top of page

Odkrijte skrivnost vašega pravega potenciala

🌟Transformativno srečanje z osebnim pristopom s Katjo Ujčič🌟

 

Včasih se nam zdi, da smo kot barka na razburkanem oceanu življenja. Brez sidra, jadra in krmila nas meče levo in desno, v višave in globine ter prevrača ravno tako kot to z nami počnejo viharji našega življenja.

 

Vam je že postalo slabo od neurja in morskih tokov?

 

Meni vsekakor, zato sem se že pred desetletji odločila in vzela krmilo v svoje roke. S pomočjo študija ekspresivne art terapije, coachinga, joga terapije in terapije za nadarjene sem pridobila izkušnje in znanje, da lahko sedaj varno plujem tudi v najhujših vodah.

 

Si tudi vi želite spoznati del sebe, s katerim boste zajadrali bolj svobodno, bolj pogumno in bolj varno? Dovolite si odkriti skriti del, ki bo v vas prebudil vaš pravi potencial in vas popeljal na življenjsko pot, kjer boste krmar vi.

 

Četudi že imate poklic, ste učiteljica, računovodkinja, mehanik ali fotograf, se vas veliko ne čuti izpolnjenih. Globoko v sebi čutite, da je potrebno odkriti še eno plast iluzije, ki skriva vaš pravi potencial. Potencial namreč ni nekaj, kar so vam določili vaši starši, ali za kar ste se v hipu odločili v šoli. Potencial ni poklic. Pravi potencial je skrit v vaši krvi, je vaša dediščina in zajema vaše zmožnosti dojemanja, percepcije, združevanja, inovativnosti, intuicije, ustvarjanja, kreativnosti, zdravljenja… je vaš podzavestni pečat, ki se skriva in hrepeni po tem, da se realizira in zaživi.

 

Mu boste dali priložnost, da se razkrije? Boste sebi ponudili priložnost, da spoznate vašo dediščino, vaš dar, ki vam lahko spremeni življenje na bolje?

 

Pridružite se nam na potovanju do odkritja pravega zaklada, vašega potenciala.

 

Se veselim srečanja z vami, Katja

S starodavnimi metodami energetske podpore in modernimi psihološkimi pristopi boste lahko s Katjo Ujčič, ekspresivno art terapevtko coachinjo, joga terapevtko in terapevtko za nadarjene izkusili transformacijo na podzavestni in energetski ravni, ki se vas bo globoko dotaknila in vas usmerila na boljšo življenjsko pot.

 

​Na 3 dnevnem potovanju : Odkrijte skrivnost vašega pravega potenciala, boste s pomočjo art in joga terapevtskih pristopov:

 

  • izkristalizirali vaše notranje vzorce, ki se jih ne zavedate, imajo pa glavno vlogo pri upravljanju vašega življenja,

  • prepustili vajeti višji naravni inteligenci, da vam pomaga zagledati jasno pot, ki vam je bila namenjena in obljubljena že v začetku vašega življenja,

  • zažareli v ljubezni in svetlobi.

 

Srečanje bo sestavljeno iz treh delov.

 

✅ Prvi del srečanja bo namenjen jasnosti:

 

  • vsega, kar ni vaša resnica,

  • vsega, ki vas obremenjuje in teži,

  • vsega, kar vam preprečuje zaživeti vaše življenje v polnosti.

✅ Vaš odgovor boste na večer drugega dne prepustili središču labirinta, ki ga bomo skupaj postavili.

 

Labirint je starodavna oblika prvinskih energetskih struktur kolektivnega nezavednega, ki simbolično vpliva na razplet in uvid vsega, kar v labirint prinesemo, ko vanj vstopimo. Vsi, ki so vstopili v labirinte, ki jih je postavljala Katja Ujčič, so doživeli globoko, a nežno trajajočo spremembo in s tem stopili v boljše zavedanje sebe ter bolj jasno življenje.

 

Postavitev in vstop v labirint bo svečani ritual, ki bo energetsko podprt tudi s starodavnimi chanti in mantrami.

 

✅ Tretji del srečanja bo namenjen povezovanju in postavljanje vaše nove identitete, usmeritve vašega življenja ter izoblikovanju:

 

  • pravega namena vašega življenja,

  • vaše suverenosti in samozavesti,

  • vašega pravega potenciala.

