• Facebook Social Icon

ČAS ZAME - SOS VIKEND ODKLOP

Odpravi notranjo napetost - Napolni baterije - Spremeni pogled nase

Tako kot veliko žensk, sem tudi jaz bila "super ženska", ki vse zmore sama in držala veliko žogic v zraku, vse dokler mi ena, najpomembnejša, ni padla na tla. Na srečo sem jo še lahko pobrala...

 

Ker ste tam nekje zagotovo vsaj enkrat pomislili, da si tudi vi ne vzamete dovolj časa zase, pa bi si to želeli, sem pomislila na vas.

Ali opažaš, da si utrujena, naveličana, brez energije, se počutiš izžeta, izgorela in prazna? Ali ignoriraš sebe in svoje potrebe? Se ti morda veča notranji pritisk, ki se celo že odraža na tvojem zdravju?  Če si na katerokoli vprašanje odgovorila z DA, je to znak, da se ustaviš in poiščeš kreativno rešitev, ki te bo po lahkotni poti peljala na boljše.

Eden od korakov, ki te bo peljal na boljše, je tudi ta, da se mi pridružiš na SOS vikend odklopu.

Ali boš čakala na bolezen ali kakšno drugo katastrofo, preden boš sebe postavila na mesto, ki ti pripada? 

 

Ob vikendih pripravljam intimen oddih oz. odklop na morju  (v hrvaški Istri blizu Novigrada), za največ 4 ženske. Zakaj samo za 4 ženske? Moj namen je, da se ti lahko posvetim tudi individualno, da boš lahko od odklopa čimveč odnesla...

 

Tema bo razvajanje, sproščanje, polnjene baterij. Zate bom poskrbela na telesnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju s posebnim SOS programom. 

 

Kaj je vključeno oz. kaj bomo počele: 

  • skupinske sprostitvene vaje,

  • SOS skupinski coaching na teme, ki vas trenutno najbolj "žulijo",

  • individualni tretma, prilagojen samo zate (npr. obrazna refleksoterapija, energijska healing heart terapija, ki sem jo prinesla iz Havajev, kristaloterapija...),

  •  vpogledi in nova vizija za naprej,

  •  izlet presenečenja.

SUPER BONUS:

  • dve nočitvi v dvoposteljni sobi z zajtrkom BREZPLAČNO!

 

Čez dan bo tudi nekaj prostega časa za poležavanje na obali, sprehode.

Naslednji termini trenutno niso razpisani, je pa možno uskladiti vikend po tvoji meri.

 

Ali pa želiš morda vikend samo zase? Tudi to je možno, za uskladitev termina mi piši na mihaela.vibraplus@gmail.com.

KAJ TI PRINAŠA SOS VIKEND ODKLOP?

Za SOS vikend odklop sem se odločila, ker sem že dalj časa čutila nek notranji pritisk, ki se ga nisem mogla znebiti. In želela sem si samo popolnega odklopa od vsakdanje rutine z nekom, ob katerem se dobro počutim. In Mihaela je oseba, ob kateri se lahko takoj dobro počutiš.

 

Že med vikendom sem odložila veliko breme iz mojih ramen, počutila sem se lahkotno in celo po stopnicah sem začela hoditi brez bolečin v kolenih. To mi je prinesla že seansa čustvenega odklepanja.  Da o obrazni refleksni masaži pod sinjim nebom, ob šumenju nežnih morskih valov in petju ptic sploh ne govorim. Nepozabno doživetje in čudoviti občutki, ki jih še kar podoživljam.

 

Najbolj fascinantno pa je, da so se mi v enem mesecu odkar sem bila na  SOS vikend odklopu, uredile stvari, ki sem jih tam predelala in spustila.  Vlekle pa so se mi že leta! Mihaeli sem neizmerno hvaležna za ta vikend in ga bom zagotovo še ponovila. Če se imaš vsaj malo rada, se boš dala na prvo mesto in si boš ta odklop zagotovo privoščila.

Zofija Kerec

IN KAKŠNA JE TVOJA INVESTICIJA?

Ta program sicer v malo drugačni obliki ponujam v vrednosti 500 EUR in več (in to brez morskih ugodnosti).  Cena tega oddiha je 333 EUR. Za hitre prijave in plačila do 10 dni pred terminom izvedbe, je cena 299 EUR. 

V CENO SO VŠTETI: skupinski coaching, skupinske sprostitvene vaje, individualni tretmaji, dve nočitvi z zajtrkom v dvoposteljni sobi, stalna prisotnost in podpora Mihaele Lederhas, pisno gradivo za samorefleksijo in vajami za sproščanje.


CENA NE VKLJUČUJE: ostalih obrokov (se dogovarjamo sproti) in prevoza do lokacije (po potrebi organiziram prevoz).

BONUS DARILO presenečenja. :)

Podrobnejši program prejmeš pred dogodkov. Prijava velja po nakazilu kotizacije na TRR. V primeru odpovedi se kotizacija ne vrača, temveč se lahko uporabi za druge Vibraplus storitve ali za naslednji termin SOS vikend odklopa.

 

 

 

"Ko sem se odločila za ta SOS odklop, nisem pričakovala nič, kajti držim se reka » pričakuj nič in dobiš več«. Vedela sem samo, da moram narediti nekaj zase izven ustaljenih okvirjev, kar mi lahko prinese neko pozitivno spremembo.

 

Lahko rečem, da so se mi v tem vikendu odprla nova obzorja in  razsvetlile misli, ki jih sedaj vidim drugače  ali končno razumem. Sama sebe presenečam.  Zelo sem hvaležna vesolju, da mi pošilja takšne ljudi kot je Mihaela.

 

Ob njej sem se počutila svobodno in odprto. Če si človek, ki želi sebe dvigniti mnogo višje, višje kot je sedaj, je Mihaela prava oseba, da te na tej poti podpre. Najbolj všeč mi je bilo brezčasje. V tem vikendu nisva potrebovale ure.  Delovali sva po občutku. Uskladitev sploh nisva potrebovali. Vse kar sva potrebovali, sva dobili in imeli. Niti vreme pri tem ni bilo pomembno.

 

Na tem vikendu sem imela občutek, da sem resnično kraljica. Neprecenljivo.  Pa še darilce, ki sem ga dobila, me sedaj sproti vrača v ta vikend odklop.  Poskusite začutiti to vibracijo in si privoščite vikend zase z mentorstvom Mihaela in z vašim sprejemanjem. Res priporočam. Moji dobri občutki kažejo, da to ni moj zadnji odklop z Mihaelo".

Ana Rokavec