top of page

15.2.2020 ob 9.30. | Devi center Ljubljana

Želite zgladiti stare brazgotine ljubezni, zaceliti trenutne srčne rane in se napolniti z občutkom ljubezni?

 

Imate občutek, da je vaš notranji kompas zmeden? Se vam zdi, da ste se v življenju izgubili in:

 

 • se odtujili od svojega bistva in blodite v blodnjaku življenja (vsi),

 • odločno stopili na napačno pot (vsi),

 • se zaljubili v napačno osebo (vsi),

 • doživeli globoke srčne rane (vsi),

 • prizadeli, zapustili in odrezali drugega (vsi),

 • manipulirali in bili zmanipulirani (vsi),

 • se ločili,

 • varali, bili prevarani (vsi),

 • poteptali svoje potrebe in želje (vsi),

 • iskali ljubezen na popolnoma napačnih mestih (vsi),

 • se odrekli delu sebe, ki želi biti ljubljen in želi ljubiti popolnoma in v celoti (vsi),

 • izgubili zaupanje vase in v druge ljudi (vsi)?

 

Kaj vse smo že preživeli v tem življenju!

 

Vabimo vas na dogodek Pot do srca, kjer bomo skupaj ustvarili nove temelje ljubezni.

Tokratni celodnevni  dogodek bo portal v globlje dimenzije, v katere bomo vstopili najprej s poezijo, ki vas bo popeljala v stanje, v katerem boste poslušali s srcem, zatem bomo odpirali kode srca in ljubezni s svetlobnim jezikom.

 

Nadaljevali bomo z vodenim gibalnim potovanjem z glasbo, ki bo obudilo vaše čute, sprostilo vaše telo in napolnilo vašo dušo in srce  z igrivostjo in lahkotnostjo. Glasba bo v vas prebudila ustvarjalni duh in vas navdihnila k prebujanju vaših potencialov. Povezali se bomo sami s seboj in lahkotno stopali v interakcijo z okolico.

Sproščeni in navdahnjeni bomo pripravljeni za globlje popotovanje v labirint, ki nas bo popeljal do svetišča naše duše.

 

Z vstopom vanj bomo preko fizičnega in energetskega srca odprli pot do svoje duše, do edine neskončne in neusahljive ljubezni, po kateri vsi hrepenimo. Vse, kar bomo v labirint, ki bo posebej za ta namen postavljen v simbolni obliki, prinesli, v njegovi srčiki odložili in spustili, bo energetsko prečiščeno.

 

To so lahko vzorci nesprejemanja, neljubljenosti, nerazumevanja, soodvisnosti, potreb in želja po drugemu... Karkoli torej, kar je vaša trenutna srčna rana. Labirint, Pot v svetišče duše, bo vašo bolečino razvozlal, prevzel ter zacelil.

Podarite si to izjemno izkušnjo, odprite srce neslutenim globinam in zacelite svoje srčne rane.

POEZIJA

SVETLOBNI JEZIK

LABIRINT

GIBALNO POTOVANJE

Katjine pesmi vas bodo popeljale v stanje, v katerem boste poslušali s srcem. Spomnile vas bodo kako zelo smo si podobni in kako čudežno je življenje.

 

Besede bodo spletale nit, preko katere se bodo vaša srca odprla in povezala. Pesmi vam bodo pripovedovale o različnih obrazih in oblikah ljubezni, ki so pravzaprav le različni odtenki skozi katere se  ljubezen izraža.

 

Poleg besed vas bo nagovarjal tisti neubesedljivi občutek izza njih in vas vodil globoko navznoter-k sebi.

Vodeno, gibalno - plesno potovanje ob glasbi bo sprostilo vaše telo, obudilo vaše čute in napolnilo vašo dušo in srce z igrivostjo in lahkotnostjo.

 

Gibanje ob glasbeni spremljavi bo v vas prebudilo ustvarjalnega duha in vas navdihnilo k prebujanju vaših notranjih potencialov.

 

Povezali se boste sami s seboj in lahkotno stopali v interakcijo z okolico.

 

Sproščeni in navdahnjeni boste pripravljeni na globlje popotovanje v labirint srca.

Energije labirintov, ki jih postavlja Katja Ujčič, so izjemno močne in intenzivne.

 

Njihovo delovanje se čuti in občuti še dneve po vstopu v labirint, zato naj bo postavitev labirinta na delavnici Ariadna, ritual njegove aktivacije ter vstop, predvsem pa namera, s katero boste vstopili v labirint, nekaj, čemur se boste v polni prisotnosti srčno predali.


