top of page

Stopite v energijo sončevega labirinta

🌞Retreat ob poletnem enakonočju🌞

Sonce predstavlja vir življenja in zavesti. Nas pogreje, razveselil in napolni z energijo. Prav poseben dan v letu pa je poletni solsticij, čarobni trenutek v letu, ko je na nebu na voljo največ svetlobe. Ko poletno sonce razpre liste na drevesih, takrat se tudi naša srca dovolj odprejo, da lahko sprejmejo kar največ svetlobe vase. Energije sonca, ki s svojo močjo prebudi in razsvetli skrite potenciale, ki so dani vsakomur izmed nas. Semena naših darov, ki globoko v nas čakajo na trenutek, ko smo pripravljeni in dovolj močni, da lahko vzklijejo. V času solsticija so le-ta posajena v energijo obilja, ljubezni in ekspanzije.

 

Solsticij bomo letos skupaj praznovali na starodaven način in s tem omogočili prebujanje življenjske sile v nas in v stvarstvu. Povezali se bomo z zemljo, elementom plodnosti in obilja, elementom ognja, simbolom sonca, ki prinaša srečo in odganja temo. Postavili pa bomo tudi labirint, starodavni mistični portal, ki nam bo služil kot pomoč pri aktiviranju sonca in narave, da se prebudijo naše skrite moči ter notranji darovi.

Le kdo si ne želi, da ga sonce ne bi napolnilo z energijo tudi od znotraj?

 

​​Na 2 dnevnem potovanju zabavnega ustvarjanja, odkrivanja vaših potencialov in notranje moči ter svetega rituala vstopa v Sončev labirint, ki ga bomo sami postavili, boste:

  • stopili v stik z energijo vašega notranjega sonca,

  • prepustili vsakodnevne skrbi višji naravni inteligenci, da vam pomaga zagledati jasno pot vašega življenja,

  • zažareli v ljubezni in svetlobi.

Srečanje bo sestavljeno iz dveh delov.

 

✅ Prvi del srečanja bo namenjen kreativnemu ustvarjanju in poglabljanju stika s seboj.

✅ Drugi del srečanja pa je namenjen postavitvi in vstopu v Sončev labirint, ki bo energetsko podprt tudi s starodavnimi chanti in mantrami.

 

Labirint je starodavna oblika prvinskih energetskih struktur kolektivnega nezavednega, ki simbolično vpliva na razplet in uvid vsega, kar v labirint prinesemo, ko vanj vstopimo. Vsi, ki so vstopili v labirinte, ki jih je postavljala Katja Ujčič, so doživeli globoko, a nežno trajajočo spremembo in s tem stopili v boljše zavedanje sebe ter bolj jasno življenje.

 

Postavitev in vstop v labirint bo svečani ritual, ki bo energetsko podprt tudi s starodavnimi chanti in mantrami.

 

Kaj pravijo Katjine stranke:

 

»Katja ni samo visoko strokovno usposobljena terapevtka, je predvsem človek z veliko željo pomagati sočloveku, izredno srčna, sočutna in intuitivna. Neprecenljiva izkušnja, ne samo to, po tem procesu sem dejansko drugačna. Odšla je velika mera stare žalosti in ranjenosti.« Katja, Ljubljana

 

»Katja je izjemna terapevtka, ob kateri začutiš, da te resnično čuti, da dejansko potuje s teboj. Srčno priporočam vsem, ki se želijo zbližat s samim seboj. Hvala za čudovit vikend. Se veselim vseh nadaljnjih srečanj.« Mojca, Trzin

 

»Hoja po labirintu je bilo čudovito doživetje. Spust v svojo globino, povezava s sabo - kaj je moja želja, kaj si želim spustiti in iti naprej v življenju? ​Moj notranji otrok je neizmerno užival, saj se je igral in zabaval. Hvala, še bom prišla...« Marjeta, Ribnica

 

»I definitely healed through this program and I feel more full of myself now. I became more aware that I exist, I feel more embodied and I found powerful archetypes inside of me that are really helpful. I can put myself in their perspective and do things in my life with more awareness, in a different way than before. Katja is some kind of a magician, it's hard to explain, she really feels your process and knows how to direct you in each moment.« Anja, Slovenija