Kaj pravijo Katjine stranke:

 

»Katja ni samo visoko strokovno usposobljena terapevtka, je predvsem človek z veliko željo pomagati sočloveku, izredno srčna, sočutna in intuitivna. Neprecenljiva izkušnja, ne samo to, po tem procesu sem dejansko drugačna. Odšla je velika mera stare žalosti in ranjenosti.« Katja, Ljubljana

 

»Katja je izjemna terapevtka, ob kateri začutiš, da te resnično čuti, da dejansko potuje s teboj. Srčno priporočam vsem, ki se želijo zbližat s samim seboj. Hvala za čudovit vikend. Se veselim vseh nadaljnjih srečanj.« Mojca, Trzin

 

»Hoja po labirintu je bilo čudovito doživetje. Spust v svojo globino, povezava s sabo - kaj je moja želja, kaj si želim spustiti in iti naprej v življenju? ​Moj notranji otrok je neizmerno užival, saj se je igral in zabaval. Hvala, še bom prišla...« Marjeta, Ribnica

 

»I definitely healed through this program and I feel more full of myself now. I became more aware that I exist, I feel more embodied and I found powerful archetypes inside of me that are really helpful. I can put myself in their perspective and do things in my life with more awareness, in a different way than before. Katja is some kind of a magician, it's hard to explain, she really feels your process and knows how to direct you in each moment.« Anja, Slovenija

 

PROGRAM:

 

KDAJ: Od petka, 25. 9. do nedelje 27. 9.2020

 

Petek, 25.9.2020

 

18:00 - prihod

19:00 - večerja

 

20:00 – 22:00 – večer z jogijskim chantanjem

 

Sobota, 26.9.2020

 

7:00 – 8:30 - hatha joga

 

8:30 – 9:30 – zajtrk

 

9:30 – 12:30 - delavnica

 

12:30 – 14:00 – kosilo

 

14:00 – 18:30 – postavitev labirinta

 

18:30 – 20:00 – večerja in priprave na svečan vstop v labirint

 

20:00 - svečani ritualni vstop v labirint

 

Nedelja, 27.9.2020

 

7:00 – 8:30 – hatha joga

 

8:30 – 9:30 – zajtrk

 

9:30 – 12:30 – delavnica

 

12:30 -14:00 – kosilo

 

14:00 – 16:00 – zaključek

 

CENA 3-DNEVNEGA PROGRAMA:

za celoten vikend program z vsemi art materiali je 256 EUR. Cena za prijave do vključno 18.9.2020 je samo 209 EUR! Nočitve in prehrana niso vključeni v ceno in jih poravnate ob prihodu na lokacijo.

 

LOKACIJA:

v čudovitem ambientu Mekinjskega samostana v Kamniku, Polčeva pot 10, Mekinje.

 

CENIK NOČITEV EUR

Nočitev v enoposteljni sobi (lastna kopalnica) 30 €

Nočitev v dvoposteljni sobi (lastna kopalnica) 25 €

Nočitev v dvoposteljni sobi 20 €

Nočitev v več-posteljni sobi 15 €

 

PREHRANA:

Organizirani obroki: petek - večerja, sobota - zajtrk, kosilo in večerja ter nedelja – zajtrk in kosilo. Med obroki bo poskrbljeno za pijačo (kava, čaj) in prigrizke.

 

Cenik prehrane:

- zajtrk: 7 €

- kosilo/večerja: 8 €

 

Strošek nočitev (možno koriščenje brezplačnega turističnega bona) in prehrane boste poravnali na lokaciji.

 

Potrebne so predhodne prijave. Prijava je potrjena s plačilom celotnega zneska za program.

 

Opozorilo: Število mest omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Število mest je zaradi osebnega pristopa omejeno na 10, zato pohitite s prijavo, da si zagotovite svoje mesto in ugodnejšo ceno!

 

V ceno ni vključena pijača ob obrokih in prevoz do lokacije in nazaj domov. Glede prevoza vas lahko povežem in si stroške razdelite.

 

Ob prijavi s plačilom prejmete vse dodatne potrebne informacije.

 

V primeru odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijavljenih, vladnih omejitev ali višje sile, dobite povrnjen plačan znesek v celoti. Ob prijavi se strinjate s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti organizatorja dogodka.

 

 

Kako se prijavite?

Kliknite na gumb spodaj in se prijavite na dogodek ter poravnajte znesek. Plačate lahko s kartico, preko PayPala ali preko TRR. Po prejetem plačilu prejmete email s podrobnejšimi podatki.

Dogodek organizira Mihaela Lederhas, coachinja in srčna organizatorka, ki pomaga ustvarjati dogodke, ki ljudi povezujejo na globlji srčni ravni, hkrati pa izvajalce razbremeni organizacijskih, marketinških in tehničnih aktivnosti, da se lahko v polnosti posvetijo svojemu poslanstvu.

Hatha Jogo vodi Katja Premrl, učiteljica hatha joge, profesorica in pesnica.

bottom of page