top of page

USTVARI SVOJO SRČNO TABLO VIZIJE


❤️ in si razjasni svoje dušne darove za hojo po poti svojega poslanstva. ❤️

Tako, kot večina nas, najbrž tudi ti čutiš, da se dogajajo velike spremembe, tako zunaj, kot znotraj nas. Ali boš v tem letu uspela stopiti na novo pot, ki je še nisi utrla, ali pa boš ostajala tukaj, kjer si?  

Sedaj je idealen čas, da ustvariš temelje za svoje preboj, neglede na to, kje na svoji poti si.

Ena od možnosti, da to narediš je tudi, da  si narišeš tablo vizije. Ampak to ne katerokoli, temveč tako, ki jo izriše srce oz. duša in ne um, oz. mentalni koncepti tega, kako naj bi naši uresničeni cilji izgledali. In rezultat tega bo lahko, da bo namesto table vizije nastala energijska slika, ki bo podprla tvojo dušo pri njenem izrazu.

Tako, kot se odmikamo od 3D sveta in se pomikamo proti 5D svetu, je tudi pri snovanju in uresničevanju svojih dušnih namenov potrebno narediti nadgradnjo in se premakniti iz uma v srce in odpreti vrata svoje duše. 🤲

 

Ko sem delala na svoji tabli vizij na nov način, je bila to zelo posebna in nepozabna izkušnja, polna globokih in močnih uvidov in čudovitih temeljev za uporabo svojih dušnih darov in krepitev hoje po poti svojega poslanstva.💙

 

Po tej izkušnji sem vedela, da si želim tudi z drugimi doživeti in razširiti to izkušnjo ter jim pomagati na nov način priti do svojega dušnega potenciala in do informacij, ki so globoko skrite za krinko uma in podzavestnih prepričanj. Te nas ne spustijo do srčike naše biti in nam ne dovolijo, da sploh vidimo svoje potenciale ali pa, da zažarimo v njih v vsem svojem sijaju. In to na osebnem področju, v vsakdanjem življenju, v odnosih ali v poslu.

Zato sem se odločila, da bom organizirala delavnici v živo (eno v Ljubljani in eno v Mariboru), na kateri se boš lahko povezala s svojo dušo in dobila kažipot ter kompas, ki ga boš prelila na platno. In tvoja srčna umetnina bo postala tvoja tabla vizij in vizualni spomnik, kam usmerjati svoje življenje.

Sedaj sta že za nami prvi dve delavnici in z navdušenjem lahko rečem, da se je ta moja želja, pomagati priti do svojega dušnega potenciala na način, onkraj znanega, več kot uresničila in zadovoljne dosedanje udeleženke pričajo o tem.

Zato sem se odločila, da ti dve delavnici še kmalu enkrat ponovim.

Prisluhni klicu tega, kakšno življenje želiš ustvariti in ga ustvari z energijskim izrazom tvoje duše, ki ga boš dala na platno. Spomni se svojega dušnega načrta, toda ne iz glave, temveč iz srca.

Delavnica USTVARI SVOJO SRČNO TABLO VIZIJE

 

vključuje:

  • vajo/meditacijo za povezavo s tvojim srcem, ki ti bo odprlo tvoje podzavestne sanje in želje in te povezalo s tvojim dušnim načrtom

  • mojo mentorsko pomoč pri izražanju tvojih srčnih želja na platno

  • preverjanje stopnje vibracije tvoje izdelane table vizije na vibracijski lestvici zavesti.

  • po delavnici pa dobiš še povzetek tvojega dušnega sporočila, odkritega na delavnici.

Da boš lahko na delavnici popolnoma brez skrbi, bo poskrbljeno tudi za:

  • za prigrizke in sokove, kavo ter čaj.

  • vse potrebne art materiale (platno, barve, čopiči..).

Komu je ta delavnica namenjena:

  • tistim, ki si želijo izdelati srčno tablo vizije,

  • tistim, ki si želijo ustvariti radost in uspeh v svojem življenju/poslu na nov, lahkotnejši način.

Super novica je tudi to, da ti za izdelavo tvoje srčne table vizije ne potrebuješ nobenih slikarskih sposobnosti. Ne skrbi, duša in srce bosta poskrbela, da bo na platno prišlo točno to, kar mora priti.

