

Za rezervacijo termina me pokliči ali mi piši.

 

Ja, tudi moški radi skrbijo za lepoto in zdravje na naraven način, četudi to neradi priznajo ..

Kaj pravijo naše stranke? Miha Trope se je prepustil Japonskemu cosmo liftingu obraza, tej 100% naravni refleksološki metodi pomlajevanja obraza, pri kateri se učvrstijo obrazne mišice, znaki staranja v obliki gubic se omilijo, koža pa postane napeta in sijoča. Ob tem pa ima dosežemo še veliko drugih pozitivnih učinkov:
 

  • Svež izgled kože – nepravilnosti na koži so manj očitne in gubice manj izražene, koža obraza postane napeta,

  • Pripomore k odstranitvi toksinov in bakterij,

  • Anti stres učinek,

  • Izboljša pretok krvi,

  • Izboljša pretok energije,

  • Deluje zdravilno na telo in duha,

  • Lepota od znotraj kot rezultat uravnovešanja delovanja notranjih organov.

Iskreno priporočam vsem, tudi moškim, še posebej tistim, ki ste izpostavljeni stresu in potrebujete vmesni reset. Rezultat: mišice na obrazu bolj napete, manjše gubice zglajene, ob očesni mešički ob očesu zelo zmanjšani,... Priporočam vsem, še posebej 'pubecom', samo vedite, nimamo več 20 let.

Izgled + Stres - Počutje odlično.

Mihaela hvala.

Miha Trope

bottom of page