Hoja v labirintu je meditativnega značaja in omogoča umu, da se umiri. S tem se ponovno vzpostavi mentalno, čustveno in telesno ravnovesje v človeku.

 

Meditativna hoja nas vodi navznoter, v samorefleksijo ter s tem omogoči odkritje novih aspektov naše psihe, do katerih še nismo imeli dostopa.

 

S samo hojo na duhovno ravni potujemo v sveti prostor v našem srcu, kjer prebiva resnična ljubezen. Doživetje nje pa nas vodi izkušnjo enosti. 

 

Vsi labirinti so povezani z individualnim nezavednim, kar pomeni, da vsak, ki vstopa preplete in razplete svoj srčni namen na svoj unikaten način, hkrati pa delujejo tudi na kolektivno nezavedno, saj pomagajo pri razreševanju energije tako širše okolice in kot tudi širše skupnosti.
 

Tudi ti hrepeniš po ljubezni in želiš, da te nekdo jemlje, kot del sebe in ti daje občutek, da brez tebe ne more živeti? Da si mu vse, podpora, varnost, sreča, veselje, razlog za življenje …

Kako se počutiš, ko tega ni in ni, ter hkrati globoko v srcu veš, da nikoli ni bilo? Kaj bi se zgodilo, če izveš, da tega na tak način nikoli ne bo?

 

Vem, čutiš bolečino, žalost, praznino in včasih celo obup.

Pa vendar globoko v sebi veš, da je nekdo, ki ti lahko vse to da. Nekdo, ki komaj čaka na trenutek, ko bo prepoznan.

Ti povem skrivnost? To si ti. To je tvoja duša. Vse te občutke, po katerih hrepeniš, že nosiš v sebi. Duša želi, da se spomniš, duša ti ves čas šepeta in želi, da jo slišiš. Želi, da končno odpreš srce in začutiš vse tisto, kar iščeš zunaj sebe: podporo, varnost, srečo, radost, sprejetost, ljubezen. Želi da začutiš, da je tukaj, zate, da si končno doma.

Sonja vas bo v ta občutek peljala skozi proces kanaliziranja svetlobnega jezika, kjer boste prejeli kode do vseh teh občutkov. Neprestano iskanje le teh v drugih, vas ves čas opozarja, da jih začutite in odklenete v sebi, za sebe. Ko jih boste enkrat čutili v sebi, se bodo odzrcalili tudi navzven. Začutite klic duše in si dovolite izkušnjo.

jaz ..........jpg

KATJA PREMRL, poezija

Katja Premrl, je po poklicu profesorica biologije in kemije. Mnogo let stopa po poti joge, ki jo tudi poučuje.

 

Že od malih nog zaljubljena v naravo, v njej preživi večino prostega časa. Naravo dojema kot velik vir znanja in modrosti, predvsem pa ji je v svetu hitenja, odtujenosti, nenehnih sprememb tisti mesto, kjer »najde sebe«.

 

Kot taka ji je navdih in pogosta tema njenih pesmi. Navdihujejo jo iskreni ljudje, živali, ples, glasba.

Pred kratkim je izdala pesniško zbirko, Obrazi ljubezni.

IZVAJALCI

0104_190221_katja_ujcic_cb (3).JPG

KATJA UJČIČ, LABIRINT

Katja Ujčič je raziskovalka zemeljskega in spiritualnega življenja. Intuitivno čuti sisteme in pretok energij tako v ljudeh kot tudi v prostorih. S postavitvijo labirintov želi omogočiti ljudem stik z globljim delom sebe in povezanost s skupnostjo kot tudi samim prostorom, kjer se postavlja labirint.

 

Lokacije labirintov zato vedno spreminja, saj želi omogočiti pretok blagodejnih energij na čim več različnih mestih in s tem prečistiti energije, vzpostaviti ravnovesje in omogočiti razvoj zavestnejših odnosov. Katja je ekspresivna terapevtka, joga terapevtka, coachinja in terapevtka za nadarjene. S svojo edinstveno metodo v individualnih programih in na svojih delavnicah želi pomagati vsem, ki jih zanima globoko, a nežno popotovanje vase in transformacije na preprost, a učinkovit način.

https://katjaujcic.com/

Sonja DItinger.jpg

SONJA DITINGER,

kanaliziranje svetlobnega jezika

Sonja Ditinger, diplomirana transformatorka energije je raziskovalka svetlobe, energije, čustev in nevidnega, kar se dogaja v nas in okoli nas.

