top of page

Dobrodošli v spletni učilnici tečaja »Stres, da te kap!«.

 

Da bo pot po tečaju lažja, je tukaj nekaj ključnih informacij, ki jih je dobro vedeti, preden začnete.

Spletni tečaj je sestavljeni iz uvoda in 19 krajših lekcij. Pred začetkom se registrate/prijavite s klikom na gumb "Sign in", oz. po kliku na "Watch now".

Ko zasledite lekcijo, ki se vam lahko zdi preenostavna, jo še posebej pozorno spremljajte, vaje in tehnike pa tudi sami izvedite. Velikokrat nas miselnost »Saj to že vem«, zavaja. Ker dejansko ne vemo, dokler tega, kar vemo, tudi ne izvajamo. Isto stvar lahko ugledamo v popolnoma novi luči in vsakič znova dobimo nov pogled ali uvid.

Ko se vam bodo tekom tečaja porajala vprašanja glede vsebine ali tehnik, seveda vprašajte. Vprašanje v okviru posamezne lekcije, zapišite v prostor za komentarje.

Vsi komentarji v okviru tečaja so vidni vsem članom akademije. Zelo dobrodošlo je tudi vaše mnenje ali odgovor na zastavljeno vprašanje. V komentarjih si, tako kot vi, vsi želimo spodbude in prijaznosti. Sledimo temu vodilu.

Vprašanje mi lahko pošljete tudi po mailu na naslov info@vibraplus.net ali ga postavite v okviru zaprte Facebook skupine Antistres SOS, v katero se prijavite na spodnji povezavi: https://www.facebook.com/groups/920267701742591/.

Skupina bo namenjena izmenjavi izkušenj udeležencev tega tečaja, vprašanjem na temo tečaja ter medsebojni podpori in povezavi. Ne bo pa namenjena individualnim coachingom, temu so namenjeni drugi programi.

Način podajanja vsebine je različen. Sestavljen je iz tekstovne vsebine, video vsebin, projekcij prosojnic in konkretnih navodil oz. napotkov za izvajanje. Naloge oz. seznami so v pdf datotekah. Poiščite znak pdf. Nekatere vsebine so snemljive, nekatere pa ne.

Prosim, da povezav do tečaja ne delite z drugimi osebami.
 

 

Srčni pozdrav in lepo antistresno potovanje vam želim. 💕

Objem, Mihaela