top of page

Prebudi svojo strast 🤩

Kot že verjetno veš, je ena stvari, ki me navdušujejo, pomagati drugim do lahkotnejšega in bolj sproščenega življenja. To me navdaja s strastjo in se ob tem počutim povezano, lahkotno in polno življenja. Vključuje iskrico želje, ustvarjalnosti, produktivnosti, medsebojne povezanosti, radosti in živahnosti.


Ko smo polni sramu, krivde, obsojanja, ta energija duši našo strast. Si se lahko kdaj počutila navdušena nad svojimi strastmi in se obenem utapljala v dvomih vase? Ne, ker se ne moremo počutiti dobro in slabo obenem.


Strast je sama po sebi izjemno pomembna, ob tem pa je potrebno tudi zavedanje, da lahko prepoznamo in se lahko dvignemo nad črne oblake, ki se prav tako ustvarjajo znotraj nas.


Strasti ne bi smele biti stvari, ki jih počnemo enkrat na leto. Strasti bi nas morale polniti vsak dan. V družbi je postalo pomembno so drugotnega pomena za naše dobro življenje. Popolnoma zgrešeno!


Ko se ukvarjaš s tem, zaradi česar se počutiš živo, postaneš bolj produktivna tudi v svojem »delovnem« življenju.


✅ Ples

✅ Intimnost

✅ Poslušanje glasbe

✅ Umetnost v katerikoli obliki

✅ Potovanja

✅ Petje oz. ustvarjanje zvoka v katerikoli obliki

✅ Fotografija

✅ Sestavljanke

✅ Kuhanje

✅ Branje

✅ Sprehod v naravi

✅ Vrtnarjenje

so samo nekatere od aktivnosti, ki te polnijo s strastjo.


Tukaj je še ena vaja, ki ti lahko pomaga priti v stik s telesom in in znova oživi tvoje čute. Saj česar se ne zavedaš, v to ne moreš usmeriti energije ali akcije.


Zato ozavesti in naštej 3 stvari, ki te prižigajo. Lahko so karkoli, razen osnovnih funkcij, ki so potrebne za preživetje ali nagonov, zato npr. prehranjevanje ni v tej kategoriji, lahko pa je dejavnost, ki je povezana s tem, npr. kuhanje.


Daj domišljiji prosto pot in med temi, ki si jih zapisala izberi tisto, ki jo lahko izvedeš že danes. Ko boš to izvedla, to počni z zavedanjem in preveri, kako se ob tem počutiš. In ne pozabi, da vsak tak trenutek šteje in daje kamenček v mozaik lahkotnejšega življenja!


Sama sem si v preteklih dneh dovolila početi stvari, ki me prižigajo in si med drugim ustvarila ta začasni »atelje« (ki ga vidiš na sliki spodaj) za moje energijske 💚 Healing heart 💚 slike.


Stvari niti približno ne rabijo biti popolne, a ko počneš to, kar te prižiga in preprosto jadraš na valovih tega toka, so občutki res neprecenljivi. Pa še napolnijo s prepotrebno energijo, da lahko obvladuješ življenje tudi takrat, ko ni najbolj rožnato.Objem, 💚


Mihaela
37 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page