 

S svetlobnim jezikom  se je srečala po naključju oziroma nevede, ko je hčerkama pripovedovala pravljice v jeziku, ki ga nobena ni razumela, samo lepo jim je bilo ob tem.

 

Čez nekaj časa je spoznala, da ima globlji namen.

PROGRAM

9.30. – 10.00.
Prihod in registracija udeležencev

 

10.00. – 10.50.

Uvod
Katja Premrl – Obrazi ljubezni - poezija

 

10.55. – 11.25.
Sonja Ditinger – Pot do srca – kanaliziranje svetlobnega jezika

 

11.30. – 12.30.
Vodeno gibalno potovanje z glasbo

 

12.30. – 13.30.
Lahko vegetarijansko kosilo

 

13.30. – 16.30.

Katja Ujčič – delavnica Ariadna - postavitev labirinta

16.30. – 17.30.

Katja Ujčič – individualni napotki za vstop v labirint

Sonja Ditinger - individualne svetlobne kode

Prigrizki, kava, čaj

17.30. – 20.30.

Katja Ujčič – aktivacija, vstop in deaktivacija labirinta


 

VEČ O LABIRINTU

Labirint: Pot v svetišče duše

DELAVNICA ARIADNA, AKTIVACIJA, VSTOP IN DEAKTIVACIJA LABIRINTA

Na delavnici Ariadna, ki je poimenovana po atenski hčerki kretskega kralja Minosa in Pasifae, simbolično pa njen obstoj pomeni pomoč iz vsakodnevnega labirinta, ki mu pravimo življenje, boste spoznali:

 

 • kako postaviti labirint,

 • kako ga odpreti ter aktivirati,

 • pravila vstopa in obnašanja v labirintu,

 • kako zapreti labirint.


Tokratna delavnica Ariadna bo globoko posegla v energetski prostor za vašim srcem, v sveti prostor naše duše. Ko boste vzpostavili stik s svojim svetiščem, boste narisali svoj srčni labirint, ki vam bo pomagal jasno postaviti namen vašega vstopa v labirint.

 

Srčni labirint bomo simbolično postavili v obliki srca.

 

Aktivacija labirinta in vstop bosta podprta s pomočjo starodavnih ritualov, pri čemer boste aktivno sodelovali. Občutili boste, da ste del skupine, ki jo povezuje simbolična Ariadnina nit. Vstop v labirint bo edinstvena izkušnja meditativne hoje, vaše osebne poti v svetišče vaše duše.

 

Ko boste izstopili iz labirinta, boste začutili sebe in svet okoli vas na povsem drugačen, globlji način. Ob zaključku dogodka boste pomagali pri zapiranju in deaktiviranju labirinta.

 

Postavitev, vstop v labirint ter zaključek rituala je energetsko-duhovna izkušnja, tako na individualnem kot tudi kolektivnem nezavednem. Izkušnja torej, ki je ne gre zamuditi.

Posebni bonus: pred vstopom v labirint boste imeli edinstveno možnost, da si vstop v labirint skrojite po svoji meri z individualnim posvetom. Deležni boste Katjinih individualnih napotkov ali/in Sonjinih individualnih svetlobnih kod, ki bodo dogajanju dali piko na i.

Zakaj naj pridem na ta dogodek?

Na tem dogodku bo dovolj, da samo ste, kar ste in si pustite čutiti, kar čutite, ostalo se bo zgodilo samo. Ne bomo vas obremenjevali z gradivi in nalogami, kaj vse morate narediti, da boste …  

 

Če pridete na dogodek, boste:

 • začutili svoje telo, svoja čustva in sebe v celoti,

 • zgladili stare brazgotine ljubezni in zacelili trenutne srčne rane,
 • doživeli srčno izpolnitev,

 • izkusili, kako zelo smo si podobni,

 • stopili nasproti ljubezni, ki bo zapolnila vaše praznine,

 • prišli  na mesto, kjer je življenje živo in je duša mirna,

 • začutili medsebojno povezanost na srčni ravni,

 • stopili v dimenzijo ljubezni, tja, kjer je duša doma, kjer se vse začne in nič ne konča, v prostor povezanosti, kjer se zlitje v eno zgodi.