»S Katjino pomočjo se mi je postopoma uspelo izviti se iz svojih vzorcev, iti v svoje globine, se odpreti in začutiti tisti potencial, ki ga je ona videla v meni. Vse je počela na povsem naraven in ljubeč način.« Petra, Slovenija

 

»Delavnice s Katjo so kot potovanje po vesolju, po mojih mislih, občutkih, novih spoznanjih in neverjetnih odkritjih. Predvsem sem spoznala veliko o sebi, se poglobila vase in spremenila v sebi. Katjino znanje, energije in podpora so kot nežna reka, ki te pelje varno po poti do oceana. Ob pravih trenutkih pa preseneti z neposrednostjo in odločnostjo, kot močan tok, ki te ponese čez ovire, ki jih sam ne moreš premagati.« Polona, Ljubljana

 

Stopite v energijo sončevega labirinta

 

Sobota, 19.junij 2021 – nedelja, 20.junij 2021

PROGRAM:

Sobota, 19. junij 2021

 

 

 

9:00 – 9:30 –prihod in registracija

 

9:30 – 12:30 - delavnica

 

12:30 – 14:00 – kosilo

 

14:00 – 18:30 – postavitev labirinta

 

18:30 – 20:00 – večerja in priprave na svečan vstop v Sončev labirint

 

20:00 - svečani ritualni vstop v Sončev labirint

 

Nedelja, 20. junij 2021

 

8:30 – 9:30 – zajtrk

 

9:30 – 12:30 – delavnica

 

12:30 -14:00 – kosilo

 

14:00 – 16:00 – zaključek

 

CENA 2-DNEVNEGA PROGRAMA:

za celoten vikend program z vsemi art materiali je 259 EUR. Cena za prijave do vključno 30.5.2021 je samo 209 EUR! Nočitve in prehrana niso vključeni v ceno in jih poravnate ob prihodu na lokacijo.

 

LOKACIJA:

v čudovitem ambientu Mekinjskega samostana v Kamniku, Polčeva pot 10, Mekinje.

 

CENIK NOČITEV EUR

Nočitev v enoposteljni sobi (lastna kopalnica) 30 €

Nočitev v dvoposteljni sobi (lastna kopalnica) 25 €

Nočitev v dvoposteljni sobi 20 €

Nočitev v več-posteljni sobi 15 €

Turistična taksa: 2,5 EUR

 

PREHRANA:

Organizirani obroki:  sobota - kosilo in večerja ter nedelja – zajtrk in kosilo. Med obroki bo poskrbljeno za pijačo (kava, čaj) in prigrizke.

 

Cenik prehrane:

- zajtrk: 7 €

- kosilo/večerja: 8 €

 

Strošek nočitev (možno koriščenje brezplačnega turističnega bona) in prehrane boste poravnali na sami lokaciji dogodka. 

 

V ceno ni vključena pijača ob obrokih in prevoz do lokacije in nazaj domov. Glede prevoza vas lahko povežem in si stroške razdelite.

 

REZERVACIJA VAŠEGA MESTA

Vaše mesto si rezervirajte s plačilom celotnega zneska za program. Pohitite, saj je število mest omejeno. 

Ob prijavi s plačilom prejmete vse dodatne potrebne informacije.

 

V primeru odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijavljenih, vladnih omejitev ali višje sile, dobite povrnjen plačan znesek v celoti. Ob prijavi se strinjate s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti organizatorja dogodka.

COVID -19

Na dogodku bomo upoštevali navodila NIJZ, hkrati pa vas naprošamo, da spoštujete vsa veljavna priporočila za preprečevanje širjenja COVID-19.

 

Kako se prijavite?

Kliknite na gumb spodaj in se prijavite na dogodek ter poravnajte znesek. Plačate lahko s kartico, preko PayPala ali preko TRR. Po prejetem plačilu prejmete email s podrobnejšimi podatki.

Dogodek organizira Mihaela Lederhas, coachinja in srčna organizatorka, ki pomaga ustvarjati dogodke, ki ljudi povezujejo na globlji srčni ravni, hkrati pa izvajalce razbremeni organizacijskih, marketinških in tehničnih aktivnosti, da se lahko v polnosti posvetijo svojemu poslanstvu.

bottom of page