top of page

SOS

(Stop Overwhelm & Stres)

VIKEND ODKLOP

Doživi edinstveno kombinacijo

dinamike, prebojev, zlitja z naravo in miru

Tako kot veliko žensk, sem tudi jaz bila "super ženska", ki vse zmore sama in držala veliko žogic v zraku, vse dokler mi ena, najpomembnejša, ni padla na tla. Na srečo sem jo še lahko pobrala...

Kljub ignoranci do sebe sem si pa seveda globoko v sebi želela:

  • Da bi nekdo poskrbel zame in me malo razvajal, da mi ne bi bilo treba skrbeti za vse sami,

  • Malo časa zase v drugem okolju,

  • Razvajanja brez slabe vesti,

  • Morskega zraka,

  • Druženja in sprostitve brez pretvarjanja.

 Namesto tega pa sem pri sebi zanemarjala opozorilne znake, kot so bili:

  • Konstantna utrujenost, naveličanost, pomanjkanje energije,

  • Notranja praznina,

  • Notranji samogovori »samo to še zaključim«,

  • Mojih potreb ni bilo nikjer,

  • Izogibanje od ljudi.

 

​Ker sem sama bila tam, zelo dobro vem, kako se počutiš. In vem, da ni enostavno izstopiti iz tega drvečega vlaka.

​Eden od možnih korakov, da lahko prideš do spremembe, je tudi ta, da si vzameš čas zase in vsaj za kratek čas zamenjaš okolje, ljudi okoli sebe, se malo prepustiš ter zadihaš. Ker čudežne palčke seveda ni, je prvi korak ta, da se odločiš in nekaj narediš ZASE.

​Zato sem se tudi odločila, da ženskam omogočim oddih in odklop v manjši, intimni skupini, kjer se lahko povežeš s seboj, v varnem okolju odpreš srce  in obenem tudi vidiš, da nisi sama v tem, kar se ti dogaja.

KAJ TI PRINAŠA SOS VIKEND ODKLOP?

Na tem odklopu se lahko postaviš na prvo mesto, si vzameš čas zase, obenem pa se sprostiš, razvajaš, napolniš baterije, se uravnovesiš in uvidiš, kako se dati na prvo mesto brez škode za tvoje najbližje, sodelavce in širše.

Ta vikend je idealna kombinacija dinamike, prebojev, zlitja s čudovito naravo in miru.

Meni kot mentorici in povezovalki tega vikenda je vedno čudovito videti, kako ženske, ki se med seboj niso od prej poznale, začnejo dihati kot eno praktično prvi trenutek, ko se srečajo. Tudi same udeleženke so navdušene nad tem, da izgleda, kot da se poznajo že leta... In so presenečene, kako lahkotno je lahko samo biti.

To se zgodi tudi zato, ker se takoj vzpostavi močan krog zaupanja, ki nam ga v vsakodnevnem življenju velikokrat manjka. In kakšno olajšanje, ko lahko samo si, brez zadržkov, predsodkov in strahu, da boš obsojan, kritiziran ali kaj podobnega..

 

Ko preživiš ves dan v naravi, kjer imaš plažo praktično zase, ko morje pomirjujoče valovi, galebi te spokojno preletavajo in te sonce prijetno boža, je vse, kar tam dogaja, še samo prelepa nadgradnja.

 

Čez dan si dovolimo odpreti svoja srca in skozi skupinsko seanso povrtamo v naše vzorce, se osvobodimo blokad in omejujočih prepričanj. Nagrade na koncu so res velike, saj vsaka zase doseže velik premik s čustvenim olajšanjem, novo perspektivo in uvidi, kaj vse je možno. Za to sicer potrebuješ kar nekaj poguma in voljo po spremembi, ampak v varnem okolju in ob pravi podpori je to mnogo lažje narediti.

 

Ko pa potem doživiš še razvajanje tik ob morju z individualnim tretmajem, je to pika na i, da se lahko ti občutki še čudovito zasidrajo. 

KJE SE BO TO DOGAJALO ?

Ta intimni vikend oddiha oz. odklopa pripravljam  na morju  (v hrvaški Istri blizu Novigrada) in to za največ 3 ženske. Zakaj samo za 3 ženske? Moj namen je, da se ti lahko posvetim tudi individualno, da boš lahko od odklopa čimveč odnesla...

 

Tema bo razvajanje, sproščanje, polnjene baterij, zlitje z naravo, nova prijateljstva in bo idealna kombinacija dinamike, prebojev in miru.  Zate bom poskrbela na telesnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju s posebnim SOS programom.

KAJ TE ČAKA NA TEM ODDIHU?

Dan bomo začele s sproščanjem in vadbo ob morju, ki ti bo dvignila krila in odprla vse kanale.