Lokacija  in termini delavnic:

  • Ljubljana (v soboto, 5. februarja - zaradi bolezni prestavljeno na 26. februarja od 10. do 15. ure)

  • Maribor (v soboto, 19. februarja od 10. do 15. ure).

O natančni lokaciji in ostalih podrobnostih boš obveščena po prijavi pred izvedbo delavnice.

Cena:

Cena delavnice z vsem zgoraj navedenim je 125 EUR. Ker zgodnje prijave vedno nagradim, je cena za prijave na delavnico v LJubljani do 18.2.2022 samo 99 EUR. Za delavnico v Mariboru pa early bird cena velja za prijave do 11.2.2022. Ker je število udeležencev omejeno na manjše število, da bo delavnica lahko bolj osebna in intimna, ti predlagam, da se čimprej prijaviš.

V primeru odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijavljenih, vladnih omejitev ali višje sile, dobitš povrnjen plačan znesek v celoti. Ob prijavi se strinjaš s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti organizatorja delavnice.

Kako se prijaviš?

Klikni na gumb spodaj in se prijavi na delavnico ter poravnaj znesek. Plačaš lahko s kartico, preko PayPala ali preko TRR. Po prejetem plačilu prejmeš email s podrobnejšimi informacijami

KAJ PRAVIJO UDELEŽENKE DELAVNIC:

20220122_150611_edited.jpg

Hvala ti za to super delavnico! Upam, da res postane to tradicionalna januarska delavnica.

 

Na celotni delavnici je bilo vzdušje zelo sproščeno, podporno, pozitivno. Tvoje vodenje je bilo tako sproščeno, igrivo, pa vendar si točno videla in vsaki pomagala pri tem, kaj na artu manjka, kaj je za  dodati. Super si!

 

Sama nad sabo sem bila kar malo presenečena, saj sem med meditacijo dobila nekaj informacij, nisem pa nisem dobila nekih slik, kaj naj bi dala na platno.

 

Pa kljub temu nisem začutila neke stiske, panike, kaj bi ustvarila. Sem napisala informacije na list in se samo prepustila.

 

In vse je lepo steklo, na koncu še malo tvoje spodbude in to je bilo to.  Že to je zame super izkušnja, nobene panike, prepusti se in stvari bodo stekle... Potem pa še sam art...

 

Hvala ti za vse. <3

Helena

20220122_153717_edited.jpg

Srčna hvala za čudovit dan. Bilo mi je zelo lepo in sem resnično uživala.

 

Nisem imela nobenih pričakovanj in verjetno je tako še najboljše.

Šele ko smo začele meditacijo, sem pomislila, kaj bom pa risala, kako bom risala.

 

Potem, pa me je meditacija popeljala. Sprostila sem se in začele so prihajati podobe. Zelo hitro in nisem se spraševala, če je to to. Sila me je popeljala, da sem vstala in šla slikat. Sledilo je popolno brezčasje. Ni bilo preteklosti ali prihodnosti. Bila je samo slika in sila, ki me je vodila, da sem jemala barve, pripomočke. Vnaprej nisem vedela, kako bom kaj naredila, potem pa v določenemu trenutku, sem točno vedela kaj. Že dolgo nisem bila tako v trenutku. In to je življenje, to je lahkotnost.

 

Hvala za tvojo spodbudo, da sem si drznila več in dobila izkušnjo, da ko grem preko je lahko še boljše in bogatejše. Zato je dragoceno, da je nekdo zunaj, ki da vzpodbudo za premik.

 

Ves proces me je napolnil in sem se na koncu počutila odlično. Tudi nad sliko sem bila navdušena, ker si nisem nikoli predstavljala, da lahko narišem tako sliko.

Odlična delavnica je bila to.

Marjeta

Dovoli si  sanjati in stopiti v svojo vizijo ustvarjanja lastne radosti in uspeha in se čimprej prijavi.

Neizmerno se veselim, da bomo skupaj s svojo srčno vizijo postavili temelje za naše boljše življenje in s tem tudi temelje za boljši svet.

Objem, Mihaela 💚

20220122_130254_edited.jpg

 

Delavnice Ustvari svojo srčno tablo vizije sem se udeležila z radovednostjo kaj bom zares upodobila na svoji srčni tabli vizije. Radovednost je spremljal tudi ščepec zaskrbljenosti ali se bom sploh spomnila česa pametnega za svojo tablo. 

