USTVARI SVOJO SRČNO TABLO VIZIJE


❤️ in si razjasni svoje dušne darove za hojo po poti svojega poslanstva. ❤️

Tako, kot večina nas, najbrž tudi ti čutiš, da se dogajajo velike spremembe, tako zunaj, kot znotraj nas. Ali boš v tem letu uspela stopiti na novo pot, ki je še nisi utrla, ali pa boš ostajala tukaj, kjer si?  

Sedaj je idealen čas, da ustvariš temelje za svoje preboj, neglede na to, kje na svoji poti si.

Ena od možnosti, da to narediš je tudi, da  si narišeš tablo vizije. Ampak to ne katerokoli, temveč tako, ki jo izriše srce oz. duša in ne um, oz. mentalni koncepti tega, kako naj bi naši uresničeni cilji izgledali. In rezultat tega bo lahko, da bo namesto table vizije nastala energijska slika, ki bo podprla tvojo dušo pri njenem izrazu.

Tako, kot se odmikamo od 3D sveta in se pomikamo proti 5D svetu, je tudi pri snovanju in uresničevanju svojih dušnih namenov potrebno narediti nadgradnjo in se premakniti iz uma v srce in odpreti vrata svoje duše. 🤲

 

Ko sem delala na svoji tabli vizij na nov način, je bila to zelo posebna in nepozabna izkušnja, polna globokih in močnih uvidov in čudovitih temeljev za uporabo svojih dušnih darov in krepitev hoje po poti svojega poslanstva.💙

 

Po tej izkušnji sem vedela, da si želim tudi z drugimi doživeti in razširiti to izkušnjo ter jim pomagati na nov način priti do svojega dušnega potenciala in do informacij, ki so globoko skrite za krinko uma in podzavestnih prepričanj. Te nas ne spustijo do srčike naše biti in nam ne dovolijo, da sploh vidimo svoje potenciale ali pa, da zažarimo v njih v vsem svojem sijaju. In to na osebnem področju, v vsakdanjem življenju, v odnosih ali v poslu.

Zato sem se odločila, da bom organizirala delavnico v živo (oz. dve, eno v Ljubljani in eno v Mariboru), na kateri se boš lahko povezala s svojo dušo in dobila kažipot ter kompas, ki ga boš prelila na platno. In tvoja srčna umetnina bo postala tvoja tabla vizij in vizualni spomnik, kam usmerjati svoje življenje.

Prisluhni klicu tega, kakšno življenje želiš ustvariti in ga ustvari z energijskim izrazom tvoje duše, ki ga boš dala na platno. Spomni se svojega dušnega načrta, toda ne iz glave, temveč iz srca.

Delavnica USTVARI SVOJO SRČNO TABLO VIZIJE

 

vključuje:

  • vajo/meditacijo za povezavo s tvojim srcem, ki ti bo odprlo tvoje podzavestne sanje in želje in te povezalo s tvojim dušnim načrtom

  • mojo mentorsko pomoč pri izražanju tvojih srčnih želja na platno

  • preverjanje stopnje vibracije tvoje izdelane table vizije na vibracijski lestvici zavesti.

Da boš lahko na delavnici popolnoma brez skrbi, bo poskrbljeno tudi za:

  • za prigrizke in sokove, kavo ter čaj.

  • vse potrebne art materiale (platno, barve, čopiči..).

Komu je ta delavnica namenjena:

  • tistim, ki si želijo izdelati srčno tablo vizije,

  • tistim, ki si želijo ustvariti radost in uspeh v svojem življenju/poslu na nov, lahkotnejši način.

Super novica je tudi to, da ti za izdelavo tvoje srčne table vizije ne potrebuješ nobenih slikarskih sposobnosti. Ne skrbi, duša in srce bosta poskrbela, da bo na platno prišlo točno to, kar mora priti.

Lokacija  in termini delavnic:

  • Ljubljana (v soboto, 22. januarja od 10. do 15. ure)

  • Maribor (v soboto, 29. januarja od 10. do 15. ure).

O natančni lokaciji in ostalih podrobnostih boš obveščena po prijavi pred izvedbo delavnice.

Cena:

Cena delavnice z vsem zgoraj navedenim je 125 EUR. Ker zgodnje prijave vedno nagradim, je cena za prijave do petka, 14.1.2022 samo 99 EUR. Ker je število udeležencev omejeno na manjše število, da bo delavnica lahko bolj osebna in intimna, ti predlagam, da se čimprej prijaviš.

V primeru odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijavljenih, vladnih omejitev ali višje sile, dobitš povrnjen plačan znesek v celoti. Ob prijavi se strinjaš s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti organizatorja delavnice.

Kako se prijaviš?