KATJA PREMRL, Obrazi ljubezni

Za Katjine pesmi ljudje pravijo, da se jih dotaknejo in da jih ob branju prevevajo občutki in čustva, ki so vtisnjena v pesem. Da so zdravilo za ranjeno dušo.

 

Pa da so lepe in resnične, preproste, globoke, iskrene, da je nekaj izza njih, nekaj kar je neubesedljivo, a ljudje lahko čutijo. Včasih se jim zdi, kot, da bi bile napisane za njih in ravno to je bistvo. Katja piše za vse njih, za vse, ki se v pesmih prepoznajo …

KATJA UJČIČ, LABIRINT

Hoja po labirintu je bilo čudovito doživetje. Spust v svojo globino, povezava s sabo - kaj je moja želja, kaj si želim spustiti in iti naprej v življenju?

Moj notranji otrok je neizmerno užival, saj se je igral in zabaval.

Hvala, še bom prišla...

Marjeta P., Ribnica

SONJA DITINGER,

kanaliziranje svetlobnega jezika

Draga Sonja, hvaležna do zgornjega sončka pa do spodnjega in nazaj za tale čarobni občutek domačnosti, v smislu, da sem ob pravem času na pravem mestu, da je vse prav, da je vse ok.

V bistvu gre za občutek pomirjenosti in vrednosti, vsi smo lepi, wav, vsi smo tako lepi! In full hvala, da stopiš na oder in pokažeš ta čudoviti ženski princip, tvoja nežnost prav razoroži. Tvoj dar zdravi srčke ljudi.

Marjeta K., Ljubljana

ČIMPREJ SE PRIJAVITE NA DOGODEK, število mest je omejeno!

Dogodek bo potekal v soboto, 15.2.2020 od 9.30. do 20.30. ure, v prijaznem okolju Devi joga centra v Ljubljani.

Pogostitev med odmori in lahko vegetarijansko kosilo so
*vključeni* v kotizacijo, tako da se lahko sprostite in uživate v dnevu.


Redna kotizacija za ta dogodek je 109 EUR , če rezervirate in plačate vstopnico do 26.1.2020,  je vaša kotizacija samo 97 EUR.

A to še ni vse, če:

 • kupite 2 ali več vstopnic (ob plačilu uporabite promocijsko kodo DUET) ali

 • če se prijavite kot udeleženec/udeleženka prejšnjih dogodkov Katje Ujčič, Katje Premrl ali Sonje Ditinger

se vaša kotizacija za prijave do 26.1.2020 še zniža na samo 79 EUR na osebo! O tej kodi boste obveščeni ali pa nam za pridobitev pišite na info@vibraplus.net.

Čimprej se prijavite in si zagotovite svoje mesto in svojo najnižjo ceno!

In še srčni BONUSI:

 • individualni posvet: pred vstopom v labirint boste imeli edinstveno možnost, da si vstop v labirint skrojite po svoji meri z individualnim posvetom. Deležni boste Katjinih individualnih napotkov ali/in Sonjinih individualnih svetlobnih kod

 • 1 brezplačen obisk Joga terapije in meditacije, ki jo izvaja Katja Ujčič (koriščenje v februarju ali marcu 2020) v vrednosti 33 EUR

 • CD s 5 posnetki kanaliziranih sporočil v svetlobnem jeziku v vrednosti 25 EUR,

 • knjiga Obrazi ljubezni po znižani ceni (4 EUR popusta)

 • darilca presenečenja.

MNENJA UDELEŽENCEV

SPREMLJEVALNE AKTIVNOSTI

prodajna razstava Podobe -

kolekcija Pot do srca

Erika Podobe.jpg

Dogodek bo obogatila še Erika Č. Jug s svojimi srčnimi magičnimi Podobami, unikatnimi umetninami iz prodnikov

Kolekcija Pot do srca se vas bo zagotovo dotaknila.

https;//podobe.si

SRČNA ORGANIZATORKA dogodka

portret_Mihaela_Lederhas (24 of 83).jpg

Za organizacijo tega dogodka skrbi srčna organizatorka Mihaela Lederhas in Vibraplus. Mihaela s svojim delom pomaga ustvarjati dogodke, ki ljudi povezujejo na globlji srčni ravni, hkrati pa izvajalce razbremeni organizacijskih, marketinških in tehničnih aktivnosti, da se lahko v polnosti posvetijo svojemu poslanstvu. 

www.vibraplus.net

bottom of page