Vendar te skrbi so se hitro izkazale, da so čisto odveč, saj nas je Mihaela že v prvem delu delavnic pripelje do naših srčnih želja, katere smo v drugem delu delavnic začele prenašati na platno. 

 

Poleg napitkov in prigrizkov vseh vrst, je ustvarjanje naše srčne table vizije spremljala sproščena in zelo prijetna energija, saj nas je Mihaela ob tem ves čas podpirala in tudi poskrbela, da smo spustile kakšno ročno zavoro, da smo res lahko na tablo izlile tisto, kar si naše srce resnično želi. 

 

V zadnjem delu delavnic so sledile predstavitve naši srčnih tabel naših vizij na katere smo bile, kljub nekaterim dvomov na začetku, vse izredno ponosne. 

 

Navadno sem človek, ki se v neznanem okolju nerada sprosti, a  te delavnice sem doživela res kot da sem v trenutku sedaj, nobene preteklosti ali prihodnosti, ampak res kar si moje srce želi sedaj. 

 

Delavnice bi priporočila vsakomur, ki si želi več jasnosti in več lahkotnosti v svojem življenju, ki bi radi resnično radi sledili svojim sanjam, saj ti srčna tabla vizije pokaže kaj je tisto v tebi, kar si v tem življenju želi izraziti. Tako sem jaz doživela te delavnice. 

 

Čestitam Mihaela ta odlične delavnice! "

Katja

20220122_154253_edited.jpg
20220129_145800_edited.jpg

Hvaležna za takšen fajn krog ... In vse kar si in smo si delile ...
Neprecenljio, ko spoznaš, koliko dobrega in brezmejnega je v nas.

Mene je delavnica popolnoma prestavila v neke druge sfere, še neodkrite. Že ob štartu sem čutila izstrelitev "ven".

 

Čisti stik s samim seboj, če pustiš, v globine, kamor želiš. Iskrena srčnost in mir razlita v slike, ki vsaka zase govori svojo zgodbo in pot.

 

Vesela, navdušana in presenečena sem, kako lahko nek na zunaj tako enostaven proces iz tebe ven privleče skrite moči, ki se jih sploh ne zavedaš, ali pa se jih ne upaš zavedati.

 

Tako spoznaš, da lahko greš naprej, onkraj sebe, ko le poslušaš srce.


Hvaležna do neba in naprej.

 

 

Alenka

20220129_144433_edited_edited.jpg

Naprej hvala vsem za ta (kratek) čas, ki smo ga preživele skupaj, si dajale podporo in vibrirale na isti frekvenci od začetka do konca.

 

Draga Mihaela, že dalj časa sem si želela, da bi se lahko izrazila  s slikanjem, saj tega nisem nikoli rada počela.

 

V osnovni šoli sem se pravzaprav bala likovne vzgoje, ker so mi verjetno vcepili, da to pa ni zame.

 

V globini svojega srca pa sem vsa ta leta imela močno željo.

 

Presrečna sem in hvala tebi, Mihaela, da si me popeljala v ta svet notranje umetnosti sebe, ki je tako čudovit. 

 

Resnično priporočam vsakomur, ki si želi to doživeti, pa si iz kakršnegakoli razloga ne upa.

Ana

20220129_123222_edited.jpg

 

Mene je delavnica popolnoma presenetila in prevzela. Dejstvo, da na videz tako enostavno in prijetno orodje kot je slikanje, seže tako globoko in pusti tako močno sled, mi je prav neverjetno.

 

Zame je bil to zelo močan proces, v katerega sem šla zares odprta, in Mihaela je znala tako odlično peljati in v ravno pravih trenutkih nežno potisniti in pritisniti, da si šel še dlje in segel še globje.

 

Najprej meditacija, ki te poveže s svojo dušo, s svojim srcem. In potem slikanje iz srca. Način, kako slikaš, način, kako uporabljaš barve, katere barve, vse govori zgodbo, tvojo zgodbo, in ti na koncu, ko sliko zaključiš, izriše sporočilo, ki ga potrebuješ slišati v točno tem trenutku.

 

Meni je moja slika tako pomenljiva, toliko mi pove o meni, in mi na nek način kaže pot, v katero smer naj grem.

 

Meni se je proces nadaljeval še doma, ko sem sliko prinesla domov, ampak to je že druga zgodba.

 

Toplo, toplo priporočam vsakomur. Uživali boste in hkrati prejeli dragocena sporočila vaše duše narisana v sliki, ki jo odnesete s seboj domov.