Klikni na gumb spodaj in se prijavi na delavnico ter poravnaj znesek. Plačaš lahko s kartico, preko PayPala ali preko TRR. Po prejetem plačilu prejmeš email s podrobnejšimi informacijami

KAJ PRAVIJO UDELEŽENKE DELAVNIC:

20220122_150611_edited.jpg

Hvala ti za to super delavnico! Upam, da res postane to tradicionalna januarska delavnica.

 

Na celotni delavnici je bilo vzdušje zelo sproščeno, podporno, pozitivno. Tvoje vodenje je bilo tako sproščeno, igrivo, pa vendar si točno videla in vsaki pomagala pri tem, kaj na artu manjka, kaj je za  dodati. Super si!

 

Sama nad sabo sem bila kar malo presenečena, saj sem med meditacijo dobila nekaj informacij, nisem pa nisem dobila nekih slik, kaj naj bi dala na platno.

 

Pa kljub temu nisem začutila neke stiske, panike, kaj bi ustvarila. Sem napisala informacije na list in se samo prepustila.

 

In vse je lepo steklo, na koncu še malo tvoje spodbude in to je bilo to.  Že to je zame super izkušnja, nobene panike, prepusti se in stvari bodo stekle... Potem pa še sam art...

 

Hvala ti za vse. <3

Helena

20220122_153717_edited.jpg

Srčna hvala za čudovit dan. Bilo mi je zelo lepo in sem resnično uživala.

 

Nisem imela nobenih pričakovanj in verjetno je tako še najboljše.

Šele ko smo začele meditacijo, sem pomislila, kaj bom pa risala, kako bom risala.

 

Potem, pa me je meditacija popeljala. Sprostila sem se in začele so prihajati podobe. Zelo hitro in nisem se spraševala, če je to to. Sila me je popeljala, da sem vstala in šla slikat. Sledilo je popolno brezčasje. Ni bilo preteklosti ali prihodnosti. Bila je samo slika in sila, ki me je vodila, da sem jemala barve, pripomočke. Vnaprej nisem vedela, kako bom kaj naredila, potem pa v določenemu trenutku, sem točno vedela kaj. Že dolgo nisem bila tako v trenutku. In to je življenje, to je lahkotnost.

 

Hvala za tvojo spodbudo, da sem si drznila več in dobila izkušnjo, da ko grem preko je lahko še boljše in bogatejše. Zato je dragoceno, da je nekdo zunaj, ki da vzpodbudo za premik.

 

Ves proces me je napolnil in sem se na koncu počutila odlično. Tudi nad sliko sem bila navdušena, ker si nisem nikoli predstavljala, da lahko narišem tako sliko.

Odlična delavnica je bila to.

Marjeta

Dovoli si  sanjati in stopiti v svojo vizijo ustvarjanja lastne radosti in uspeha in se čimprej prijavi.

Neizmerno se veselim, da bomo skupaj s svojo srčno vizijo postavili temelje za naše boljše življenje in s tem tudi temelje za boljši svet.

Objem, Mihaela 💚

20220122_130254_edited.jpg

 

Delavnice Ustvari svojo srčno tablo vizije sem se udeležila z radovednostjo kaj bom zares upodobila na svoji srčni tabli vizije. Radovednost je spremljal tudi ščepec zaskrbljenosti ali se bom sploh spomnila česa pametnega za svojo tablo. 

Vendar te skrbi so se hitro izkazale, da so čisto odveč, saj nas je Mihaela že v prvem delu delavnic pripelje do naših srčnih želja, katere smo v drugem delu delavnic začele prenašati na platno. 

 

Poleg napitkov in prigrizkov vseh vrst, je ustvarjanje naše srčne table vizije spremljala sproščena in zelo prijetna energija, saj nas je Mihaela ob tem ves čas podpirala in tudi poskrbela, da smo spustile kakšno ročno zavoro, da smo res lahko na tablo izlile tisto, kar si naše srce resnično želi. 

 

V zadnjem delu delavnic so sledile predstavitve naši srčnih tabel naših vizij na katere smo bile, kljub nekaterim dvomov na začetku, vse izredno ponosne. 

 

Navadno sem človek, ki se v neznanem okolju nerada sprosti, a  te delavnice sem doživela res kot da sem v trenutku sedaj, nobene preteklosti ali prihodnosti, ampak res kar si moje srce želi sedaj. 

 

Delavnice bi priporočila vsakomur, ki si želi več jasnosti in več lahkotnosti v svojem življenju, ki bi radi resnično radi sledili svojim sanjam, saj ti srčna tabla vizije pokaže kaj je tisto v tebi, kar si v tem življenju želi izraziti. Tako sem jaz doživela te delavnice. 

 

Čestitam Mihaela ta odlične delavnice! "

Katja

20220122_154253_edited.jpg