top of page

Tvoja rast iz ptičje perspektive 🦅


Zdravljenje 💪 je postopek iskanja ravnovesja in umerjanja našega srca, uma, telesa in energije ☯️ v prostoru, kjer je vse, kar je, ok. To se zgodi v popolnem sprejemanju, ko se združi tisto, kar je bilo, tisto, kar je in to, kar lahko naredimo od te točke naprej.


Ob tem ključno zavedanje, da:

· skozi to rastemo, ne glede na to, koliko zna ta proces biti boleč,

· življenje ne dela proti nam, četudi se nam velikokrat tako zdi

· se vse dogaja z razlogom.


Zagotovo se ti je že kdaj zgodilo, da si si kaj močno želela, pa se ni uresničilo in si čez čas, ko si pogledala nazaj, rekla: »Še dobro, da se ni zgodilo!« 😌


Pogled nazaj ima določeno modrost, ki jo dobimo s časom, informacijami in razdaljo. Toda že zdaj lahko vadimo, da pridobimo to novo, širšo perspektivo. To lahko naredimo tudi s tem, da odpremo svoja srca 💗 in na svoje izzive gledamo s perspektivo, ki nas lahko spodbudi, da se spreminjamo, razvijamo in rastemo, oz. se vsaj nehamo boriti s sabo in s svetom.


To, kar nas običajno ustavlja pri tem, da bi lahko dobili tak uvid, je odpor do sprememb, za katerimi se skriva strah, ki nas hromi. In sprejemanje je protistrup za strah.


Kaj lahko naredim?


Razmisli in si zapiši, katere izzive preživljaš in imaš ob njih občutek, da je vse obrnjeno proti tebi.


Ali lahko stopiš korak nazaj in vidiš vzorec, ki se morebiti ponavlja, ob tem pa kakšno novo perspektivo ali možnost?


Morda še nimaš vseh informacij, ki se bodo razkrile ob pravem času?


Ko lahko pogledamo naše izzive kot priložnosti, se prestavimo iz miselnosti žrtve v miselnost kreatorja in najdemo nove možnosti za upravljanje s situacijo namesto fokusiranja na zaprta vrata, za katera izgleda, kot da nas blokirajo in nas onemogočajo.


Sem na to temo pred kratkim prebrala lepo prispodobo Ane Bučević na to temo (povzemam):


»Si lahko predstavljaš nekoga, ki ga imaš neizmerno rad, v labirintu, kjer išče izhod, ti pa ga opazuješ od zgoraj in imaš celo sliko na dlani? Vidiš točno, kje je, kje je izhod in mu lahko pomagaš samo tako, da pred njega postavljaš ovire, ki ga bodo ustavile in obrnile v smeri izhoda. Bi mu pomagala? Bi pred njega polagala ovire in zidove, četudi on trenutno ne ve, da mu to služi na poti k izhodu? Bi te to dejstvo odvrnilo od pomoči? Spomni se na to naslednjič, ko naletiš na oviro ali zid.«


Tukaj je še vaja, ki ti lahko pomaga pri ozaveščanju širše slike. ️🧘‍♀️


Najdi si miren prostor, kjer se usedi in zapri oči. Po nekaj vdihih in izdihih si prikliči izziv, ki se ne odvija po tvojih »načrtih«. Vprašaj se: »Kaj moram vedeti?« Ali »Kako mi ta situacija koristi?« In samo poslušaj.


Pomagaš si lahko tudi tako, da si predstavljaš,kako plavaš v balonu navzgor v nebo in gledaš situacijo navzdol. Vidiš celo sliko. Opazuj, vzemi si čas.


Ali vidiš kakšno novo možnost? Ali lahko situacijo še kako drugače razumeš? Kaj je nasprotna plat tega, kar vidiš? Ali lahko čutiš sočutje do sebe, ker veš, da obstaja širša slika, a še nisi tam?


Vadi z odprtim srcem in s podporo temu, kar pride. Podporo sebi, da lahko zdržiš, dokler se ne pokaže več. 💗


Sedi s tem, dokler ne čutiš lahkotnosti ali olajšanja. To je pokazatelj odpiranja srca, rasti in sprejemanja. Ko si pripravljena, se lahko vrneš v ta svet.


Če želiš pomoč pri odpiranju srca ali uravnovešanju srca, uma, energije in telesa, ti lahko pomagam tudi s programom Postani Šefica svoje notranje resničnosti. Več podrobnosti izveš TUKAJ.


Objem, 💚


Mihaela






41 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page