Po zajtrku, ki ga pripravimo skupaj (po tvoji meri), bomo na obali, ampak na samem, skupaj povrtale, zrahljale in razrešile trenutno najbolj pereče izzive s skupinskim coachingom pod mojim vodstvom.

Za čudovit zaključek dneva pa dobiš še individualni antistres tretma z obrazno refleksoterapijo, prilagojen samo zate. In to se bo dogajalo prav tako tam, kjer te bo obkrožalo sinje morje, božalo sonce in nežna glasba morskih valov. Nepozabno, pravijo udeleženke prejšnjih oddihov.

Prav tako boš "za domov" dobila popolnoma nove vpoglede, svežo vizijo in novo moč za naprej.

Ob vsem tem bo pa veliko druženja, smeha in visoke vibracije. Pa tudi nekaj prostega časa za poležavanje na obali, sprehode ali karkoli boš želela.

In kaj praviš še na ta SUPER BONUS? BREZPLAČNO dobiš dve nočitvi v dvoposteljni sobi!

Trenutno ni razpisanih terminov. Za več informacij o novem terminu mi piši na info@vibraplus.net.

Imaš še kakšno vprašanje ali potrebuješ še kakšno pojasnilo? Piši mi ali me pokliči, z veseljem poklepetam s teboj in ti odgovorim na vsa vprašanje.

Ali pa želiš morda VIP osebno obravnavo in vikend samo zase? Tudi to je možno, za uskladitev termina mi piši na info@vibraplus.net.

SOS odklop.jpg

Želela sem si odklopa od stresnega vsakodnevnika. Sicer nisem točno vedela, kaj naj pričakujem in bilo me je celo malo strah, kaj se lahko zgodi, ko greš vase.

Še sedaj uživam ob spominu, kako smo se imele fajn, kako smo se ujele in se medsebojno podpirale.

Pri Mihaeli mi je največ pomenilo to, da je imela odgovore na moja vprašanja in me je peljala skozi vse brez obsojanja.

Najbolj mi je bila všeč medsebojna podpora in lahkotnost izvajanja vsega. Kar bi bilo več, bi bilo že kičasto.

Program je bil super, ker ni bilo ničesar preveč in ničesar premalo, ni bil preveč naporen in je bil prilagodljiv tudi glede na naše želje in potrebe.

Sonja., LJubljana

IN KAKŠNA JE TVOJA INVESTICIJA?

Cena tega oddiha je 333 EUR. 

V CENO SO VŠTETI: skupinski coaching, skupinske sprostitvene vaje, individualni tretmaji, stalna prisotnost in podpora mentorice Mihaele Lederhas, pisno gradivo za samorefleksijo in vajami za sproščanje.


CENA NE VKLJUČUJE: nočitev, obrokov hrane (se dogovarjamo sproti) in prevoza do lokacije (po potrebi organiziram prevoz).

BONUS DARILO presenečenja. :)

Podrobnejši program prejmeš pred dogodkom. Prijava velja po plačilu kotizacije. V primeru odpovedi se kotizacija ne vrača, temveč se lahko uporabi za druge moje storitve ali za naslednji termin SOS vikend odklopa. Plačilo je možno s kartico PayPalom ali nakazilom preko TRR.

"Ko sem se odločila za ta SOS odklop, nisem pričakovala nič, kajti držim se reka » pričakuj nič in dobiš več«. Vedela sem samo, da moram narediti nekaj zase izven ustaljenih okvirjev, kar mi lahko prinese neko pozitivno spremembo.

 

Lahko rečem, da so se mi v tem vikendu odprla nova obzorja in  razsvetlile misli, ki jih sedaj vidim drugače  ali končno razumem. Sama sebe presenečam.  Zelo sem hvaležna vesolju, da mi pošilja takšne ljudi, kot je Mihaela.

 

Ob njej sem se počutila svobodno in odprto. Če si človek, ki želi sebe dvigniti mnogo višje, višje kot je sedaj, je Mihaela prava oseba, da te na tej poti podpre. Najbolj všeč mi je bilo brezčasje. V tem vikendu nisva potrebovale ure.  Delovali sva po občutku. Uskladitev sploh nisva potrebovali. Vse kar sva potrebovali, sva dobili in imeli. Niti vreme pri tem ni bilo pomembno.

 

Na tem vikendu sem imela občutek, da sem resnično kraljica. Neprecenljivo.  Pa še darilce, ki sem ga dobila, me sedaj sproti vrača v ta vikend odklop.  Poskusite začutiti to vibracijo in si privoščite vikend zase z mentorstvom Mihaela in z vašim sprejemanjem. Res priporočam. Moji dobri občutki kažejo, da to ni moj zadnji odklop z Mihaelo".

Ana Rokavec

PRIJAVA

 

Izpolni podatke

bottom of page