top of page

SOS vikend odklop in moj ZAKAJ


Veliko razmišljam o tem, kako lahko pomagam »super ženskam«, ki vse zmorejo same in držijo veliko žogic v zraku, ob tem pa zaznavajo (ali pa tudi ne), da nekaj »ne štima«, nimajo pa moči nekaj narediti za to.

Tako kot veliko žensk, sem tudi jaz bila ta, ki vse zmore sama in držala veliko žogic v zraku, vse dokler mi ena, najpomembnejša, ni padla na tla. Na srečo sem jo še lahko pobrala...

Eden od možnih korakov, da lahko pride do spremembe, je tudi ta, da si vzameš čas zase, vsaj za kratek čas zamenjaš okolje, ljudi okoli sebe in se malo prepustiš ter zadihaš.

Zato sem se odločila, da ženskam omogočim oddih in odklop v manjši, intimni skupini, kjer se lahko povežejo same s sabo in obenem tudi vidijo, da niso same v tem, kar se jim dogaja.

Tako se je prejšnji vikend (z mano vred) našlo 5 čudovitih žensk, ki so se dale na prvo mesto, si vzele čas zase, obenem pa prišle z željo, da se sprostijo, razvajajo, napolnijo baterije, se uravnovesijo in začnejo sebe dajati na prvo mesto.

Meni kot mentorici in povezovalki tega vikenda je bilo čudovito videti, kako so ženske, ki se med seboj niso poznale, začele dihati kot eno praktično prvi trenutek, ko so se srečale. In kar takoj čisto naravno tudi delovale kot eno. Tudi same so biile navdušene nad tem, da izgleda, kot da se poznajo že leta... In presenečene, kako efortless je lahko samo biti.

To se je zgodilo tudi zato, ker se je takoj vzpostavil močan krog zaupanja, ki nam ga v vsakodnevnem življenju velikokrat manjka. In kakšno olajšanje, ko lahko samo si, brez zadržkov, predsodkov in strahu, da boš obsojan, kritiziran ali kaj podobnega..


Po spoznavnem večeru, kjer smo se tako lepo povezale, se je zgodba v enakem tempu nadaljevala skozi ves vikend.

Ko preživiš ves dan v naravi, kjer imaš plažo praktično zase, ko morje pomirjujoče valovi, galebi te spokojno preletavajo in te sonce prijetno boža, je vse, kar se je dogajalo, še samo prelepa nadgradnja.

Čez dan smo si dovolile odpreti svoja srca in skozi čustveno odklepanje povrtale v naše vzorce, se osvobajale blokad in omejujočih prepričanj. Nagrade na koncu so bile res velike, saj je vsaka zase dosegla velik premik s čustvenim olajšanjem in uvidi, kaj vse je možno. Za to sicer potrebuješ kar nekaj poguma in voljo po spremembi, ampak smo se vse strinjale, da je v varnem okolju in ob podpori to mnogo lažje narediti.

Ko pa potem doživiš še razvajanje tik ob morju z individualnim tretmajem, je to pika na i, kjer se lahko ti občutki še čudovito zasidrajo, so povedale udeleženke.

Ogromno se je dogajalo med vrsticami, česar se z besedami skorajda ne da opisati. Računam, da boste lahko z malo domišljije tudi vi začutili te čudovite vibracije (mimogrede, naslednji termin SOS odklopa je že na voljo. Več informacij lahko najdeš TUKAJ.)


Ta vikend je bil idealna kombinacija dinamike, prebojev in miru.

Izjemno sem hvaležna, da sem lahko vse to doživela.. Toliko smeha, zgodbic in magičnih prigod, lepot, uvidov in mističnih debat res ne doživiš kar tako… Verjetno se bomo še čez čas smejale ob besedah »lubocija«, »gospa Google« in podobnih.

Srce mi je zaigralo ob enem aha-ju udeleženke (teh je bilo sicer veliko), da so prepoznale, da je vsaka od njih »special edition« in kakšno darilo je to.

In tukaj so se razblinili vsi moji dvomi vase, ki jih kdaj imam, ko se sprašujem, zakaj sploh delam to, kar delam. Ker sem dobila odgovor na moj ZAKAJ.

Kaj pa je tvoj ZAKAJ?

Neizmerno sem hvaležna za ta nepozaben vikend dajanja in sprejemanja. Če želiš tudi ti biti del tega, klikni TUKAJ in se prijavi…

Objem <3, Mihaela



83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page