 

Hvala vsem. Super je bilo.

Martina

20220129_151422.jpg
20220226_112959_edited.jpg

 

To je bila zame ena najlepših izkušenj v mojem življenju. Nekaj res fantastičnega za mojo dušo. Noro lepo in nepozabno. Neprecenljivo. Nikakor nisem nek umetniški tip, niti ustvarjalna nisem. Vsaj mislila sem tako, dokler nisem začutila vso enkratnost in umetnost tvojega vodenja delavnice.

 

Ves čas je bil prisoten strah v meni, če mi bo uspelo, če zmorem sploh kaj ustvariti? Začela si z odlično predpripravo v meditaciji, kjer me je moja duša kasneje ponesla v pestro ustvarjanje svoje lastne table srčne vizije, ko se je vmes slika na platnu večkrat spreminjala in na koncu tudi popolnoma spremenila.

 

Začela sem z eno vizijo slike, ki mi je bila zelo všeč, vsaj tisti trenutek, nakar si mi nežno nakazala in me spodbudila, da vse zbrišem in začnem znova. Kaj? Zakaj? To je bil zame šok, ker je pomenilo, da je treba iti v korak z spremembami, ven iz cone udobja. Pa zakaj bi to naredila, če mi je trenutna slika všeč? Ti si imela odgovor zame, zato si mi želela pomagati, da grem ven iz svojih ozkih okvirjev. Uspelo ti je! Sama sem obstala kot vkopana. Trenutni upor in boj z seboj. Nato pa sem naredila izbris celotne slike. Ni bilo narejeno iz uma, to je naredila moja duša, moje srce. Um mi tega ne bi dopustil. Takoj po izbrisu sem se res malce čudno počutila, kot da mi je nekaj odvzeto. Vendar mi ni bilo, ker sem potem dobila darilo svoje duše in njen nežni odgovor, da za vsako spremembo, ki jo naredim, pride vedno lahko še veliko več lepšega do mene. Le upati si je treba. Šele, ko počistiš staro ,daš s tem prostor novemu. Zame prej, lažje reči, kot storiti.

 

In dobila sem dokaz v svoji končni kreaciji, ko sem zagledala popolnoma drugačno sliko, ki si jo niti v sanjah nisem zamišljala. Neverjetno, kaj lahko ustvariš, če izhajaš iz svojega srca, če te vodi tvoja duša. To ni samo slika, ki jo vidijo moje ali tvoje oči. To je ogledalo moje duše. V njej je vsa preteklost, ki se prepleta v sedanjost in izliva v prihodnost. Slika, ki ima nešteto obrazov, kjer vsakič znova, ko jo pogledam, dobim nov vpogled in novo sporočilo. Slika me subtilno vodi, da se povezujem s seboj in odstiram tančice vsega tistega, kar mi ne služi več, kar ni dobro zame. Da to prepoznam in spremenim v sebi. V njej je neverjetna moč kanaliziranja. Tako je, ko tvoja duša spregovori.  

 

Z besedami res težko opišem, vse te moje krasne občutke in močne preboje znotraj mene. To je treba enostavno doživeti. Najbolj me je fasciniralo to, da z svojim zares zelo močnim in analitičnim umom, kot ga imam, lahko na tak način, pridem preko slikanja v stik z mojo dušo in iz nje ustvarim tako čudovito  kreacijo. Prepričana sem bila, in to skoraj do konca delavnice, da sem vseskozi v umu. Pa nisem bila. In to zato, ker um nikakor ni sposoben kaj takega ustvariti. Tak čudež lahko ustvari le naša duša.

 

Hvaležna sem ti do neba in nazaj, ker se mi je odprlo novo obzorje. Potujem z dušo ,z odprtim srcem, proti svetlobi. Z lahkotnostjo in radostjo. Mir v sebi. Neprecenljiva izkušnja. Čudovito darilo, ki sem ga dala sama sebi.

 

Naj doseže čim več duš, ker je to zdravilna umetniška terapija, kjer najdeš in osvobodiš samega sebe ter začutiš in zaživiš svojo avtentičnost, svoj pristni JAZ.

 

Hvala, da deliš med nas tako čudovito in močno zdravilno umetniško delavnico.

 

Toplo priporočam, da si podarite to čudovito delavnico, ker vaša duša vam bo nadvse hvaležna.

Natallija

20220226_163819-03.jpeg
bottom of page